Partyflock
 
­

Firebeatz host eigen Firebeatz & Friends avond tijdens het Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
flyer Firebeatz & Friends
FeestFirebeatz & Friends · The Allnight Edition
Datumzaterdag 21 oktober 2017
LocatieJimmy Woo Site
Na het succes van voorgaande edities kondigt het Nederlandse dj- en producers duo Firebeatz de derde editie van Firebeatz & Friends - The All Night Edition aan. Tijdens het Amsterdam Dance Event op 21 oktober doen de DJ Mag Top 100 dj's de Jimmy Woo aan voor een nacht vol muzikale verrassingen en veel bekende gastartiesten.

De twee eerdere edities van Firebeatz & Friends vonden plaats tijdens de Miami Music Week en ADE 2016. Net als vorig jaar zoeken ze de intimiteit van de Jimmy Woo op om daar een spectaculair feest neer te zetten. Want of Firebeatz nou voor meer dan 80.000 man op de mainstage van EDC Las Vegas staat of voor een exclusieve groep fans tijdens een releaseparty, het dak gaat er altijd af. Tijdens Firebeatz & Friends is het tweetal de gehele nacht 'on stage' te vinden. Samen met een tiental gastartiesten voorzien zij het publiek van de nieuwste muziek, afgewisseld met onontdekte platen. In aanloop naar het ADE wordt de complete line-up bekend gemaakt.

Nieuwe release
Maar voordat het zover is draait Firebeatz deze zomer eerst nog op menig internationaal festival zoals Creamfields (UK) en New Horizons (DE). Afgelopen weekend stond het spectaculaire Tomorrowland (BE) op de agenda. Als cadeau voor de fans heeft Firebeatz op de dag van hun Tomorrowland show een gloednieuw nummer uitgebracht samen met het populaire dj/producers duo Lucas & Steve. De uptempo track Show Me Your Love is sinds 28 juli voor twee weken lang beschikbaar als gratis download bit.­ly en vanaf 11 augustus te beluisteren op Spotify.