Partyflock
 
­ Nederland

7th Sunday Festival presenteert line-up

gepubliceerd door , op
Op Pinksterzondag 15 mei 2016 is het na een succesvolle, zonovergoten editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende mainstage, passende headliners bij elke area, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet eerder ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Aoki.

Steve Aoki: op 7th Sunday
Nadat 7th Sunday Festival twee jaar op rij Zweedse headliners ontving, wordt de Mainstage aankomende editie klaargemaakt om Amerikaan Steve Aoki te ontvangen. De ras entertainer staat steady op de nummer 10 positie in de DJ Mag top 100 en staat bekend om het afvuren van een taart op één van de bezoekers. Ook zal landgenoot Deorro, bekend van hit 'Five More Hours' met Chris Brown, die niet vaak in Nederland te aanschouwen is, primeuren op de Mainstage. Internationale top DJ's als Fedde le Grand, Bingo Players, MOTi en Sunnery James & Ryan Marciano mogen niet ontbreken in dit prachtige rijtje. Blasterjaxx zal pure energie geven on stage en 7th Sunday Festival snoeihard afsluiten.

Primeur
7th Sunday Festival heeft een primeur in Nederland met de hosting van het platenlabel van Hardwell; Revealed Recordings. Na veel hostings op onder andere grote festivals in het buitenland, strijken ze met het label neer op 7th Sunday Festival en zal er groots uitgepakt worden met helden als Dannic, Thomas Gold en Sick Individuals. Vorig jaar primeurde de Deephouse area; Playing for the Deeps op 7th Sunday en zal na het gigantische succes ook dit jaar terugkeren. De indoor area met zijn outdoor vibes en 100% diepe toekomstige sounds, met een kwaliteitskeurmerk waar je u tegen zegt, ontvangt niemand minder dan onder andere De De Sluwe Vos, Deepend, Benny Rodrigues en Moksi.

De Hard Nature is voor de harderstyles liefhebber 'the place to be' op 7th Sunday, waar Gunz for Hire zal headlinen, en exclusieve live-act die dit jaar niet veel te zien zal zijn. Daarnaast zal de nummer 1 hardstyle DJ van de wereld; Brennan Heart acte de présence geven en is het mogelijk om 'af te stuiteren' met hardcore legende Partyraiser. De rollende techno area; Reboot, heeft al jaren een vaste plek op 7th Sunday, dit jaar met techno legende Dave Clarke. Natuurlijk zal het wederom feest zijn op de SLAM stage op de Mountain, met eclectische sounds van Lil Kleine tot FeestDJRuud en van Dirtcaps tot Kris Kross Amsterdam.

'Het best bewaarde geheim van Nederland'
7th Sunday staat bekend als 'de parel onder de Brabantse festivals' en heeft naam en eer hoog te houden. Een zichzelf overtreffende line-up, creatief decor en een heerlijke sfeer, zullen voor de achtste keer centraal staan op festivalterrein De Roost in Erp.

Tickets
De VIP tickets voor 7th Sunday zijn al enkele weken niet meer beschikbaar en inmiddels zijn ruim 75% van de reguliere tickets verkocht. Waar het festival vorig jaar drie weken van te voren uitverkocht was, worden alle ticket records gebroken en ziet het er naar uit dat het niet lang meer gaat duren voor 7th Sunday volledig uitverkocht is. Reden temeer om niet langer te wachten met het aanschaffen van een ticket à €50,- (ex. fee), verkrijgbaar via 7thSunday.nl.

Line-up 7th Sunday Fesitval 2016
Mainstage
Steve Aoki
Blasterjaxx
Fedde le Grand
Deorro
Sunnery James & Ryan Marciano
Bingo Players
MOTi
Lucas & Steve
Manuccii
Glenn Dale
Robbie Rise

Hard Nature
Gunz for Hire
Brennan Heart
Coone
Frequencerz
Partyraiser
Isaac
Audiotricz
Crisis Era
Dozer (classics set)
Galactixx
Dailucia
MC D
MC Apster

Reboot
Dave Clarke
Gregor Tresher
2000 and One
Joran van Pol
Wouter S.
Ringbaan b2b Ricket



Revealed Recordings
Dannic
Thomas Gold
Sick Individuals
KURA
Thomas Newson
Kill The Buzz
Joey Dale
Julian Calor
Tom & Jame
Manse
Bali Bandits

Playing for the Deeps
De Sluwe Vos
Deepend
Benny Rodrigues
Moksi
Redondo
East & Young
Kom-Plot

SLAM Stage
Lil Kleine
FeestDJRuud
Dirtcaps
Girls Love DJs
Kris Kross Amsterdam
Ferreck Dawn
Joe Stone
San Holo
David Ghetto
Kid de Luca
Thom Bold

Oh1oh!
Dyna
Vato Gonzalez & MC Tjen
Tony Junior
La Fuente
Curbi
Lady Bee
Irwan
Bougenvilla
CMC$
MC Iceman

Kornuit Barn
Wetnecks
Daredevils
Guilty Six
Baby Blue
B&O & DJ Larriekoek

The Ballsroom
Henk Dissel
Mark with a K
Domien Verschuuren
Rapper Sjors
Arjon Oostrom
It All Started in the 90's
Dansado & De Feestmeester
Heroos from the Zeroos
The Allstars
Ballsroom Team
Bart Balletjes

Café De Puinhoop
ChildsPlay
Cesqeaux
Puinhoop Kollektiv
Naffz Ft. Mc Sherlock
Raynor Bruges Ft Murda
Sebastian Bronk
John de Bever
Puinhoop Exclusive Holland
Daisy
Flamboyant
The Boy Next Door
Marshall

L.O.S. in het Sprookjesbos!
Victor Coral
Joel van Hemmen
Dirk Dali
Jay Juice
Naughty Nik
Jurgensen (vinyl set)

Boomshakalak Soundsystem
Boomshakalak Allstars
Dr. Robinson
Gozert & Jimmy Spliff Fiyah
Dawn Panty & Irie Badeo
Oaks & Baggabiek
Dawn Panty
Keizer Skarel
Jimmy Spliff Fiyah
Irie Badeo & Gozert

Specials
Mini Disco
HutjeMutje

6 opmerkingen

MC D
MC Apster



dat gaat een no-go area worden als deze 2 een microfoon in de hand hebben :kots: Verder heeft de main een hele dikke line-up moet ik zeggen. Revealed podium zonder Hardwell is eigenlijk wel jammer... Wel Sick individuals & dannic!! :respect: Gunz4Hire & Partyraiser zorgt voor wat beukgeweld :D
Revealed stage! :lief: Helaas moet ik een beetje zuinig doen met mijn geld en ga die vrijdag ervoor ook al naar Hardwell in Belgie. Anders was dit echt een leuke optie. Main ook paar leuke namen.
Dikke line-up, met name revealed en main inderdaad. Wordt weer een fraai weekendje met de dag ervoor Harmony op de planning!
2 E-tickets te koop! Normale prijs!

Helaas wegens omstandigheden kunnen wij niet meer gaan..