Partyflock
 
­ Nederland

Gezocht: Vrijstad-burgemeester

gepubliceerd door , op
Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival in Utrecht dat 5 mei voor het eerst plaatsvindt, is op zoek naar een burgemeester. Een die weet hoe een mooi feestje te bouwen. Een die boordevol gekke ideeën zit. Een die uitblinkt in lintjes doorknippen. Een die weet wat te doen met €1500, vrij te besteden voor de stad. Maar vooral een die buiten de kaders denkt, want dat is waar Vrijstad Festival immers voor staat. Niet voor niets is het motto 'Doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg!'.

De beloning: een dagsalaris van 100 munten en tien vrijkaarten om je bevriende wethouders mee te nemen, maar bovenal een onderdeel uit maken van het succesvol maken van dit nieuwe bevrijdingsfestival.

De organisatie roept mensen die zich in bovenstaande omschrijving herkennen op zich vooral aan te melden. Dat kan door uiterlijk 18 maart een mail naar te sturen naar [email]burgemeestergezocht@vrijstad.com[/emial] met daarin:
  1. Naam
  2. Leeftijd
  3. Waarom jij de eerste burgemeester van Vrijstad zou moeten zijn en wat je zou doen met €1500,- vrij te besteden budget
  4. Een feestelijke afbeelding van jezelf als burgemeester, waarop je (een gedeelte van) het plan uitbeeldt


De opvallendste en gekste inzendingen schoppen het tot de Facebook-pagina van het festival. Vanaf 20 maart, wanneer je toch al aan het stemmen bent voor de Provinciale Verkiezingen, kan er worden gestemd op de nieuwe burgemeester. Degene met de meeste likes wordt op 25 maart gekroond tot Vrijstad-Burgemeester.

Over Vrijstad Festival
Vrijstad Festival, is hét nieuwe bevrijdingsfestival van Utrecht, dat op 5 mei voor het eerst georganiseerd wordt. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal. Op vijf podia, gehost door Vunzige Deuntjes, Fluff Disco, Rubber, Mama Africa, Happy Feelings, Terug naar Toen en Luuk van Dijk, draaien dj's als Benny Rodrigues, Michel de Hey, Luuk van Dijk, DJ Irwan, Habibi Funk en DiscoQueen.

Vrijstad Festival vindt op zondag 5 mei 2019 van 12:00 – 23:00 uur plaats bij Plas Laagraven, Houten. De kaartverkoop is inmiddels van start.