Partyflock
 
­ Nederland

Sem Vox dropt nieuwe anthem voor Don't let daddy know amsterdam
Let's Go

gepubliceerd door , op
Sem Vox dropt nieuwe anthem voor Don't let daddy know amsterdam
28 februari 2019
OrganisatieDon't Let Daddy Know Site
E&A Events Site
ArtiestSem Vox Site
Ongeveer een jaar na de release van zijn vorige DLDK-anthem maakt de Nederlandse dj en producer Sem Vox vandaag weer zijn opwachting met een kolossale track. 'Let's Go', zijn gloednieuwe single, is de anthem van Don't Let Daddy Know Amsterdam 2019, de nieuwste editie van het wereldbekende evenement dat dit jaar haar zesde verjaardag viert door de Ziggo Dome op 1 en 2 maart op zijn kop te zetten.



'Let's Go' is een onverbiddelijke plaat met een zeer melodisch karakter en laat direct zien waarom Sem Vox al zo lang een vaste naam is bij DLDK. De track is minstens net zo'n knaller als 2016-anthem 'Get It Up' (meer dan 3 miljoen streams op Spotify) en zet de toon voor een legendarisch DLDK-evenement waarop fans twee dagen lang uit hun dak kunnen gaan. Daarnaast valt de release van 'Let's Go' samen met het jubileum van #DLDKMUSIC; het label werd drie jaar terug opgericht in samenwerking met Armada Music, 's werelds grootste independent dancemuzieklabel.

Een korte blik op de line-up zegt genoeg; Don't Let Daddy Know Amsterdam 2019 moet alle verwachtingen verpletteren. Met artiesten als Tiësto, Afrojack, Don Diablo, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Headhunterz, Mike Williams, Coone, Third Party en Sem Vox belooft ook deze editie van Don't Let Daddy Know weer een tweedaags spektakel te worden.