Partyflock
 
­ Nederland

Defected keert 28 december terug naar AIR

gepubliceerd door , op
Defected in the House
10 december 2013
Zaterdag 28 december keert het fameuze Defected In The House, na de uitverkochte en legendarische ADE editie met MK in een hoofdrol, terug naar de Amsterdamse AIR.

2013 Was een jaar vol hoogtepunten voor het Engelse label Defected. De kwaliteitsreleases van o.a. MK, Dennis Ferrer, Hot Since 82, Guti, Noir, Mark Fanciulli, Kings of Tomorrow volgden elkaar in hoog tempo op. Naast de vele succesvolle releases beleefde Defected wederom een topseizoen in Ibiza en stond de agenda vol met Defected avonden in de dikste clubs wereldwijd.

Line-up
Op 28 december reist Defected met een sterke afvaardiging naar Amsterdam met niemand minder dan Sandy Rivera aka Kings of Tomorrow, Copyright en Sam Divine. Sandy Rivera is al vele jaren actief als producer en dj en is zowel onder zijn eigen naam als met zijn alias Kings of Tomorrow verantwoordelijk voor vele house klassiekers zoals 'Finally'en 'Freak'.

Het duo Sam Holt en Gavin Mills, beter bekend als Copyright, zijn al jaren één van de vaandeldragers van Defected. Zij zijn verantwoordelijk voor vele tijdloze releases en al jaren één van de publiekslieveling onder de fanatieke Defected aanhang.

De altijd smilende Sam Divine staat bekend om haar vocale (deep)house sets met een techy randje. Niet voor niets is ze al drie jaar resident dj in Ibiza.
AIR2 zal 'all night long'onderhanden worden genomen door Jason Shae & Pete Bandit. Tijdens eerdere edities van Defected zorgen dit Amsterdamse dj duo voor een opperbeste sfeer in AIR2 met hun funky sound.

AIR1:
Sandy Rivera Verenigde Staten
Copyright Verenigd Koninkrijk
Sam Divine Verenigd Koninkrijk

AIR2:
Jason Shae & Pete Bandit

Tickets
Tickets kosten € 16,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij koop tickets.