Partyflock
 
­ Nederland

Amusement · The act of Hardcore

gepubliceerd door , op
Amusement · The act of Hardcore
23 maart 2015
FeestAmusement · The act Hardcore
Datumzaterdag 16 mei 2015
WinactieAmusement actiegesloten
LocatieBollee Events Site
The Rough Factory maakt met het organiseren van hardcore evenementen een volgende stap op de trap van de hardere stijlen ladder. Ditmaal een hardcore evenement in Bollee Events te Rhenen. Op zaterdag 16 mei zullen de deuren van deze club open gaan voor een eerste hardcore editie.

Acht artiesten zullen er voor zorgen dat de grondvesten zullen gaan trillen. Met opbouwende hardcore van mainstream naar uptempo hardcore zorgen deze artiesten ervoor dat de club tot een waar hardcore paradijs omgetoverd zal gaan worden. Zoals de poster al een beetje verraad zal The Rough Factory het thema natuurlijk doortrekken naar het feest toe. The Rough Factory zegt er liever nog niet teveel over, wel kunnen ze zeggen dat je er gewoon bij moet zijn. Om alles mee te maken.

The Rough Factory organiseerde op vrijdag 24 april een Live DJ contest in Perrron 31 te Ede. Daar waren 10 artiesten voor uitgekozen die een set van een half uur moesten verzorgen. De prijs is dat de beste artiest mag openen op Amusement The Act of hardcore in Bollee Events te Rhenen. Anthony Hugot oftewel DJ In_tok'S uit Frankrijk had deelgenomen aan deze contest en met succes. De fransman wist de jury te overtuigen met zijn zeer strakke hardcore set. DJ In_tok'S was dan ook de grote winnaar van Amusement The act of hardcore Live DJ contest!

Line-up en Timetable


Anthem
Het anthem van Amusement The act of hardcore is gemaakt door niemand minder dan Repix and Violence & Bane. De vocalen zijn verzorgd door MC Da Mouth of Madness. Zo zie je dat dit zeker niet de minste artiesten zijn. The Rough Factory is dan ook zeer vereerd dat er zulke grote namen er aan mee hebben gewerkt. Het resultaat mag er wel wezen. De harde kicks en dikke sfeer worden versterkt door de brute vocalen van de MC! Zo zorgt deze track ervoor dat dit het vetste Anthem is van 2015.

Tickets
De vroege vogel kaarten voor €5,00 zijn al helaas uitverkocht. Nu zijn er nog online via koop tickets nog kaarten te verkrijgen voor maar €7,50 per stuk. Aan de deur kosten de kaarten €10,00 per stuk.

Be there, be square and keep it Rough!