Partyflock
 
­ Nederland

Metz haalt de volgende Defected dame naar Nederland

gepubliceerd door , op
Ook in de maand november is het Metz gelukt om weer een buitenlandse topper naar Rotterdam te halen. Afgelopen zomer stond ze iedere week op het eiland Ibiza en tevens is zij het gezicht van Defected in the House. Voor het eerst komt ze naar Rotterdam en dat zullen jullie weten. Zet Zondag 18 november maar met een dikke stift in je agenda!

Metz presents Sam Divine – 3 hour set (Defected in the house)
Sam is hot.. En deze zomer rockte ze iedere Zaterdag het podium van het Ushuaïa Hotel in Ibiza. Verwacht house (deep) met vocals en een techy randje. Sam reist na haar Ibiza seizoen weer over de hele wereld maar na het horen van het succes van DJ Rae op Metz wilde ze graag haar debuut maken in Rotterdam bij Metz on Sunday. Sam zal kwa uitstraling zeker niet onder doen en ook haar interactie met het publiek staat hoog bij haar in het vaandel.

De tweede dame die deze avond de zaal gaat opwarmen is inmiddels ook geen onbekende meer. Miss J'amore heeft haar naam deze zomer neergezet. Zo stond ze op diverse festivals, grote beach editions van diverse organisaties en ook het buitenland lag aan haar voeten. Deze avond bij binnenkomst is het haar sound die deze nu al legendarische avond zal opstarten.

De afsluiting is natuurlijk weer in handen van Mr. Metz. Met de enige echte Metz Sound wordt dit weer een afsluiting van een geweldige avond Metz on Sunday in de maand november! Bovenstaande DJ's zullen worden bijgestaan door Golden Wonderboy & vanuit de microfoon zal de stem van MC Choral zorgen voor de nodige vocale toevoegingen. De locatie is ook deze avond weer HAL4 aan de Maas te Rotterdam. Iedere Editie zorgt Metz voor de aankleding van deze unieke locatie langs de maas. En met 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur is dit een zeldzaamheid in Rotterdam. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of wil je vast kennismaken met de mixen van Sam Divine breng dan snel een bezoekje aan Facebook

Kaarten voor deze editie kun je bestellen via www.Easyticket.nl en kosten in de voorverkoop €12,50