Partyflock
 
­ Nederland

Unleashed fetish cruise
Line-up en belangrijke informatie

gepubliceerd door , op
Unleashed
4 februari 2019
FeestUnleashed · The Fetish Cruise
Datumzaterdag 23 maart 2019
OpstapplaatsPier 14, Amsterdam
LocatieSupperclub Cruise Site
Nog maar een kleine week te gaan voordat Unleashed de waters rondom Amsterdam gaan verkennen - de hele nacht genieten van geweldige uitzichten vanaf de dansvloer, waar onze favoriete residents de revue passeren - Sofia Valentine; DJ AnnaKonda, Unleashed Sound System, Emiel Roche en dit keer verwelkomen we ook wederom DJ da Dominator!

Het gehele benedendek zal worden ingericht worden als play lounge, met natuurlijk allerlei spelmogelijkheden, met ook ruimte om even bij te komen. Ook hier zullen meerdere shows plaats vinden - onder meer een shibari bondage act van Dutch Dame. Voor het eerst zal ook de play area voorzien zijn van eigen DJs: DJ Bramski en DJ Miss 4Play zullen hier de sfeer de hele nacht lekker sexy en energiek houden.

Met nog veel meer shows, dansers en entertainment zul je elk moment van deze nacht vermaakt worden. De laatste kaarten gaan nu in de verkoop, vol is vol - zorg dat je dit avontuur niet mist!

Belangrijke informatie
Kom op tijd! Om 22:00 precies gaan de deuren open, en we zullen 22:30 gaan varen. Er is een garderobe, daarnaas zijn er maar gelimiteerd kluisjes beschikbaar - we raden jullie dus aan zoveel mogelijk omgekleed te arriveren, en een kluisje te delen voor het een en ander dat je tijdens de avond nodig zult hebben. In het begin kan de play lounge als omkleedruimte gebruikt worden. Om 02:30 zal de boot eenmaal een korte tussenstop maken op Centraal Station, voor het geval er mensen zijn die graag vroegtijdig vertrekken - maar met de nacht propvol gevuld met DJs, acts en entertainment zal het feest zeker tot het einde barsten van plezier.

Last tickets available at -eventbrite.com