Partyflock
 
­ Nederland

Dave Clarke bevestigt line up voor ADE nacht

gepubliceerd door , op
Technolegende Dave Clarke presenteert op 19 oktober voor de 14e keer zijn beruchte ADE nacht in Melkweg. Hij gaat voor een gevarieerde line up met vuurwerk van headliners Sam Paganini en Rebekah, een live performance van Octave One, de diepte in met Marcel Fengler, Mark Broom, B.Traits, Anetha afgetopt door de Nederlandse techno-veteraan Estroe en Mr. Jones. De kaartverkoop start op 30 mei om 10:00 via Ticketmaster en melkweg.nl

De grote headliner voor de 14e editie van Dave Clarke Presents is Sam Paganini. Hij is vanuit de Italiaanse underground met de track 'Rave' opgeklommen tot Drumcode held en komt zijn onweerstaanbare grooves eindelijk weer in Melkweg door de speakers jagen. Daarnaast is er de terugkeer van de beruchte technokoningin Rebekah, wereldwijd geliefd om haar rauwe en industriële techno. Voor de liefhebbers van de klassieke Detroit sound is er ook goed nieuws: Octave One is van de partij met hun ongekend energieke hardware liveset. Wie ook terugkeert is Marcel Fengler, de Berghainer is alom geroemd om zijn haast kaleidoscopische techno, laverend tussen de ambient en hardhitting variant.

Dan is er nog de Britse techno veteraan Mark Broom, hij heeft onlangs een reeks high profile releases gehad en werkte samen met o.a. Gary Beck en James Ruskin. B.Traits en Anetha maken dit jaar hun debuut op deze ADE nacht. Dave ziet B.Traits met haar show op BBC Radio 1 op dit moment als een van de belangrijkste ambassadeurs van UK techno en was diep onder de indruk na de Boiler Room set van Anetha waardoor ze niet op de line up mochten ontbreken. Natuurlijk geen Dave Clarke Presents zonder een afvaardiging uit Nederland. Die heeft Clarke gevonden in Estroe (die zich sinds vorig jaar ook labelbaas van Rosedale Records mag noemen) en Dave's studiomaatje Mr. Jones.

2 opmerkingen

 
de Berghainer is alom geroemd om zijn haast kaleidoscopische techno, laverend tussen de ambient en hardhitting variant.


Wow.