Partyflock
 
­ Nederland

UHM presents Earthquake · Seismic Intensity

gepubliceerd door , op
Earthquake
28 juni 2013
FeestEarthquake · Seismic Intensity Site
Datumzaterdag 28 september 2013
LocatieRoyal Event Center
It has been quiet for a period of time...
Maybe you've been waiting for the hour to strike...
Than finally. Rising from the underground...
Earthquake. ready to unleash a force to be reckoned with...

With an unmasked fear of electric waves...
Vengeance and unmerciful punishment are released...
It will unsilently awaken you...
And take you to the point of no return...


UHM presents Earthquake - Seismic Intensity
Saturday 28th september 2013 / REC event centre - Wurselen/Aachen Germany
Het internationaal bekende en gerespecteerd hardcore evenement Earthquake zal ook in 2013 in Duitsland plaats gaan vinden. Het snoeiharde concept heeft in Duitsland en de Benelux al heel wat regio's aangedaan, vanaf 2006 zijn steden als Köln, Duisburg, Oberhausen, Bochum, Eindhoven, Lokeren en Gent. Na een tussenpauze in 2012, waar geen editie plaats heeft gevonden, zal het concept in het jaar 2013 op 28 september keihard terug komen in de NRW regio (Noordrijn-Westfalen), vlak nabij de Belgische en Nederlandse grens!

UHM heeft in de afgelopen periode zeker niet stil gezeten. Er is een nieuwe exclusieve locatie gevonden die aan alle eisen voldoet om dit concept waardig te kunnen presenteren. Voor het eerst zal een nieuwe evenementen locatie te Wurselen (Aachen) haar deuren openen voor een hardcore evenement. Op zaterdag 28 september 2013 zal het REC in Wurselen worden getest op de schaal van richter! Geen 4, 3 of 2 verschillende areas, maar één dikke mainstage waar tijdens deze speciale editie spectaculaire battles in verschillende hardcore stijlen zullen worden uitgevochten. No sound limits, only survivors!

Artiesten uit de nationale en internationale hardcore scene zullen deze batlle aangaan. Hoe deze battles zijn samengesteld zal pas duidelijk worden als de timetable gereleased zal worden. Maar de volgende artiesten zullen een poging doen om te overleven in deze strijd.

Noize Suppressor Italië
Neophyte Nederland
Triax Nederland
Unexist Italië
Nosferatu Nederland
Tha Playah Nederland
AniMe Italië
The Viper Nederland
Tymon Australië
Predator Nederland
Quitara Nederland
D-Ceptor Duitsland
Amada Nederland
Mr. Sinister Nederland
Hosted by: Mc D-Style

Ticket informatie
De voorverkoop zal op 29 juni 2013 starten. De tickets voor dit unieke event zullen voor slechts €19,75 ex fee te verkrijgen zijn via de website www.u-h-m.com en www.earthquake-festival.eu. Zorg dat je erbij bent en mis deze unieke Earthquake editie niet.

Koop je kaartje snel en voordelig via de website www.u-h-m.com . Of via de CTS/Eventim verkooppunten in heel Duitsland, alle FNAC verkooppunten en Free Record shops in België en in Nederland alle Primera winkels. Natuurlijk zullen nu ook weer bij een bepaald aantal bekende vaste verkoopadressen originele tickets te verkrijgen zijn.

Gratis Shuttlebus service: Aachen station/Hbf – Royal Event Center (REC)
Van station Aachen Hbf naar de locatie REC in Würselen en weer retour bieden wij een gratis shuttle bus aan. Vertrekplaats bus: Aachen Hauptbahnhof, Haltestelle am alten Zollgebäude. Tijden:

20:00 h Aachen Hbf -> REC
21:00 h Aachen Hbf -> REC
22:00 h Aachen Hbf -> REC
23:00 h Aachen Hbf -> REC
01:00 h Aachen Hbf -> REC
04:00 h REC -> Aachen Hbf
05:00 h REC -> Aachen Hbf
06:00 h REC -> Aachen Hbf

Meer informatie, speciale acties en details zullen in de loop naar het evenement bekend worden gemaakt. Volg de laatste feiten rondom deze speciale Earthquake editie via de socialmedia Facebook en Twitter of via www.earthquake-festival.eu en www.u-h-m.com.

6 opmerkingen

In de buurt, en prijs is ook niet mis. We zetten hem als optie ;)
Da's grappig, ik heb thuis nog zo'n flyer van 2009 en was me inderdaad opgevallen dat er een tijdje geen Earthquake festivals meer zijn geweest. Maar niet mijn ding helaas.
laatste aanpassing
 
uhm is toch niet meer wat het geweest is :-(
Beter organiseren ze weer eens een HC feesie in de MECC
Vette lijn omhoog hoor.
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 30 juni 2013 om 21:25:
uhm is toch niet meer wat het geweest is :-(


Idd!
laatste aanpassing