Partyflock
 
­ Nederland

Dreamcatchers · The Pounding Senses hosted by Dirty Workz

gepubliceerd door , op
Dreamcatchers
12 november 2014
FeestDreamcatchers · The Pounding Senses
Datumzaterdag 29 november 2014
LocatieEvenementenhal Venray Site
Op zaterdag 29 november, keert het succesvolle hardstyle-concept Dreamcatchers terug in Evenementenhal Venray! Het wordt een bijzondere avond, want het Belgische muzieklabel Dirty Workz zal het event komen hosten.

Line-up:
Er is een ijzersterke line-up gevormd met de beste artiesten van Dirty Workz. Zo zullen Hard Driver, The Vision, Neilio, Noisecult, In-Phase, Neroz en MC DL hun kunsten ten gehore laten brengen en ervoor zorgen dat jij een tandje harder gaat dansen. Het duo Emphasis is als winnaar uit de publiekspoll gekomen. Dit energieke duo zal de avond komen openen.

Tickets:
De early bird tickets voor Dreamcatchers 'The Pounding Senses' Hosted By Dirty Workz waren in no-time uitverkocht. Reguliere tickets zijn nog te verkrijgen, wacht echter niet te lang meer want de voorverkoop gaat hard. De tickets kosten slechts €17,50 excl. fee. Indien het evenement niet uitverkocht is zullen de tickets aan de deur €22,50 kosten. Ben slim en scoor je ticket dus snel in de voorverkoop via www.evenementenhal.nl/dreamcatchers

Volg Partylover-Events op Facebook en blijf up-to-date omtrent nieuwtjes, winacties en alle andere belangrijke berichten.



Busvervoer: http://party-vervoer.nl/