Partyflock
 
­ Nederland

Proud 2 Be Hardcore
Friday 18th of Oktober 2013

gepubliceerd door , op
Het is inmiddels een begrip of beter gezegd een must in Limburg en de grensstreek. In de herfstvakantie moet je naar de Mondial in Beek, want daar kan je éénmaal per jaar terecht voor een portie hardcore zoals het hoort!
Met alle (hardcore) ingrediënten inbegrepen wordt daar het concept Proud 2 Be Hardcore gepresenteerd. Vrijdag 18 oktober 2013 is de datum die je in je agenda moet markeren! Want deze 4e editie is er wederom een om niet te missen!

Hier voor de aftermovie van vorig jaar:


Line up + Timetable
Zo lijkt het alsof de main area zal worden gedomineerd door headliners van de bovenste plank! Maar niets is minder waar! De eigen residents uit Limburg zullen laten zien hoe Proud 2 Be Hardcore ze wel niet zijn! Onder aanvoering van de eigen headliners Triax en Amada die beiden met veel (internationaal) succes aan de weg timmeren en inmiddels niet meer onder doen voor de "grote" namen zullen ze stuk voor stuk laten horen en zien waarom al die jaren hardcore in ons bloed zit en zal blijven.
Net als vorig jaar zal area 2 gehost worden door het Belgische concept Footworxx. Na het succes van vorig jaar bestond er geen twijfel over om dit voort te zetten. Voor de liefhebbers geen uitleg benodigd. Footworxx staat voor het rauwere werk in de hardere stijlen. Alles mag en niets moet.
En voor de echte classics en early hardcore liefhebber is area 3 uitsluitend geprogrammeerd met artiesten die veel ervaring, muziekkennis en superieure skills hebben! Een muzikale hardcore reis door de afgelopen 25 jaar hardcore in 7 uurtjes! Hier moet je bij zijn...

Check hier de extended teaser voor dit jaar.




Tickets
Tickets in de voorverkoop kosten slechts €18,50 ex fee. Ze zijn te verkrijgen bij alle Primera zaken in Nederland. In België via FNAC en alle Free Record Shops. Ook zullen een aantal bekende vaste voorverkoopadressen voorzien worden van hardtickets. Wil je snel, veilig, eenvoudig en tegen een voordelig tarief je ticket aanschaffen? Koop dan via www.u-h-m.com je e-ticket.

En om het nog maar eens te benadrukken, voor dit evenement zijn de deuren geopend van 21.00 tot 07.00! Het recept is ook bekend: een line-up van upcoming dj's aangevuld met een aantal internationale toppers en de locatie vol stoppen met speakers. De Mondial zal ook nu weer letterlijk en figuurlijk uit haar voegen barsten!

Proud 2 Be Hardcore ?...dan zorg dat je erbij bent op vrijdag 18 oktober 2013!

Voor meer info volg UHM op socialmedia of het web: www.proud2behardcore.eu, Facebookevent en Facebookpage

Tickets bestel je bij koop tickets