Partyflock
 

Ampere

op de kaart
afbeelding Ampere
AdresSimonsstraat 21
2018
Antwerpen
België
SiteSite ampere-antwerp.com
E-mailcontact@ampere-antwerp.be
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeo

Informatie

Ampere is a cultural and creative event space geared towards young people and located in the heart of Antwerp. The key words for understanding Ampere are engagement, solidarity, and sustainability. The aim is to bring international partners, artists, and projects together and to offer an educational platform and support for young organizers and artists.
Boek een overnachting in of in de buurt van Ampere via Booking.com.
Nieuws
Op 30 september organiseert Ampere opnieuw een evenement met technolegendes Mano Le Tough, Locked Groove en Sheridan van Studio Brussel.
PleasureSeeker is een nieuw partyconcept die zich in essentie focust op rauwere, donkerdere elektronische muziek in de genres techno, house en al zijn subgenres.
Teen
11 februari 2016
De ideale verjaardag is een vreugdevol en gedeeld feest om te vieren dat je ten volle in het leven staat. Maar wat als je net geboren bent op een dag die er niet altijd is, enkel om de vier jaar? Wel, dan moet je op die verjaardagen gewoon éxtra hard feesten – tenminste vier keer zo hard.

2 waarderingen

buell x1
waardeloze "­club"­ , zeer slecht geluid , zeer slecht geventileerd waardoor condens/zweetdruppels van het plafon vallen .­ personeel irritant ....­jammer !!! want te dj`s die er komen zijn geweldig
Open minded
Gister een dikke DNB nacht gehad!

1 opmerking

Kunnen jullie deze pagina niet aanvullen aub.­ Ni iedereen zit op die klote facebook.­ Ook feestjes die niet door jullie georganiseerd worden.­
Hartelijk dank