Partyflock
 
­ Nederland

All Under One Roof

gepubliceerd door , op
All Under One Roof
18 januari 2015
Op vrijdag 30 januari vindt de eerste en laatste editie van All Under One Roof plaats in Studio/K. All Under One Roof is het resultaat van Concept56, een project van Jägermeister waarbij vijf creatieve jongeren bij elkaar zijn gebracht om samen een evenement naar eigen smaak te organiseren.

Michael Mayer, Orpheu The Wizard en visueel kunstenares Heleen Blanken hebben elk een eigen zaal op het evenement. Hier zullen ze de gehele avond vullen. Heleen Blanken heeft Sandrien en Inigo Kennedy uitgenodigd om te komen draaien, zij zullen hun muziek baseren op het verhaal van Heleen en haar visuals.

Op het eenmalige event krijgen de artiesten de kans op te treden in een zaal ingericht naar het verhaal van hen als artiest. De organisatie wil het gevoel van een clubnacht behouden, maar de focus meer naar de artiest verplaatsen. Daardoor komt het idee achter een all-nighter volledig tot zijn recht. In aanloop naar het evenement toe zullen er een aantal video's en longreads op mediapartner DJBroadcast verschijnen.

De vijf jongens gekozen voor Concept56 zijn Twan Ronnes, Dylan Werkman, Nol Cobben, Pieter Jansen en Ruben Leter. Het project biedt de jongens de kans om een kijkje te nemen in de evenementenwereld. In de afgelopen maanden hebben ze hard gewerkt om met het huidige resultaat te komen. Iedere vrijdagmiddag zijn er gasten langsgekomen die hen iets hebben bijgebracht. Onder andere Richard Zijlma van het Amsterdam Dance Event en dj Patrice Bäumel zijn aan tafel geschoven.

Toegang is gratis en tickets zijn verkrijbaar op All Under One Roof.