Partyflock
 
­ Nederland

Weekenders In Retraite Kloosterfestival zo goed als uitverkocht

gepubliceerd door , op
In Retraite Kloosterfestival
9 november 2016
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar. De vraag naar zondag-headliner Max Cooper was dermate groot dat het klooster de poorten heeft geopend voor de dagbezoeker.

Tussen 7 en 10 juli 2017 wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spel zich af met nachtenlang feesten in het klooster met Max Cooper, Gregor Tresher, Henry Saiz, VRIL, Alex.do, Moonwalk, Patrice Baumel, Ringo Live, Love over Entropy, Polynation Live en meer.

Zondagtickets
Voor dagjesmensen worden er een beperkt aantal kaarten voor zondag 9 juli in omloop gebracht. Ideaal dus voor wie niet een heel weekend kan, maar wel een heerlijke dag in vakantiesferen mee wil maken. Op zondag 9 juli staat o.a. een lange set van Max Cooper op het programma. Daarnaast kun je je zonden overdenken tijdens de ochtendmis in de kapel van het klooster. Deze begint om 11.00 uur. De dagtickets zijn van 10.30 tot 05.00u!

Daytoxen en nachtraven
Relaxen en raven, dat is waar het bij In Retraite Kloosterfestival om draait. Voor een oplaadmoment siert de spa het park van het klooster. Je kunt je laten onderdompelen tijdens een tussenstop aan de hottubs en sauna. Massages, fruitsapjes en yoga zorgen voor herstel en een vrije geest om daarna door te knallen bij een van de stages. In Retraite wordt georganiseerd door 12inchCity, bekend van o.a. Graefenthal Festival en Alcatrash. De verkoop van early-bird dagkaarten voor zondag is reeds begonnen, weekenders zijn bijna uitverkocht.