Partyflock
 
­

U-Dance Rondvaart in Utrecht

gepubliceerd door , op
afbeelding U-Dance Rondvaart in  Utrecht
FeestU-Dance · Rondvaart in Utrecht
Datumzaterdag 16 augustus 2003
LocatieCentrum Utrecht
U-Dance Rondvaart in Utrecht.

Utrecht, zaterdag 16 augustus: Is het nou wel of geen U-Dance? Volgens de evenementenkalender van de gemeente wordt deze gehouden op 16 en 17 augustus maar verder is er niets over bekend. Club Risk en de Winkel van Sinkel gebruiken deze datum om de aandacht op zich te vestigen. Dit doen zij door met een 18 meter lange platte boot over de Oudegracht te varen, met daarop meer dan 40 vrolijk uitgedoste mensen.

Elke zaterdag organiseren Club Risk en de Winkel van Sinkel een wekelijkse Clubavond. Naast het aanbod van kwaliteitsdansmuziek gebracht door gerenommeerde nationale en internationale DJ’s, staan deze avonden bekend om hun unieke karakter en sfeer, waar acts, theater en ander entertainment worden verweven in het nachtleven.

In de maand augustus kan men naast residents Erick E, Eric de Man, Benny Rodrigues en Richard verwachten: Matthew Dekay, Ricky Rivaro, Marcello en Secret Cinema.
In het nieuwe seizoen komen o.a. langs Detroit pionier Carl Craig en de Japanse Ken Ishii. Ook strijkt de Electric Kindom Tour weer neer in de Winkel van Sinkel tijdens hun jaarlijkse Europese tour.


Om het nieuwe seizoen in te luiden vaart de U-Dance Schuit van 13.30 tot 16.00 over o.a. de Oudegracht en ligt even stil voor de net gerenoveerde Winkel van Sinkel. De DJ’s die het geheel muzikaal bijluisteren zijn Lee-On en Bono, 2 residents van Club Risk/Winkel van Sinkel. Op de schuit zullen naast het personeel, ook direct betrokkenen aanwezig zijn. Ook kun je een plaatsje aan boord winnen. Als je mee wilt helpen een onvergetelijke dag te maken, dan kan je natuurlijk aansluiten met je eigen boot, (gehuurde) waterfiets of kano: Club Risk en de Winkel van Sinkel zien stiekem graag een onverwachte kleurrijke stoet op en nabij de grachten.


Om kans te maken op een plek op de boot, stuur je een emailtje naar winkelvansinkel@clubrisk.nl en vergezel het met een leuke foto van jezelf. Geef het emailtje het onderwerp ‘dekschuit’.

10 opmerkingen

Ach kom wel effe kijken!!
Lekker dicht bij huis:-D hahaha
vind je leuk?

*­edit*­
grapje toch raimond was in een flauwe bui excusez moi
laatste aanpassing
Vind je leuk???
Wat is dat nou weer voor een rare opmerking!!
Weet niet of het op mij slaat, maar ik ben toch kort en duidelijk!!
Moet je daar nog wat over zeggen:-S
Als je niks te melden hebt zeg dan niks
VECHTEN!!! :D
Hhahah nou dat hoeft ook weer niet;-)
Maar snap ze opmerking niet!! hahahaha
Stelletje mongolen hahaha:kusje2: voor gabbernijn;-)
vind je leuk ;)
met ken ishii wil ik wel eens gaan kijken..erick e etc etc heb ik al vaak gezien
Wordt tijd dat Ken weer eens in NL komt draaien :)
Appie GRRRRRRRRRRRRR hahahahaha!!
 
mwa , qua temperatuur zal er niet veel verschil zijn of je nou op die boot staat of daarbinnen

Moet helaas werken anders was ik wel ffies gaan kijken
Ken Ishii was vorig jaar super! Ben ook wel benieuwd naar Carl Craig, ff checken daar dus.. :p