Partyflock
 
foto Moombahteam
NaamErik
FunctieDJ
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresdancehall, hip hop, moombahton, reggae, reggaeton, urban
SiteSite moombahteam.com
E-mailmoombahteam@larrakin.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Lid
partyflock Moombahteam (30 nov 2016)

Biografie

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival.

Een Moombahteam optreden is energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties. Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media.

Quotes
SLAM!: 'Moombahteam staat voor gegarandeerd feest en vernieuwing".
WildFM: 'We willen nog veel meer van deze man horen en houden hem in de gaten".

HET MOOMBAHTEAM VERHAAL

Moombahteam is het creatieve product van DJ en producer Erik Groen. Erik is gepassioneerd, muzikaal en heeft zijn eigen kijk op muziek. Kenmerkend voor de producties van Erik zijn de details, baslijnen en ritmes met invloeden van moombahton, dancehall, reggae(ton), bubbling en EDM. Als drummer en percussionist is slagwerk een onmisbaar onderdeel voor de flow van zijn producties. Hierdoor heeft Moombahteam een exclusieve sound die niet te kopiëren is.

Uitgaansagenda Moombahteam

Laatste feest was op zondag 16 februari 2020: Mega Carnavalsparty, Morshuis, Albergen

2 waarderingen

ttime
Fantastische live act, veel energie: TOP AVOND
Daphne vdG
Was top op turn up THE beach ! Ga zo door .­