Partyflock
 
­ Nederland

Metz on Sunday Queensnight Special with DJ Rae

gepubliceerd door , op
Het was al tijden een wens van de organisatie nadat deze haar hadden gezien op Ibiza en nu gaat het er dan ook echt van komen! Direct vanuit de Defected stal staat DJ Rae (DJ & Live PA) op Queensnight op Metz on Sunday in HAL4 aan de Maas te Rotterdam. Deze dame is een ware sensatie in de DJ Booth want Rae draait niet alleen op volle toeren maar ook haar vocals zullen te horen zijn. Menige hit heeft ze dan ook al op haar naam staan o.a. met Sandy Rivera & ATFC. Metz start deze avond gewoon zoals je van Metz gewend bent om 17.00 uur en eindigt rond de klok van 12 of misschien gaat Metz op deze special wel 1 uurtje langer door. En door het handhaven van deze tijden kun je ook fris en fruitig de dag erna Koninginnedag vieren!

DJ Rae draaide deze zomer overuren op Ibiza. Zij stond o.a. op de Defected avond in de Pacha en in de tuin van het inmiddels beruchte Ushuaia hotel (zoek maar op youtube naar Rae/Ibiza). Toen de organisatie haar een kijkje liet nemen op het youtube kanaal van Metz on Sunday, was er nog maar 1 reactie: Wow daar wil ik ook staan! En dat gaat dus gebeuren op de speciale Queensnight Edition van Metz on Sunday. En gelijk doet ze het niet 1, niet 2 maar 2 1/2 uur lang!

De opwarming deze avond is in handen van de volgende DJ's. DJ Etienne is inmiddels geen onbekende meer onder het Metz publiek. Met zijn heerlijk warme sound weet hij het Metz publiek keer op keer in de juiste stemming te brengen voor een fantastisch verloop van de rest van de avond.

Na DJ Etienne is het tijd voor nog een bekend gezicht. DJ Thomas Hensbroek is vooral bekend van zijn avonden bij Millers in Den Haag. Maar heeft al vaker zijn draaikunsten getoond op Metz. Deze avond zal hij de zaal klaarzetten voor de Main Act. Iets wat de Metz organisatie zeker aan hem kan toevertrouwen.

Wie weet komt er ook nog een verrassing voorbij maar dat weet je als je geweest bent! Het slot van deze speciale Koninginnennacht is in handen van Mr. Metz. Zijn sound is inmiddels herkenbaar en je kunt dus een onvergetelijk slot van deze nu al legendarische avond gaan verwachten!

Ook zal er natuurlijk weer een MC aanwezig zijn waar het hypen in het bloed zit. MC Haits is deze avond de man with the microphone!

Kaarten voor deze Metz Speciaal kosten € 15,00 in de voorverkoop en € 19,50 aan de deur! Vanaf nu zijn ze verkrijgbaar via Easyticket.nl.

2 opmerkingen

Lekker!!

laatste aanpassing
 
Wat een jaren '90 flyer zeg :lol:

Maar Rae is wel altijd goed (L)