Partyflock
 
­ Nederland

Love Sensez sluit zomervakantie goed af in Paard van Troje

gepubliceerd door , op
Love Sensez
29 juni 2015
FeestLove Sensez · Back to School
Datumzaterdag 22 augustus 2015
LocatiePaard Site
De zomer staat voor de deur en we kunnen allemaal genieten van zon, zee, strand en natuurlijk de vakantie! De zomervakantie moet natuurlijk goed afgesloten worden en dat ga je doen met een een goed feestje! Op zaterdag 22 augustus keer Love Sensez 'Back to School' terug om nog één keer helemaal los te gaan voordat het schooljaar weer begint! Dit gaan ze natuurlijk weer doen met de beste artiesten, entertainment en de leukste candyboys!

Voor deze 'Back to School' editie hebben ze speciaal voor de dames een hele leuke gast uitgenodigd die bij alle vrouwen wel goed valt! Hij heeft de afgelopen periode in elke stad wel opgetreden en in de zomer is hij te vinden op Mallorca, Albufeira, Salou, Lloret de Mar en Gran Canaria! Dames, zorg dat je er bij bent, want Dave Roelvink is op 22 augustus te zien op Love Sensez! Volledige line-up ziet er als volgt uit:

Dave Roelvink
Ibranovski
Live: F1rstman
Julien Romeo
Gualtiero
VLADO

Tickets
De afgelopen edities van Love Sensez waren steeds uitverkocht en met Dave Roelvink verwachten ze alleen maar dat dit nog sneller en harder zal gaan! Speciaal voor onze vroege vogels zijn er early bird tickets voor maar €7 ex. fee. Er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar tegen dit gereduceerd tarief, dus wees er snel bij! Na de early bird tickets start de normale verkoop voor €10 ex. fee. Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets en alle Primera shops!