Partyflock
 
­ Nederland

40UP
Let's dance again

gepubliceerd door , op
40UP
19 december 2011
DJ Harry de Winter & DVD-DJ Alex van Oostrom in het Haarlemse Patronaat op vrijdag 13 januari 2012.

De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan?

Harry de Winter, de initiatiefnemer van de 40UP feesten, besloot om iets te organiseren voor de generaties van 40 jaar en ouder. Feesten waar je lekker kunt dansen op goede muziek van toen en een beetje van nu, met de daarbij bijbehorende vaak unieke muziekclips op een groot scherm. Het bleek in schot in de roos. Met de medewerking van DVD-DJ Alex van Oostrom werd het een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden als de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan. Inmiddels zijn de feesten regelmatig te vinden in vele grote steden van Nederland en dus ook in Haarlem!

Op deze Haarlemse editie op vrijdag de 13e zorgen Harry de Winter en Alex van Oostrom met muziek uit de jaren '50, '60, '70, '80 en '90 voor een super avond. De muziekkeuze op deze avond is dus zeer uiteenlopend te noemen: van Beatles en Rolling Stones tot Anastacia en Madonna afgewisseld met hits van nu. Alleen de echte complete nummers komen voorbij, in plaats van remixes of flarden van hitjes. Ondersteund door videoclips op grote schermen, een prachtig decor en top entertainment is 40UP de ultieme dansavond om die goede oude tijd met leeftijdgenoten te herbeleven.

Als je vast een voorproefje wil check dan deze beelden:


Kaarten zijn te koop via Patronaat. Meer informatie is terug te vinden op 40Up.nl en Patronaat.nl.

1 opmerking

Ben 40 up.... Maar nee dank u... Vind dat voorproefje nou niet echt een warmlopertje..... :nocheer: