Partyflock
 
­ Nederland

Love Sensez

gepubliceerd door , op
Het is even stil geweest rond Love Sensez maar dat betekent niet dat wij stil zitten! Op zaterdag 7 november zal Love Sensez weer terugkeren in het Paard van Troje met een knallende line-up! Pak dus meteen je agenda erbij en noteer alvast dikgedrukt Love Sensez 'Ladies Special'!

Op veler verzoek konden wij er niet omheen om de enige echte IT'S DYNA weer uit te nodigen tijdens de nieuwe editie van Love Sensez op zaterdag 7 november! Met gloednieuwe hits als 'Hey you' & 'Round and Round' zal DYNA net als tijdens de uitverkochte editie van Love Sensez 'Kingsnight' het dak er weer letterlijk en figuurlijk afblazen! De volledige line-up ziet er als volgt uit:



Tickets
De afgelopen edities van Love Sensez waren steeds uitverkocht en met Dyna in de line-up zullen de kaarten de deur uitvliegen! Ook deze keer zullen er weer 'Early Bird' tickets beschikbaar zijn voor maar €7,- ex. fee. Er zijn maar een beperkt aantal 'Early Bird' tickets beschikbaar dus stel het niet te lang uit! Na de 'Early Bird' tickets zullen de Regular tickets starten voor maar €10,- ex. fee. Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets en alle Primera shops!