Partyflock
 
­ Nederland

Pak je koffers en reis mee naar Last World Festival

gepubliceerd door , op
Last World Festival
30 mei 2013
Alle acts zijn ingecheckt voor de vierde editie van Last World Festival op 13 juli. Meer dan 100 acts vertegenwoordigen op een mooi gedecoreerd terrein de harder styles in 8 verschillende area's. De gigantische windmolens en industriële skyline zorgen voor een futuristisch effect, wat er aan alle kanten vanaf zal spatten. Het kan niet anders dan dat je je op deze dag waant in een andere en met name laatste wereld.

De komende weken geeft de organisatie de fans iets extra's: elke week zal een andere stage worden uitgelicht in 'The week of.'. Denk hierbij aan leuke video's, interviews, grote winacties en alle ins en outs over die stage. Na het volgen van deze speciale weken ben jij helemaal op de hoogte en weet je wat jou te wachten staat op 13 juli. Like Last World Festival op Facebook en zorg dat je niets mist. 'The Week of T-Town Masters' is al gestart, je kunt kans maken op onder andere een Meet&Greet met jouw favoriete T-Town Masters artiest. Volgende week zal Theracords centraal staan, wie wil er nou niet een dagje in de studio van DJ Thera doorbrengen?

The Arrival
Nu het festival nadert en er plannen worden gesmeed hoe je deze laatste wereld gaat bereiken, zul je een route moeten uitstippelen. Iedereen arriveert op een andere manier op Last World Festival, want alles is mogelijk. Degene die uit eigen initiatief een busreis organiseren kunnen van extra voordelen profiteren. Meld je bus aan via info@par-t.be. Ga je per trein? Station Lommel ligt op slechts 1,5 kilometer lopen van het festivalterrein. Kijk voor meer info over Last World Festival op de website of op de Facebookpagina. Zorg dat je die reis maakt, want arriveren in deze wereld, dat is wat telt!

Tickets
De kaartverkoop van Last World Festival gaat dit jaar erg rap. Gelukkig zijn er nog voldoende 'regular' tickets voor jou en jouw vrienden. Kijk snel op www.lastworld.be en bestel je tickets voor € 24,50 (ex fee) per stuk!

3 opmerkingen

Ik denk dat ik dit jaar is ga kijken .
heb mijn kaarten al 2 maanden