Partyflock
 
­ Nederland

Sander van Doorn tijdens ADE in nieuwste club van Amsterdam met alter ego Purple Haze

gepubliceerd door , op
Purple Haze
8 oktober 2017
FeestPurple Haze · Album Release Party (ADE)
Datumzaterdag 21 oktober 2017
LocatieChin Chin Club Site
Tijdens het Amsterdam Dance Event host Sander van Doorn dit jaar zijn eigen avond in de splinternieuwe Chin Chin Club op zaterdag 21 oktober. De avond zal in het teken staan van zijn trance alter ego Purple Haze welke hij begin dit jaar nieuw leven in blies. Eind volgende maand brengt hij onder dit alter ego ook een album uit, waarvan de release tijdens ADE gevierd gaat worden.

Naast Sander van Doorn - die als Purple Haze zijn opwachting maakt tijdens deze avond - worden verschillende gastartiesten uitgenodigd welke de komende weken bekend worden gemaakt.

Tickets zijn verkrijgbaar via purplehazeofficial.com.

Met Purple Haze laat Sander van Doorn zijn 'dark side' zien. De muziek die hij onder dit alter ego produceert is dieper, melodieuzer en ruiger dan de sound die hij laat horen als Sander van Doorn. Tijdens Ultra Music Festival in Miami eerder dit jaar liet hij het publiek voor het eerst kennis maken met zijn donkere kant. Al snel volgden festivals als EDC Las Vegas, Tomorrowland in België en Dreamstate in Mexico die ervoor kozen om Purple Haze in plaats van Sander van Doorn op hun line-up te zetten.

Op 9 oktober komt het debuutalbum van Purple Haze uit op DOORN Records; het eigen label van Sander van Doorn.