Partyflock
 
­ Nederland

Harmony of Hardcore presenteert line-up 2018 en nieuwe area hosting

gepubliceerd door , op
In het Pinksterweekend staat Harmony of Hardcore: The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling op het programma! Er zijn wederom meer dan 100 acts bevestigd en er is naar de wensen van het trouwe publiek geluisterd door een terror area toe te voegen aan het al zo brede hardcorespectrum van Harmony of Hardcore.

De Pre Sale voor Harmony of Hardcore is afgelopen zaterdag als een speer begonnen. Nadat ook alle 3000 Dedicated tickets met €5 korting verkocht zijn, vliegen nu ook de reguliere tickets de digitale deur uit. Na enkele dagen zijn ook al meer dan 50% van de VIP tickets verkocht, dus wil je als VIP naar Harmony of Hardcore, zorg dat je er snel bij bent.

Voor vele liefhebbers is Harmony vaste prik. Voor wie nog niet geheel overtuigd is, wordt er een allerminst dunne line-up gepresenteerd. Met acts als Partyraiser, Dr. Peacock, Miss K8, N-Vitral presents Bombsquad en Nosferatu, belooft het weer een meedogenloze editie te worden.

Nadat Par-T de afgelopen jaren de area's; de Millennium Dome en de Footworxx al presenteerde, maakte de organisatie eerder bekend dat er een nieuwe Terror stage zal komen. Noisekicks's Terrordrang zal de nieuwste area op Harmony of Hardcore gaan hosten, waar naast Noisekick zelf, onder andere Drokz, Paranoizer vs Hellseeker en The Destroyer hun opwachting zullen maken. Speciaal zal absoluut de terugkeer van het duo Sequence & Ominous zijn in de Millenium Dome. Na een korte break zullen zij weer als duo aantreden en hun eerste festivalshow op Harmony of Hardcore neerzetten.

Check hieronder de volledige line-up van Harmony of Hardcore 2018: The Unification of the Ultimate Hardcore Feeling.

10 opmerkingen

Ik mis Broederliefde.
 
Uitspraak van rick65 op donderdag 1 februari 2018 om 17:41:
Ik mis Broederliefde.


whahaha echt waar :P
Artiest {SHOWLIST artist 1260, 75631}
Feestje!!
Kan best genieten van uptempo maar dit jaar echt een overkill. Zal een aantal setjes zien en voor de rest veel bij oldschool gangsters en de millenium dome...
Om te smullen :honger:
Dikke line-up! Jammer van die kut MC Tha Watcher in de Ravezone en ook jammer dat zo'n Noisekick kneus nog steeds zo'n groot podium krijgt met zn neppe zooi!
Uitspraak van Pascal_1974 op woensdag 7 februari 2018 om 08:50:
Dikke line-up! Jammer van die kut MC Tha Watcher in de Ravezone en ook jammer dat zo'n Noisekick kneus nog steeds zo'n groot podium krijgt met zn neppe zooi!


Neppe zooi? Dus het is jou ding niet en dan is het neppe zooi.
laatste aanpassing
Uitspraak van Tumult op vrijdag 9 februari 2018 om 07:26:
Neppe zooi? Dus het is jou ding niet en dan is het neppe zooi.


Kom op zeg.. een gast met een masker die vanaf een laptop zwaar slechte muziek aan elkaar plakt.. Dat vind ik idd neppe zooi