Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero kondigt eerste Protocol Recordings labelnight aan op ADE

gepubliceerd door , op
De 23-jarige sensatie uit Nederland, Nicky Romero, kondigt met trots zijn allereerste Protocol Recordings labelnight aan. Deze zal plaats vinden tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), op 17 oktober 2012 in de Jimmy Woo te Amsterdam. De avond zal enkele van de best aanstormende talenten in de EDM ten gehore brengen met optredens van Swanky Tunes, Daddy's Groove en Nilson. Als kers op de taart zal er ook een optreden zijn van een very special guest.

Nicky: 'Ik ben erg enthousiast om te draaien op mijn eerste eigen event en waar kan dit beter dan op ADE. Ik kan niet wachten om aan mijn fans de muziek te laten horen waar ik het afgelopen jaar aan heb gewerkt en om op te treden met mijn beste vrienden uit de industrie. Het zal een onvergetelijke avond worden!'

De avond geeft Nicky de kans om te laten zien wat blogs hebben beschreven als 'een van de meest explosieve live optredens van 2012.' Niet alleen kunnen fans verwachten dat Nicky Romero zijn beste, maar ook zijn exclusieve nieuwe tracks, remixes en samenwerkingen zal laten horen. Aan de hand van, een geselecteerd team, speciale gasten zal de presentatie van nieuw materiaal niets minder dan geweldig worden.

In de Jimmy Woo, één van de meest exclusieve en spannende nachtclubs in Amsterdam, zullen de dj's hun muziek samen met een prachtige lichtshow de menigte in blazen. Dit alles dankzij het Funktion-One Sound System van de club.
Zorg er dus voor dat je aanwezig bent tijdens deze avond! Voor tickets en meer informatie kan je terecht op www.protocolrecordings.com. Er zijn 100 early bird tickets beschikbaar tot 31 augustus. Dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Over Protocol Recordings
Beheren, uitvoeren en A & R wordt allemaal door Nicky Romero zelf gedaan. Protocal Recordings is het platform voor Nicky's releases, de releases van opkomend talent en van de grotere namen in de wereld. Als een van de meest productieve en muzikaal getalenteerde EDM producenten creëert Nicky Romero een plaats waar hij zal helpen bij de ontwikkeling van nieuwe artiesten en het releasen van hits. Nicky moedigt talent aan om hun muziek op te sturen naar demos@protocolrecordings.com. Echter, als hoofd A & R, legt Nicky de lat hoog. Protocol Recording zal een plaats worden die zal zorgen voor originaliteit en opwinding in de EDM muziek van tegenwoordig. In de komende maanden zal Protocol Recordings de nieuwe tracks van Nicky, 'Symphonica', 'Iron' ft. Calvin Harris, en 'Like Home'' ft NERVO, naar buiten brengen.

8 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 78760, 89725, 91648}
Ik denk dat Headhunterz komt, al dan niet onder z'n 'Shilo' alias.. Trouwens een zéér talentvolle producer die Nicky Romero!
 
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van TWSTD - Rohan op dinsdag 21 augustus 2012 om 18:53:
Ik denk dat Headhunterz komt, al dan niet onder z'n 'Shilo' alias


En dit baseer je op? Dat hij als Headhunterz een remix van Toulouse heeft gemaakt? Onder zijn Shilo alias heeft die op 2 probeerseltjes op Soundcloud nog geen enkel potje in die scene kunnen breken namelijk.
idd denk eerder dat of David Guetta of Calvin Harris komt als special guest
Uitspraak van Tinu5!! op dinsdag 21 augustus 2012 om 22:04:
idd denk eerder dat of David Guetta of Calvin Harris komt als special guest


Hardwell/Calvin Harris/Nervo/Dyro/Zroq zijn de kandidaten denk ik.
Edit: Zedd ook
laatste aanpassing
Ik baseer het op het feit dat die 2 dikke vrienden zijn en er idd. een hele 'speciale' gast komt. En 2 probeerseltjes? Die gast heeft 4, 5 of 6 tracks gemaakt onder dat alias. Voor een 'niet house' artiest vrij veel in een jaar tijd. Doe ff je research..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van TWSTD - Rohan op woensdag 22 augustus 2012 om 01:12:
En 2 probeerseltjes? Die gast heeft 4, 5 of 6 tracks gemaakt onder dat alias. Voor een 'niet house' artiest vrij veel in een jaar tijd. Doe ff je research..


Oh en welke daarvan zijn uitgekomen op een label? 0, vrij weinig voor een 'niet house' artiest.
Klopt, alleen jij weet net zo goed dat de scenes tegenwoordig door 2 dingen gedomineerd worden; geld & vriendjespolitiek. Anyway, zo spannend is dit allemaal niet. We gaan het zien toch?!
Meneer Guetta mag mooi wegblijven, net als Hardwell. Doe mij maar Nervo of Qulinez! :D