Partyflock
 
­ Nederland

Zesde edite LatinVillage Festival op zondag 27 juni

gepubliceerd door , op
Latin Village op zondag 27 juni: Zesde editie met tal van topartiesten.
Op zondag 27 juni wordt het prachtige festivalterrein Spaarwoude Houtrak weer omgetoverd tot een zwoele, zomerse plek om te dansen, te chillen en te flaneren! Dan vindt daar namelijk alweer voor de zesde keer het LatinVillage festival plaats.

LatinVillage is na vijf succesvolle edities niet meer uit het festivallandschap weg te denken; ieder jaar komen duizenden bezoekers naar het latin festival om te genieten van authentieke latin en moderne latin dance muziek. Daarmee is LatinVillage het grootste latin festival van Europa. En, zeker niet onbelangrijk: het eerste volledige high-heel proof festival van Europa. De Jimmy Choo'tjes kunnen dus gewoon aan!

Op de komende LatinVillage editie staat weer een hele rits topartiesten uit binnen- en buitenland, die hun latin-influenced music laten horen. Zoals de internationale toppers Nick en Danny Chatelain, David Penn en Jesse Garcia, die met hun soulfulle en funky sounds de gevoelstemperatuur bij de mainstage nog een paar graden hoger brengen!

LatinVillage heeft maar liefst zes podia, zodat latin muziek in al zijn facetten te horen zal zijn! De bezoekers kunnen bijvoorbeeld los gaan op de opzwepende house van onder andere D-Rashid, Benny Rodrigues of Sidney Samson bij de LatinHouse stage, maar zich ook wagen aan traditionele salsa bij de StrictlySalsa Stage. Daar is grootheid Lalo Rodriguez te horen, de Puertoricaanse topartiest die zelfs Quincy Jones tot zijn fans mag rekenen! Degenen die de sexy salsa nog niet onder de knie hebben kunnen gratis meedoen aan de professionele workshop Salsa die gegeven wordt, of inspiratie opdoen bij de waanzinnige dansshows die de hele dag door plaatsvinden.

De populaire house dj D-Rashid staat er om bekend dat hij ieder jaar weer een dampende show neerzet op LatinVillage – met live percussie, spectaculaire dansmoves en ander visueel vuurwerk. Dit jaar pakt hij grootser dan ooit tevoren uit op zijn eigen podium Brutal, waar tal van artiesten elkaar afwisselen om samen een mindblowin'show neer te zetten!

Naast de latinHouse, de StrictlySalsa en de Brutal stage zijn er nog drie andere area's waar onder andere Braziliaanse feestmuziek, LatinEclectic en spannende nieuwe muziekstromingen te horen zijn! Kortom: er is teveel te horen en te zien om hier op te noemen, maar de complete line-up per podium is te bekijken op de site van LatinVillage. Op die site zijn daarnaast foto's van voorgaande edities te bekijken, is alle nuttige informatie over LatinVillage 2010 te vinden en kunnen uiteraard ook de kaarten voor het festival aangeschaft worden!

5 opmerkingen

weer op de awakefedt stages dus?
Dag ervoor word heeeerlijk
dit weekend is inderdaad een split-production zoals dat heet, ennn.. als het weer maar goed :yes:

Maarr.. eerlijke gezegd, als ik kom, dan ga ik ook :cheer: vorige jaar ook prima vermaakt! :bounce:
 
vette shit :D:D:D:D:D
ik zal erop toezien dat het een beetje schoon blijft zaterdag..
Het weer ziet er super goed uit, dat wordt helemaal toppie!