Partyflock
 
­ Nederland

Veel animo voor de reis naar Last World Festival

gepubliceerd door , op
Last World maakt zich klaar voor een alles overtreffende derde editie. Vorig jaar ging het al volledig los op het Kristalpark, met als gevolg dat velen de reis naar Last World Festival willen gaan maken. Nadat de earlybird-tickets razendsnel uitverkocht raakten, loopt het nu ook storm met de overige tickets. Bij deze een laatste waarschuwing aan iedereen die erbij wil zijn op zaterdag 7 juli tijdens Last World: scoor tickets nu het nog kan!

Last World: 'Final destination of the harder styles - The Journey'. Het gaat een klapper worden, dit jaar met ruim 80 artiesten verspreid over acht area's op een heftig gedecoreerd terrein. Denk hierbij ook aan de industriële skyline van het Kristalpark, waar grote windmolens het uitzicht domineren, en je hebt een festival in rauwe stijl.

Tickets
Zoals gezegd, de eerste twee edities van Last World hebben indruk gemaakt. Kaartverkoop loopt daarom erg hard, op dit moment zijn er al meer tickets verkocht dan vorig jaar het totale aantal bezoekers. Liefhebbers van het hardere werk wordt aangeraden om naar www.lastworld.be, de Free Records Shops of de lokale voorverkooppunten te gaan om die broodnodige tickets te scoren.

Last World anthem
Ander nieuws is dat Dozer dit jaar het anthem heeft gemaakt voor Last World Festival!
Deze Nederlandse dj/producer is ondertussen een van de gedegen namen uit de vaderlandse hardstylescene. Een veteraan die zijn sound altijd van nieuwe elementen weet te voorzien. Verwacht een rauw, dik pompend anthem en een net zo spectaculaire show wanneer Dozer de track op de mainstage van het festival presenteert.

Beluister hier de gloednieuwe anthem van Last World Festival 2012:


The Journey
De reis naar Last World Festival kan op verschillende manieren worden afgelegd. Iedereen die uit eigen initiatief een busreis organiseert kan de bus aanmelden via info@par-t.be en profiteren van extra voordelen. Het festival is ook met de trein goed bereikbaar. Station Lommel ligt in de buurt, slechts 1,5 kilometer lopen van het festivalterrein. Kijk voor meer info over Last World Festival op de website. Organisator Par-T belooft nu al een grensverleggende wereld van hardere stijlen; met een line-up, locatie en atmosfeer waar elke liefhebber van het hardere werk van droomt.

Maak die reis nu het kan!

8 opmerkingen

 
matige anthem.
Samen met de hulp van B-Front nog niet eens rauw. slecht..
Zo jammer dat ik dan op vakantie ben.... Is echt een heel leuk festival voor weinig geld :D
ZIN IN!
het begrip RAW is ver te zoeken in de anthem! meer handjesklap. kan ook wel leuk zijn :P
Artiest Audio-D
Hopelijk weer net zo vet als vorig jaar !
Zin in! :D