Partyflock
 
­ Nederland

Organisatie maakt line-up van 3-daags festival bijna rond en introduceert Camp WOO HAH!

anoniem gepubliceerd op
Stormzy (UK) heeft binnen korte tijd naam gemaakt en is inmiddels één van de bekendste Britse rappers. De 25-jarige artiest uit Londen startte zijn carrière in 2013 met 'Wickedskengman' freestyles, waarop de megahit 'Shut Up' volgde, die nu bijna 1 miljard streams aantikt op Spotify. Met zijn debuutalbum 'Gang Signs & Prayer' belandde hij op de nummer 1-positie in zijn thuisland en zette hij zich wereldwijd in de kijker als één van de belangrijkste boegbeelden van de muziekstroming Grime. Ook bouwde hij de afgelopen jaren een bijzondere live-reputatie op door zijn energieke shows. In 2017 overtuigde hij het WOO HAH! Festival-publiek al met zijn stage presence en deze zomer zal hij dat zeker gaan overtreffen.

Trippie Redd (USA) heeft op 19-jarige leeftijd al twee gouden singles op zijn naam staan: 'Poles1469', featuring 6ix9ine, en 'Dark Knight Dummo', in samenwerking met Travis Scott. Het begon allemaal met zijn hit 'Love Scars', waarna hij de studio in dook met Drake. Alles wat hij sindsdien uitbrengt slaat aan: zijn debuutalbum 'Life's A Trip' kwam binnen op nummer 4 in de Billboard hitlijst en de mixtape 'A Love Letter To You 3' op nummer 3. Inmiddels is hij getekend bij Quality Control, waar ook Migos en Cardi B bij zijn aangesloten. Op WOO HAH! zal hij zijn Nederlandse concertdebuut maken.

Camp WOO HAH!
Wie wil kamperen op WOO HAH!, maar liever gebruik maakt van luxe tenten met luchtbedden of veldbedden kan dit jaar op Camp WOO HAH! terecht. Op dit kamp, grenzend aan de algemene camping, kan je 2-, 4- of 6-persoonstenten met beddengoed huren en vind je een aparte lounge area. Om gebruik te kunnen maken van deze tenten is een weekendticket inclusief camping verplicht.

Tickets
Voor WOO HAH! Festival zijn diverse tickets verkrijgbaar. Bezoekers kunnen kiezen voor een dagticket, maar ook weekendtickets inclusief of exclusief overnachting aanschaffen:


Weekendtickets incl. campsite - €169,- (incl. servicekosten)
Weekendtickets excl. campsite - €134,- (incl. servicekosten)
Friday tickets - €53,90 (incl. servicekosten)
Saturday/Sunday tickets - €75,90 (incl servicekosten)
Camp WOO HAH! tickets - variabele prijzen


Ook zijn er additionele tickets verkrijgbaar die de reis naar WOO HAH! makkelijker maken:


Shuttlebus ticket (retour) - €10,- (incl. servicekosten)
Parking Ticket dag - €15,- (incl. servicekosten)
Parking Ticket weekend - €25,- (incl. servicekosten)
Event Travel - Diverse prijzen
Trein ticket - Diverse prijzen


Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Zondag