Partyflock
 
­ Nederland

Goddelijke dance-experience in oud klooster: Graefenthal

gepubliceerd door , op
Goddelijke dance-experience in oud klooster: Graefenthal
14 februari 2013
Op 12, 13 en 14 juli 2013 opent Klooster Roepaen wederom haar poorten voor Graefenthal. Poorten die niet alleen toegang zullen verschaffen tot een imposant, prachtig oud Klooster in het heuvellandschap van Limburg, maar ook tot een driedaags festival op heilige grond. Even weg uit de ijzige greep van de dagelijkse zonden. Bezin, bid en biecht op het aangename ritme van bovenaardse beats.

Wat ga je hier allemaal vinden? Peace of mind wellicht. Wat innerlijke rust. 12inchCity reikt je de 7e hemel op loopafstand. Binnen worden je gebeden verhoort in De Kapelkerk, mag je van god los in De Dungeons, kun je te biecht in De Biechtkapel en op audiëntie naar De Knaapjes Nightclub. Teveel van het goede? Dan zullen de verschillende buitenpodia je de gewenste afkoeling schenken.

God is a DJ en heeft zijn koffer tot aan de rand toe gevuld met o.a. soulfull deephouse, warme techno, krakende electro, snerpende Chicago house en meeslepende 70 & 80-'s disco. De eerste namen van de line-up worden binnenkort bekend gemaakt.

12inchCity snapt dat in deze economisch zware tijden de behoefte om je gedachten te verzetten toeneemt. Dat is precies de reden om een driedaagse feestmis aan te bieden voor een meer dan soepele prijs. En. de snelle beslissers zijn op vrijdag al welkom!

Kaarten verkrijgbaar via de website www.12inchcity.nl/tickets: in verschillende stappen. Eerste stap naar de 7e hemel is €59. Voor de luxe paardjes onder ons, je kan ervoor zorgen dat je geen eigen tent hoeft mee te slepen en op te zetten want kant en klare Tipi's zijn te boeken bij de organisatie (op aanvraag), via info@12inchcity.nl Mogelijk voor 2 tot 18 personen.