Partyflock
 
­ Nederland

A State Of Trance kondigt nieuw concept aan

gepubliceerd door , op
A State Of Trance kondigt nieuw concept aan
10 oktober 2014
Armin van Buuren heeft gisteravond in zijn gelijknamige radioshow A State of Trance Festival aangekondigd. In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance, geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden. Vervolgens zal A State Of Trance Festival de komende drie jaar een aantal vaste bestemmingen in de wereld aandoen, waar festivals met meerdere podia worden georganiseerd. Het celebration weekend zal plaatsvinden op 6 februari in Melbourne en op 7 februari in Sydney. De Kick Off van het festival-concept zal plaatsvinden in Utrecht op 21 februari 2015.

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van A State of Trance. Met het nieuwe concept 'Together In A State Of Trance' wordt gekozen voor een hele nieuwe benadering waarbij nog meer de DJ's en fans centraal zullen staan; samen in A State of Trance. Armin van Buuren: "Tijdens de afgelopen 15 jaar waarin ik de wereld over reisde, stond de liefde voor muziek centraal. Muziek creëert eenheid, vriendschap en liefde. De emotie die muziek in mensen losmaakt, verbindt mensen. We zoeken allemaal naar die speciale 'State' en het is precies dát gevoel dat ik wil overbrengen op het publiek. We hopen dat te bereiken door verschillende muziek en artiesten te programmeren en door nieuw talent een podium te geven. De interactie met mijn fans is essentieel voor mij, daarom is 'Together In A State Of Trance' het thema van dit jaar."

De radiostudio krijgt een prominentere plek dan ooit tevoren want die komt goed zichtbaar voor het publiek op het festivalterrein te staan. Zoals altijd zal ook elk A State Of Trance festival te volgen zijn via live-streaming op www.astateoftrance.com.

A State Of Trance, de radioshow die wekelijks meer dan 20 miljoen luisteraars in 74 landen heeft, is al vanaf de start 2001 razend populair en is dit jaar genomineerd voor de Gouden Radio Ring.

De data en line-up voor alle afzonderlijke steden zullen in een latere fase bekend worden gemaakt, maar net als voorgaande jaren beloven ook deze festivals gekenmerkt te gaan worden door alleen het allerbeste dat de trance-wereld te bieden heeft. Volg het laatste nieuws op de website astateoftrance.com/festival


It's time to go back to the essence. Back to where it all started. That incredible feeling.
Together we are in: A State Of Trance.

7 opmerkingen

 
Zelfde concept, andere naam dus.
Artiest Nendis
Jaaa! Dit jaar was weer geniaal dus meteen kaarten scoren straks :D
Het zou mij niets verbazen als er toch iets meer achter deze naamswijziging zit. Het concept wordt door deze wijziging plaats en tijds onafhankelijk. ASOT had natuurlijk altijd al buitenlandse edities maar die waren kleiner van opzet. Nu worden alle edities ongeveer gelijk aan elkaar en wordt het concept zoals wij dat hier al langer kennen breed uitgerold. De laatste tijd worden berichten over internationale groei een paar weken later vaak gevolgd door een overnamebericht door SFX. Zie Monumental en in mindere mate ID&T. Pure speculatie natuurlijk maar het maakt een eventuele overname voor mij wel aannemelijker.

En over ASOT, natuurlijk weer aanwezig :)
Ik ben zeker aanwezig! De liefde van mijn leven ontmoet op ASOT650!
 
En wij zijn erbij!! :bounce: Net als op ASOT 650 in the VIP area (y) zéér goed bevallen!