Partyflock
 
­ Nederland

Defected in the air, zaterdag 22 februari

gepubliceerd door , op
Defected in the House
27 januari 2014
Defected in the AIR, zaterdag 22 februari met o.a. Nick Curly & Simon Dunmore Na een reeks succesvolle en uitverkochte edities van 'Defected in the House' op nationale bodem is er ook voor de eerstvolgende editie weer alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat jij en jouw vrienden een onvergetelijke avond gaan beleven in één van de populairste clubs die Nederland rijk is.

Muzikaliteit, kwaliteit, uitstraling en beleving komen op zaterdag 22 februari 2014 allemaal samen in AIR Amsterdam. Het enige dat jij hoeft te doen is aanwezig te zijn en los te gaan, want de Defected artiesten en AIR doen de rest: Get ready for defected in the AIR!

De artiesten die tijdens deze editie in de booth zullen verschijnen spreken tot de verbeelding:

Nick Curly
Vertolker van de zogenaamde 'Mannheim' sound. Bracht vorig jaar zijn langverwachte artiestenalbum 'Between The Lines' op het Defected label uit. Voor dit album verleende spraakmakende artiesten als Dennis Ferrer, Derrick Carter, Guti & Matthias Kaden hun muzikale medewerking. Recentelijk bracht deze Duitse held een tweede (mix) album uit: Nick Curly in the House. Simon Dunmore De labelbaas die het Defected label al bijna 15 jaar stuurt. En met succes! De populariteit van Defected is tot ongekende hoogte gestegen. Naast het labelwerk kruipt mister Defected nog steeds dolgraag achter de booth en zorgt altijd voor de juiste 'tone of sound'.

Franky Rizardo
Hollands Finest! Inmiddels een vaste member van de Defected familie en uitgegroeid tot een echte publiekslieveling. Zowel zijn producties als energieke dj sets passen perfect bij het kwalitatieve en energieke geluid van het UK label.

Area 2
De tweede area van Club AIR is deze avond het domein van Quentin van Honk en Tim Hoeben.