Partyflock
 
­ Nederland

TivoliVredenburg presenteert exclusieve dansavond met Fatboy Slim tijdens Koningsdag

anoniem gepubliceerd op
Kingsday
25 maart 2019
TivoliVredenburg maakt vandaag haar programma voor de nacht van Koningsdag 2019 bekend. In Ronda zal de Engelse DJ Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, een exclusieve dj-set doen. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen optreden. De zaal zal uitgebreid worden aangekleed in een unieke setting waar het publiek aan alle kant rondom de DJ booth staat.

Norman Cook (Fatboy Slim) groeide op in Surrey, UK en scoorde zijn eerste top 20 notering in de jaren 80 waarna hij talloze succesvolle singles en albums uitbracht. Met verschillende awards, een Olympisch slotoptreden en eindeloze vermeldingen als inspiratiebron voor dj's als Calvin Harris is Fatboy Slim anno 2019 nog steeds een van de meest invloedrijke dj's van de wereld. Het succes van Fatboy Slim is te danken aan de unieke combinatie van funky beats met catchy melodieën, maar ook door andere genres te vermengen in zijn muziek zoals rock, hip-hop en house.

Line-up



De voorverkoop voor de dansavond met Fatboy Slim, Pablo Discobar Soundsystem en Elias Mazian start zaterdag 16 februari om 12:00. Er is een beperkt aantal early birds beschikbaar voor €25,-.

Binnenkort kondigt TivoliVredenburg een gloednieuw Koningsnacht festival aan dat zal plaatsvinden op vrijdag 26 april.