Partyflock
 
­ Nederland

Leo's Borrel gaat je weer verrassen

gepubliceerd door , op
Leo's... wie kent het niet?! Hét exclusieve high-class event van Rotterdam; voor 25-plussers met oog voor klasse, beauty en plezier als missie. Gasten worden tijdens de lente-editie via de catwalk ontvangen.

Vrijdag 13 mei staat in het teken van de Leo's catwalk edition in Club Villa Thalia. Zoals de community gewend is, wordt er nu weer grootser uitgepakt. Fashion is het thema. Spectaculaire modellen in glamour outfits van o.m. Smooch Fashion, Rafael Fashion en mogelijk Marlies Dekker zorgen voor extra Eye Candy.

De line-up in Club Villa Thalia is zo samengesteld dat je geen moment hoeft stil te staan en helemaal los kunt gaan. Onze resident DJ Le Mar is natuurlijk van de partij. Hij wordt bijgestaan door Richard Penning die met zijn eigen productie niet mag ontbreken. Ook ROOG zal te vinden zijn achter de draaitafels, hij draait de lekkerste soul en housemuziek. Nieuwe namen in de line-up zijn Peter Gelderblom, Elliot Moore en Stef de la Funk die hun entree maken tijdens een editie van Leo's. En last but not least Lucas & Steve!

Dress to impress
13 Mei zal dus een zeer geslaagde avond worden in het teken van fashion, passion & music. Trek je mooiste outfit aan en dress to impress. De best dressed man and woman krijgen een award. Dus save the date en zorg dat je erbij bent.

Ladyticket:€15
Regular:€25
VIP:€60

Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets