Partyflock
 
­ Nederland

Metz NYE
Welcome 2013

gepubliceerd door , op
Metz NYE
1 november 2012
FeestMetz NYE · Welcome 2013
Datummaandag 31 december 2012
WinactieMetz NYE actiegesloten
LocatieHAL4 aan de Maas Site
Mooier kan de overgang van 2012 naar 2013 niet verlopen, want op deze avond is het Metz gelukt om de twee absolute toppers van het afgelopen Metz jaar samen te brengen op de NYE - Welcome 2013 Edition. DJ Rae zal op deze avond een speciale 2 uur set draaien en samen met haar zul je het 24.00 uur moment gaan beleven. Rae is inmiddels een vaste waarde van het Metz concept aan het worden en wanneer zij HAL4 aan de Maas Rotterdam betreedt dan is het een drukte van jewelste op de Metz dansvloer om op de eerste rij te staan. Trots is de organisatie dan ook dat het gelukt is om haar op deze speciale avond exclusief naar Rotterdam te halen . Een echte Defected in the House topper komt dus naar Rotterdam en samen met haar stap je over van 2012 naar 2013!

Een video van Rae @ Metz bekijk je hier:



Maar dat is nog niet alles want Metz heeft ook zijn vaste waarde DJ ROOG weten te strikken en deze zal geheel in de lijn van de avond de zaal al vroeg opwarmen voor DJ Rae. ROOG & Metz zorgen al jaren voor een aantal onvergetelijke avonden en ook deze keer zal de House grootheid weer een heerlijke set draaien. Wees dus op tijd binnen om samen met ROOG het oude jaar achter ons te laten!

De derde man is natuurlijk Mr. Metz. Al jaren is hij met zijn team de drijvende kracht achter het concept en de laatste maanden heeft hij zijn nieuwe sound al diverse keren ten gehore gebracht en daar was het Metz publiek laaiend enthousiast over. Ook deze avond zal hij twee uur lang de Pioneers naar het uiterste drijven.

Werd hem op het strand van Rockanje nog wat tijd van set gesnoept omdat Rae toen niet was te stoppen tijdens deze speciale NYE edition is het DJ Etienne, die inmiddels op meerdere concepten aantoont waarom Metz altijd in hem is blijven geloven, die de afsluiting van deze avond voor zijn rekening gaat nemen. En dat dit een knaller gaat worden staat nu al vast!

Ook gaat Golden Wonderboy deze avond zijn opwachting maken. Hilarisch zoals altijd. De vocalen en one liners zijn in handen van de man die dit jaar eigenlijk gewoon het Nederlands Songfestival had moeten winnen: I/Fan. Metz zal deze avond HAL4 aan de Maas omtoveren tot een chique club en deze avond zal de champagne rijkelijk vloeien. Tevens zullen de eerste 100 bezoekers bij binnenkomst een glaasje aangeboden krijgen. Ook deze avond zullen de 300 gratis parkeerplaatsen die HAL4 aan de Maas te bieden heeft weer beschikbaar zijn.

Earlybird actie: Vanaf 1 november zullen de eerste 100 kaarten via www.easyticket.nl verkrijgbaar zijn voor €27,50 en zijn deze uitverkocht dan start de reguliere verkoop en kosten de tickets €35.

Dus waar laat jij dit jaar de flessen knallen? Natuurlijk tijdens deze special van Metz on Monday!