Partyflock
 
­ Nederland

Green Room invites Rwina Records

gepubliceerd door , op
Nog maar amper bijgekomen van de laatste editie, waarbij onder andere Om Unit, Braiden, Dem Slackers en Kristof op het programma stonden, zijn de ogen alweer gericht op de volgende editie. Green Room, hét nieuwe audiovisuele event van Amsterdam, zal ook nu weer podium bieden aan muzikale genialiteit en innovatie. Het jonge Amsterdamse label Rwina Records zal de voltallige line-up van de komende editie verzorgen en hierbij moet niet vreemd opgekeken worden van grote internationale namen. Studio/K is ook deze keer weer de plek waar het allemaal plaats gaat vinden. Verspreid over twee zalen met elk een eigen VJ (Lideborg en Aintsane) zullen de heren van Rwina eens laten zien wat zij in huis hebben. SK3 biedt plaats aan Stagga, Taz Buckfaster, Doshy, Krampfhaft en labeleigenaar Akkachar, terwijl T.Williams, Sakka en Grote Prijs winnaar Presk SK2 onveilig maken.

Green Room
Het concept van Green Room is gebaseerd op de visueel aantrekkelijke clubavonden van Los Angeles uit de jaren '80, gecombineerd met een zeer progressieve elektronische sound. Dit alles wordt afgemaakt met prominente groene aankleding en visuals. Green Room is het antwoord op een groeiende vraag naar nieuwe audiovisuele ervaring onder een jong, creatief en vooral stedelijk publiek. Tijdens Green Room komen er verschillende trends binnen bestaande subgenres uit het elektronische muziekspectrum voorbij. Denk hierbij aan Glitch, Wonk, Tectronic, Electro, Future Beat/Dub, IDM, Juke, House en meer.

Locatie: Studio/K
Zoals gezegd is de combinatie tussen muziek en het visuele gedeelte een belangrijk aspect wat Green Room anders maakt dan veel andere events. Het was daarom niet meer dan logisch dat als locatie is gekozen voor Studio/K, dat overdag functioneert als filmhuis. Daarnaast biedt deze locatie ook vele mogelijkheden met betrekking tot interactieve displays om de ervaring nog levendiger te maken.

Tickets:
Tickets zijn in de voorverkoop € 8,- en te koop via GreenRoomAmsterdam.com. Aan de deur kosten kaarten € 8,- voor 00.30 uur en € 13,- na 00.30 uur.

1 opmerking

ehhz kom rwina zetten dan