Partyflock
 
­ Nederland

Ravotten op house in een echte ballenbak in Mezz

gepubliceerd door , op
Ballenbaque
6 december 2013
Op zaterdag 21 december kun je in MEZZ een duik in een heuse ballenbak nemen terwijl je losgaat op de vette house van de dj's Musclefarm, Brent Roozendaal, Robér en Eb & Vloed. Rondtrekkende feestorganisatie Ballenbaque viert de kerst dit jaar in MEZZ en het kleurrijke circus strijkt met maar liefst 20.000 ballenbakballen neer in het Bredase poppodium.

De dansvloer van MEZZ maakt voor de gelegenheid plaats voor een ballenbak terwijl je vanaf de bar zo het podium oploopt, dat wordt omgetoverd tot een dansvloer. MEZZ wordt een muzikaal speelparadijs voor grote kinderen en reken maar dat de ballen die avond door de lucht vliegen.

De headliner van deze Kerstballenbak is Musclefarm. DJ-veteranen Eric de Man en Aron Friedman bundelen hun krachten en draaiden eerder al op de mainstage van Extrema XO, Mysteryland en Welcome to the Future. De ballenbakballen gaan bovendien al vroeg stuiteren door Ballenbaque-DJ's van het eerste uur: Brent Roozendaal, Robér en Eb & Vloed.

Vaste kracht is ook ballonartiest Micha de Haan van Luchtig Vermaak, die altijd de voetjes van de vloer krijgt met zijn sfeer verhogende decor. Tussen dit ballonnendecor, in het ballenbad en op het podium kan tot in de vroege uurtjes gedanst worden. Tot zo laat heeft iemand met kerst vast nog nooit mogen spelen.

Ballenbaque is op zaterdag 21 december in MEZZ. Kaartjes in de voorverkoop kosten €13. Aan de deur is de prijs €15.