Partyflock
 
­ Nederland

Concertgebouw in Amsterdam voor één nacht 'White House'

gepubliceerd door , op
Concertgebouw in Amsterdam voor één nacht 'White House'
22 april 2013
Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, dat dit jaar het 125 jarig bestaan viert, vormt zaterdag 1 juni het decor voor een maagdelijk witte editie van Must. Doordat alle feestgangers deze avond in het wit gekleed gaan, ontstaat er een bijzondere sfeer van eenheid en saamhorigheid. De witte feestende mensenmassa in een majestueuze omgeving vormt bovendien een prachtig gezicht. In de grote zaal, die garant staat voor een perfecte akoestiek, belooft de organisatie wederom een uniek dance spektakel met top DJ's, MC's en extravagante dansers. DJ's Erick E, Funkerman (onlangs nog de hit op Sensation Boekarest) en Jasper Clash tekenden alvast als eerste voor de line-up.

Koninklijke ambiance
Geweldige dj's die zorgen voor spectaculaire optredens zijn slechts het begin van een avond vol grandeur bij Must. Waar het bij de meeste feesten draait om de line-up, is dit bij Must slechts een onderdeel van een spectaculaire avond. Naast de muzikale beleving is het vooral de bijzondere locatie en de interactie tussen gasten die Must tot een avond om nooit te vergeten maken. Unieke locaties zoals de Grote of Sint Laurenskerk in Rotterdam en het prachtige Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen stonden al eerder in het teken van Must. Ditmaal is het de beurt aan de grote zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Het is de tweede keer dat Must het juweel in onze hoofdstad aandoet. Als er één plaats in Nederland is waar muzikale optredens optimaal tot hun recht komen, vanwege de bijzonder goede akoestiek, dan is het hier. De thuisbasis van het Koninklijk Concertgebouw orkest ademt stijl en nostalgie, die bijdraagt aan de unieke ambiance van Must.

Prikkeling van alle zintuigen
Uitbundige feesten in een inspirerende omgeving met top entertainment en muziek, dat is het recept van Must. Een totaalconcept waar alle zintuigen worden geprikkeld. De Must organisatoren zorgen ervoor dat het hun gasten aan niets ontbreekt voor een stijlvolle ultieme avond uit. De spectaculaire line-up wordt ondersteund door extravagante dansers die tijdens de avond een onderdeel van het stijlvolle decor vormen. Niet voor niets is het motto van Must: 'people like to talk, so give them something to talk about'.

1 opmerking

Ook een prikkeling €60 voor een feest van 20:30 tm 02:00