Partyflock
 
­ Nederland

Zojuist is bekend geworden dat Afrojack ook zal draaien tijdens de Wall Recordings Label Night op 19 oktober

gepubliceerd door , op
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.

Tickets zijn vanaf vandaag hier te koop: koop tickets

Wall Recordings is in 2007 door Afrojack opgericht en bekend geworden door zijn monsterhit Take Over Control. Een van de meeste recente release van het label is Hey, het debuut en meteen ook de doorbraak van Fais, met medewerking van zijn jeugdvriend Afrojack. Volgens Billboard "is deze zonovergoten plaat een voorbeeld van de zachtere kant van het repertoire van deze mega-act, en van een nieuwe soundrichting die hij het afgelopen jaar geleidelijk is ingeslagen."

Het Amsterdam Dance Event is een vijfdaags festival voor elektronische muziek dat elk jaar in oktober wordt gehouden. Het festival omvat 300 evenementen met 2000 dj's in 100 clubs en zalen, terwijl op de gelijktijdig georganiseerde conferentie alle aspecten van de hedendaagse muziekindustrie aan de orde komen, met speciale programmaonderdelen voor business professionals, startups, aankomende producers en musici, studenten, vj's, beeldend kunstenaars en decorontwerpers.

Afrojack werd in één klap wereldberoemd met zijn hit Take Over Control, die in tien landen de hitlijst haalde en zes weken op één stond in Billboards Hot Dance Airplay. Hij heeft muziek geschreven en geproduceerd met en voor veel topartiesten, onder wie David Guetta (nummer 1-singles Titanium en Hey Mama) en Madonna, hij deed samen met Ne-Yo en Nayer mee op de nummer 1- hit van Pitbull, Give Me Everything, hij leverde een bijdrage aan Run the World (Girls) van Beyoncé en was de producer van Look At Me Now van Chris Brown (feat. Lil' Wayne & Busta Rhymes), dat terechtkwam op de lijst met topsongs van 2011 in de New York Times. In 2014 bestormde Afrojack met Ten Feet Tall opnieuw de hitlijsten toen deze vrolijke clubtrack de cross-over van clubs naar radio maakte. Ook zijn meeste recente zomerse popjam Gone (met Ty Dolla $ign) wordt momenteel steeds meer gedraaid op de radio.

De met een Grammy bekroonde producer en dj heeft een grote rol gespeeld in de wereldwijde explosieve groei en populariteit van de dancemuziek en eindigt al jaren hoog in de jaarlijkse top 100 van DJ Mag. Ook dit jaar kan Afrojack weer hoge ogen gooien – stemmen is nog mogelijk tot half september.

3 opmerkingen

Goh wat een verrassing!
Wacht ff, dus de oprichter van dit label komt zelf ook draaien?......... WAUW dat zou je toch niet verwachten :X
En helaas zijn dit soort, lat ik het fake-nieuws berichten noemen, de reden dat ik het nieuws hier op PF niet meer zo goed volg. Ik mag toch hopen dat dit een betaald, commercieel bericht is geweest, en PF het niet zelf als nieuws heeft gekwalificeerd...