Partyflock
 
­

Body Music · meets Bastiaan’s Bazar

gepubliceerd door , op
flyer Body Music
FeestBody Music · meets Bastiaan’s Bazar
Datumzaterdag 25 september 2010
LocatieJimmy Woo Site
Zaterdag 25 september 2010 is het zover! De grootse terugkeer van Body Music in de brand new Woo (voorheen Jimmy Woo)! Je hebt het ongetwijfeld gemist natuurlijk de afgelopen maand: Body Music in je vertrouwde Jimmy Woo.. Helaas moesten de deuren even een paar weken dicht om je Jimmy weer helemaal gerestyled met een makeover..bam weer op de kaart te zetten van meest trendy, edgy and groundbreaking clubs.. en Woo there it is. The WOO!

Kom het bekijken en meemaken op de niet minder groundbreaking, edgy en trendy avond: Body Music. Body Music is het platform van waaruit the boys van RiskSoundsystem (RSS) samen met gelijkgestemde zielen, het produkt “House, nothing but the real, dope thing” op de wereld loslaten.. En laat ik het zo zeggen: “the world notices” want de energie en passie die erin gestopt wordt door RSS, spat er van alle kanten af! En zoals Einstein ons destijds al netjes voorspelde gaat die energie niet verloren maar gaat via de oortjes, de harten en zieltjes rechtstreeks je Body in.. waar die zorgt voor nog meer Music.. Body Music. Mocht je het nog niet meegemaakt hebben hoe RSS bestaande uit dj's: Mike Richters, Leroy Rey, Chocolate Brown en mc John Agesilas, die onnavolgbare dope mix van deep, tech, funky, soulful, classic, nu, rauw en stylish house de atmosfeer inblazen.. Dan is dit de uitgelezen kans om dat eens te komen checken in de nieuwe Woo!

En om het geheel nog stylisher, trendy maar bovenal fashionable te maken is Bastiaan van Schaik uitgenodigd om geheel in lijn van zijn ‘Bastiaan's Bazar' die dat weekend van 25e en 26e plaatsvindt, de bovenzaal van The Woo te hosten. Bastiaan's Bazar is één groot paradijs voor iedereen die zich graag met stijl en glamour omringt. Immers de fashionmarkt zit vol verborgen schatten; denk hierbij aan: de nieuwste designercollecties, limited editions, exclusieve samples, gadgets en internetshops die eenmalig ‘fysiek' hun waar presenteren. En het mooie is: alles is te koop! Naast dat Bastiaan zelf the most fashionable tunes ten gehore zal brengen achter de decks..neemt hij ook de gezusters Claire & Sheila Hill mee om jullie te voorzien van stylish grooves.

Komt dat zien en horen in the brand new Woo.. “The Music We Call House Music.. Body Music”