Partyflock
 
­ Nederland

AIR onthult verbouwing tijdens ADE

gepubliceerd door , op
Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft AIR een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting van Marcel Wanders maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting. Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren.

AIR heeft ervoor gekozen om bij de nieuwe inrichting sleutelwoorden als warm en kleurrijk te hanteren. Aangezien de club inmiddels al drie jaar een groei doormaakt, is ook besloten een derde zaal te realiseren. Daar zal de nadruk niet enkel op dansen liggen, deze kan ook meer worden ingevuld als bargelegenheid. Het uitdagende knalrode uiterlijk van deze ruimte zal zeker als eyecatcher gaan fungeren.
Ook in andere delen van de club gaat kleur een belangrijke rol spelen. Verschillende sprekende kleuren geven de club een compleet nieuwe uitstraling. Zo komen de gasten binnen in een blauwe gloed bij het entree, en kunnen ze loungen in een groene sfeer op het bovendek. De dansvloer is volledig gelijkvloers gemaakt, en zal worden voorzien van warmere kleurverlichting. Verder is de grote glazen wand bij de entree verdwenen waardoor bezoekers nu in één oogopslag een overzicht hebben over de hele club. Het karakteristieke 'trappengedeelte' van de club is intact gebleven, echter heeft de onderste trap plaats gemaakt voor meer ruimte op de dansvloer.

Als gevolg van de verbouwing heeft AIR een warm bad gecreëerd voor haar gasten, zodat ze zich nog comfortabeler voelen binnen AIR's muren. Dat geldt voor jong en oud, gay en straight: AIR's principes van tolerantie en openheid zullen met het openen van de nieuw verbouwde club alleen maar sterker gehanteerd worden.

1 opmerking

 
Wanneer was die verbouwing dan? Ze zijn niet dicht geweest.