Partyflock
 
­ Nederland

Houselegend Erick E komt naar Metz on Sunday

gepubliceerd door , op
Al jaren behoort hij tot de top van de Nederlands DJ's en al jaren weet hij iedere keer weer verassend en vernieuwend uit de hoek te komen. Metz on Sunday is dan ook blij dat Erick E, want daar heeft Metz het natuurlijk over, weer langs gaat komen om een heerlijke 2 uur set te draaien. Erick maakt deze avond ook gelijk kennis met de nieuwe lokatie waarin Metz on Sunday vanaf januari is neergestreken. Deze lokatie HAL4 aan de Maas te Rotterdam is na de 3 voorgaande edities alweer een echte housekamer geworden waar iedere DJ graag wil staan. Erick zijn set zal bol staan van het echte House geweld met soms een Techy invloed. Dus alle fans in Rotterdam kunnen op 15 april weer genieten van deze houselegend!

De tweede DJ in de line up gaat haar debuut maken op Metz on Sunday. Kimberlee Ramirez is in Amsterdam inmiddels geen onbekende meer maar vanaf nu zal ook het Metz publiek haar in de armen sluiten. Kimberlee draait diverse sounds maar haar hart ligt bij de Soulful House en dat zal ze deze avond dan ook gaan bewijzen. Ook om haar te leren kennen is een bezoek aan Metz on Sunday op 15 april zeker de moeite waard.

Ook kun je deze avond natuurlijk weer genieten van de Residents van Metz die iedere editie aanwezig zijn. Metz heeft het natuurlijk over Mr. Metz & DJ Etienne. Mr. Metz is de man die de echte Metz sound vertegenwoordigt en DJ Etienne zorgt inmiddels iedere editie bij binnenkomst voor de warming up.

De Voice over op deze editie is in handen van MC Haits. Deze man heeft zich sinds kort aangesloten bij 1Management en gaat nu hard in Nederland en wie weet daar buiten.

Inmiddels heeft Metz on Sunday ook een eigen Soundcloud kanaal waar diverse live sets van DJ's die op Metz draaide staan en zijn te beluisteren en sommige zelfs te downloaden. Kom eens langs want dan weet je wat Metz te bieden heeft.

Zet zondag 15 april dus in je agenda, in je blackberry of kom eens langs op de Facebook pagina van Metz waar je de laatste info kunt lezen.