Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers is jarig

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
31 augustus 2018
FeestLatin Lovers · 13 year Anniversary
Datumvrijdag 9 november 2018
LocatieVilla Thalia Site
Dertien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 13 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '13 Years Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag dan de locatie waar het ooit begonnen is, zeker niet ontbreken: Latin Lovers is terug in Villa Thalia, Rotterdam op vrijdag 9 november 2018!

Dit keer op de vrijdag
Yes, jullie hebben het goed gezien: Latin Lovers maakt voor deze editie een uitstapje naar de vrijdag. Ooit begonnen, dertien jaar geleden in de vroegere Thalia Lounge, is dit sexy concept weer terug op deze nostalgische plek. Gaaf om na zoveel jaar weer terug te keren, blijft uniek en de organisatie zal er alles aan doen om er een extra gave editie van te maken!

13 jaar alweer, terug in Thalia!
Ongelofelijk maar waar. welk concept kan dat zeggen na 13 (!) jaar? Voor sommigen een ongelukkig getal, voor ons het getal van de liefde voor latinhouse en een vleugje vrouwvriendelijke urban. Ooit begonnen in de Thalia Rotterdam, uitgegroeid naar Club Vie, 013, Effenaar, Monza, De Lichtfabriek, Patronaat, Powerzone, Club Air, Rex, area hostings op dikke festivals zoals Dance Valley, Dreamfields, Zomerkriebels en Ultrasonic en nu dus weer terug in Villa Thalia. leuk!

Met oa Johnny 500!
Bij een verjaardag en een mijlpaal van een '13 Years Anniversary Tour' hoort natuurlijk ook een dikke line-up. Zo komen er op vrijdag 9 november de toppers Johnny 500 voor een gave latin -en vrouwvriendelijke urban set, D-Rashid, Stefan Vilijn, Genairo Nvilla, Dominic Candela, Difesa en Cleyton Barros op percussie. MC Patrick Brown en MC Massive zullen de avond hosten zoals alleen zij dat kunnen: nu al legendarisch!

13 jaar alweer, terug in Thalia!
Wie jarig is, trakteert. daarom speciaal voor alle dames (die altijd in grote getalen aanwezig zijn bij Latin Lovers, meer dan 70 (!) %) zijn de eerste 100 Ladytickets ook verkrijgbaar voor maar 15 euro ex fee! Wanneer deze zijn uitverkocht, kosten de ladytickets 20 euro ex fee. 1 Ladyticket geeft toegang aan 2 dames, leuk toch!

Bestel hier online je tickets en lady tickets