Partyflock
 

Crazy Wonderland

foto's Facebook
Crazy Wonderland
2 augustus 2019
georganiseerd door Site
hosts: Decade Events Site, Oldschool Gangsters Site afbeeldingen aanpassen

Balkenhaven (buiten) op de kaart
Symon Spiersweg
Zaandam
NederlandNederland

Tickets & prijzen Crazy Wonderland

Uitverkocht
Voorverkoop 1:€ 30,-
Voorverkoop 2:€ 32,50
Voorverkoop 3:€ 36,90
Voorverkoop 4:€ 41,90
VIP 1:€ 42,50
VIP 2:€ 47,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Stemresultaat: zeer goed
geweldig7233%
zeer goed4219%
goed5525%
ok2210%
voldoende115%
onvoldoende42%
slecht42%
zeer slecht31%
waardeloos31%

68 waarderingen

soppie
Muziek bij main kon beter!
d-russo
Veels te druk, lange wachtrijen bij de bars, verder mooi sfeertje
Rommelig, te weinig barpersoneel, wc's en te druk
Bagoes
Heerlijk feestje!! We hebben genoten!
Super sfeer. Beveiliging kon een stuk vriendelijker. Veel leuke mensen ontmoet,
Leuk feest wat oude bekenden tegen gekomen. Mental Theo met zijn radio 538 happy hardcore mix, wtf een verziekend momentje van de dag voor de rest leuke aankleiding en een top locatie voor mij.
Philly
Wederom weer een mini Tomorrowland met lekker over the top geklede mensen, veel animatie en een visueel prachtige mainstage in de avond. Zoals door anderen aangegeven was de keuze voor Mental Theo en Darkraver op de main niet geweldig, maar dat de organisatie dit toegeeft en daar haar lering uit trekt vind ik bewonderenswaardig. Graag weer volgend jaar!
Pascal­eManda­la
heerlijk feestje weer!
Grandalf
Leuk feest gehad door oude en nieuwe vrienden. Helaas vindt de organisatie dat Trance over is. De Trance was volledig onoverdekt inclusief DJ op een miniveldje geplaatst. Alleen midden op het Trance miniveldje werd je niet verstoord door het overstemmende main. Erg jammer want de locatie en aankleding was leuk. Misschien met de mede trance liefhebbers toch volgende keer een ander festival doen!
Annelicious
We hebben ons absoluut goed vermaakt, maar wel de minste editie ooit. De muziek liep niet lekker door. Veel gebeuk en dan weer viel het stil. We staan het liefste altijd binnen omdat de muziek op de main te mainstream voor ons is. Luna, Gumballz en al onze lieve vrienden waren top. En drinken halen was inderdaad een ramp. Hopelijk volgend jaar meer succes!
Ela
1 keer, nooit meer
Liesbeth1108
Super feest, goede vriendelijke organisatie, leuke mensen !!
Yorin or out
Muziek sfeer en shows fantastisch! Bar personeel en hoeveelheid drinken echt heel ondermaats
Dizzygeus
prima vermaakt dj Luna the prophet gumballz :)
Charelle
Wat een mooi feest, ik begrijp de negatieve reactie's totaal niet. Alle stages heb ik genoten. Main super vet en mooie afsluiter met Mike S en het vuurwerk!!! House of Tech was eveneens DOPE. Lexus en Mep Stones en B2B van Alida en Marco waren HUDGE!!!! Tot volgend jaar
ILB
Gelukkig hebben in ieder geval de DJ's en andere belanghebbenden een goed feestje gehad.
Het feest van de zomer voor mij!! Ik heb genoten!!!In House of Tech waar mijn mannetje MEP STONES draaide was het volle bak en bijna alle dj's ook op de Main supergoed gedraaid! De zaal ging losss!!!!!Op naar de volgende editie!
Miss 4Play (K)
Genieten van de prachtige aankleding, het weer, de partypeople. Kers op de taart was draaien met mijn maatje Beatz Per Marco, was genieten <3 Thxxx for the energy en support. The House of Tech was the Bomb (Y)
Lisamango0
Feest was opzich best oke, fijne sfeer, leuke mensen, muziek was over het algemeen oke..De hardstyle area was over het algemeen heel relaxed en prettige muziek + sfeer. Grootste gedeelte van de tijd dan ook daar doorgebracht.. Mainstage was voor mij een tegenvaller met Darkraver als dieptepunt.
De Chinees
Werkelijk de slechtste editie van CL ooit ! En ik heb er wat meegemaakt. De dame van het fouilleren zat in mijn short te grabbelen tot ik vroeg of het haar beviel wat ze vasthad. Wat een onbeschoft mokkel was dat. Main was niet om aan te horen met A dj's die niet op msin horen en B dj's die er geen zin in hadden. Verder is alles reeds genoemd door andere bezoekers. Echt een blamage!!
hsgsghss
Ik vond dit de slechtste editie. Muziek op de Main was werkelijk slecht gecombineerd. Hardstyle en trance Dj's door elkaar. Tevens was het een gigantische klus om drinken te halen. Ik heb mijn tickets voor volgend jaar al. Ik hoop dat het dan beter is.
Deniz Zahra Demir
One of the best festival in Netherlands. We love it .
Steenbok
Jammer van Mental Theo en Dark Raver op main. Als men wil hakken, zagen en stampen, dan gaat men wel naar Decibel toe. Wat een verschrikkelijke aanfluiting om hen op main stage te plaatsen.
Faustino Dos Santos
mooiste feest van het jaar ...
MEP STONES
Jeee....wat een dikke editie weer, geweldig ALLES!!!!. Iedereen bedankt voor de support in The House of Tech. Was the BOMB!!!!.
the eXtreme
Tjaah, was in mijn ogen ook niet al te best qua aankleding, muziek en service aan de bar/WC's. Verder was de behandeling bij security echt buiten proporties. Ik heb nog nooit een fouilering van een vrouwelijke security gehad die gewoon valt onder een handjob. Is dit tegenwoordig de standaard bij H48 :-S ?!?! IGelukkig was de sfeer en mensen helemaal top en dat heeft veel goed gemaakt :-)
molletje78
Wat een top feest!!!!! Mega klapper
Roginion
Super geslaagd festival. Hulde aan de organisatie.
DJ-IWAN
Geweldig genoten , zowel behind the decks even als op de rest van het festival
wannie68
Top feest met een top sfeer en heerlijk zonnetje ....we hebben echt genoten
! ! ! G3NIET3R ! ! !
met m'n meisje naar crazy wonderland voor haar eerste keer en meteen verslaafd heerlijke sfeer, heerlijke mensen, heerlijke uitstraling van binnen en buiten hebben enorm genoten zeker tot volgend jaar
Martin
Was een leuk feest alleen jammer van rare programmering ( mental Theo en darkraver op de main????) en veel te lang wachten bij barren door te weinig en te langzaam barpersoneel
Boyed
Crazyland is leuk. Maar het festival was niet de bom. De muziek op de main was slecht. Trance stage was een veldje met wat muziek. De main nam wat geluid de overhand hierop. Crazyland, I love it. Maar dit viel wel tegen. Jammer.
Beatz Per Marco
Prachtige aankleding, heerlijk weer.....Crazy Wonderland Festival blijft voor mij het leukste festival van het jaar ! Het was top om in de House of Tech B2B te draaien met mijn eigen vrouwtje . Thx voor de support en jullie energie en op naar 2020 !
MarMon
Was gezellig alleen de muziek wisselend
Ondanks wat minpuntjes (geluid main en belachelijk lang wachten aan de bars!!) toch een super gezellige dag gehad, tot volgend jaar!!
Frionne
Ondanks de regen super naar ons zin gehad
Edwin1976nl
Veel te veel hardstyle, volgende keer graag main stage weer als vorige jaren! Geluid van mental Theo en darkraver overstemde ook de andere podia, helaas. Wat meer barpersoneel en grotere voorraad drank zou ook fijn zijn. Extra lockerruimte was wel top.
P<3D :kusje:
Mentol Theo en darkraver op de main.......waarom?? Wat een aanfluiting was dat zeg. Past niet bij crazyland. En waarom zoveel hakken takken muziek. Een paar edities verder en er lopen alleen nog kale koppen rond te gabberen. De aankleding was echt top, zo mooi en leuk gedaan. Trance stage leuk idee, maar waarom zo karig en weggestopt? Er zijn altijd verbeter punten en hopelijk doen ze er iets mee. Muntjes ook erg prijzig. Maar wel erg genoten van alle leuke en lieve mensen om ons heen. Heerlijk dagje gehad. Crazyland ga zo door, maar verbeter ook aub. En doe volgende x meer uitgangen open, dit had zomaar uit de hand kunnen lopen....
Brother Lou-E
Ik heb weer genoten !!! en prop's naar alle mensen die bleven staan en dansen toen het regende, en dat waren er veel !!!
Binky
kut muziek,erg armoedige trance area,techno wel aardig maar leek wel een sauna,geen herhalings gevaar....
Ladylee
Geen Mental Theo en Darkraver meer op main! Ik miste Ruben Vitalis de DJ die bij crazyland hoort te draaien !! Te weinig personeel ze waren niet al te vrolijk en kreeg nog lauwe cola ook lekker met dat warme weer ! En helaas de regenbui had ik ook niet gewild ( grapje )
DES-SANTOS
Wat een feest weer! Op naar 2020
dj ko-c
Op naar 2020 :)
Gabriel/DJ Brasco
Was weer super gaaf !!! Echt genoten bij de house of tech(no) , volle bak en de sfeer was geweldig. Op naar vlgd jaar :-)
Robert
Wat een f#ck!ng dikke editie was dit, House of Tech was top en een mega eindshow! Op naar 2020 :)
Pearly Rose
Muziek vond ik savonds niet best, was veel hakken en stiltes tussen nummers, bediening bar slecht, daarentegen de cocktail stand weer super.
SCABO
We hebben ons prima vermaakt omdat het publiek top was. Muziek was niet Grazyland waardig. Mental Theo op main??? Waaiers voor 15 euro met dat warme weer???? Belachelijk. Commerciële gedoe is niet nodig op een uitverkocht festival. Zeker niet met dat weer.
LIfe4party
Wat was dit een vette party. De mains , mooi weer en gezellig publiek. Kon niet beter
Ricky Housing
Crazyland was weer aan. Bezoekers bedankt voor de bomvolle Oldschool area. Tot de volgende BITCH of Crazyland
Micha
Lekkerste feest van het hele jaar!!
Parkeren was goed geregeld. De decoratie was fantastisch, muziek op de main ging op en neer, van 21.00 tot 22.oo was genieten. De bars waren .... lang wachten totdat je aan de beurd was en dan ook nog geen water meer om 18.00 dus weer naar andere bar en weer in de rij. ondanks dit hebben we genoten met onze vrienden,
Happy people
De decoratie was fantastisch maar de muziek op de main was bagger. Gelukkig waren er veel lieve vrienden waarmee we het toch nog erg gezellig hebben gehad!
Genieters024
Super leuk en gezellig en mooi feest ! Kan niet wachten tot volgend jaar
* Davidson *
Was leuk opgezet, maar muziek op main was echt slecht. En te weinig barpersoneel overal.
Legion of the Lost
Ruffian set van de dag: retro en echte early jump :respect: Trance classics helaas in een minderwaardige area, zeker qua geluid en met krakende boxen. Rare namen in sommige areas, dus ook rare sets als gevolg. Decade was nog wel leuk vertoeven. Faith Mark tweede deel te rustig, Midix lekker setje. Muziek op de main een aanfluiting. Beetje een zootje, hoeft niet in de herhaling, maar leuk om s gedaan te hebben.
turbotinos41
Muziek op main was erg slecht
Ries & Mies
Wat een waardeloos festival, geluid en de muziek was en drama !! Gelukkig waren we met een fantastische groep vrienden dat maakte het nog leuk .
kusjes
Ondanks regen en matige muziek toch altijd weer gezellig feest
JA YA JA ^­%B3N?/!
Normale feesten in Hemkade zijn altijd te druk en te warm je kunt bijna niet door de mensen massa heen maar nu heel erg chill genoeg ruimte en de sfeer was gewoon helemaal top maar idd mocht best wel iemand extra bijgezet worden bij de bar
Was een heerlijk festival om voor het eerst mee te maken.. voor herhaling zekers
Aggie1976
Muziek was slecht mental Theo en darkraver
Robin G
Ko-C en Molendijk waren top!!
Dik, dik feest op naar wonderland 2020!!!
!:bounce:!
Nog even bijkomen hoor:P Poehhhhh dat was me weer een hele drukke dag, met ook weer veel nieuwe gezichten, tot volgend jaar:P
wiel1978
vond het persoonlijk de minst leukste grazywonderland in jaren.gelyid was slecht en buiten zacht en bars ook niet allemaal goed bevoorraadt .maar verder wel erg genoten
"el rubio"
Weer een topfeest !!
kamie@mo
Waarom huren ze geen extra personeel in achter de bar.... ik was bijna uitgedroogd... moest zowat aan het infuus bij de EHBO

Line-up Crazy Wonderland

1Mainstage
za 13:00 - 14:00:  trance, house
za 14:00 - 15:00:  house
za 15:00 - 15:50:  house, trance
za 15:50 - 16:45: 
za 16:45 - 17:45:  house, latin
za 17:45 - 18:45:  techno, hardcore, 90s/00s
za 18:45 - 19:30:  house, trance
za 19:30 - 20:30:  house
za 20:30 - 21:30:  hardcore, hardstyle
za 21:30 - 22:00:  house
za 22:00 - 23:00:  house, trance
· MC techno, house, trance
· MC house, techno
2Gumballz Records
za 15:00 - 16:00:  hardstyle
za 16:00 - 17:00:  · MC hardcore, hardstyle
za 17:00 - 18:00:  hardcore, hardstyle
za 18:00 - 19:00:  hardstyle
za 19:00 - 20:00:  hardcore
za 20:00 - 21:00:  hardcore, hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
3Decade Classics, gehost door Decade Events
za 14:30 - 15:30: 
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardcore
za 17:30 - 18:30:  hardcore, hardstyle
za 18:30 - 19:30:  hardcore
za 19:30 - 20:30:  house, techno, drum & bass, hardcore
za 20:30 - 21:30:  hardcore, techno
za 21:30 - 22:30:  hardcore
5Oldschool Gangsters
za 15:00 - 16:00:  België hardcore, hardstyle, retro
za 16:00 - 17:00:  techno, hardcore
za 17:00 - 17:45:  house, trance
za 17:45 - 18:30:  hardcore
za 18:30 - 19:30:  techno, hardstyle
za 19:30 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 21:30:  house, trance, pop
za 21:30 - 22:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
6House of Tech
za 13:00 - 14:00:  techno, house
za 14:00 - 15:00:  techno, house, hard techno, pop
za 15:00 - 16:00:  house
za 16:00 - 17:00:  house, techno, trance
za 17:00 - 18:00:  house, techno, trance
za 18:00 - 19:00:  house, techno, trance, afro, latin
za 19:00 - 20:00:  house
za 20:00 - 21:00:  house, techno
za 21:00 - 21:45:  Indonesië Nederland house, techno
za 21:45 - 22:45:  techno, house
house, techno
Indonesië Nederland house, techno
house
7Trance Classix
za 15:00 - 16:30:  house, trance
za 16:30 - 17:30:  trance, house
za 17:30 - 18:30:  trance
za 18:30 - 19:30:  trance
za 19:30 - 20:45:  trance
za 20:45 - 22:00:  techno, trance
8Early Hardstyle
za 15:00 - 16:00:  Verenigde Staten Nederland hardstyle
za 16:00 - 17:00:  hardcore, hardstyle
za 17:00 - 18:00: 
za 18:00 - 19:00:  techno, hardstyle
za 19:00 - 20:00:  hardcore, hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardstyle
Statistieken
327Partyflockbezoekers
124Partyflockgeïnteresseerd
962Appicbezoekers
5094Appicgeïnteresseerd
6000Facebookbezoekers @ 30 augustus 2019
6900Facebookgeïnteresseerd @ 30 augustus 2019
12946Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 13 januari 2020
48 / 45·mannen / vrouwen
40.4Partyflockgemiddelde leeftijd
41.6Partyflockleeftijd mediaan
10·nieuwsberichten
2·forumonderwerpen
Chiique :bounce:: 200
·foto's
3·video's
64·opmerkingen
68·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (216 stemmen)
Nieuws
Crazy Wonderland festival is in een paar jaar tijd een begrip geworden in Nederland met 7 stages en elk jaar ruim van te voren uitverkocht. Er wordt al een jaar lang toegeleefd naar dit spectakel en In de pre sale die na het festival voor een dag werd aangezet werden al een paar duizend kaarten verkocht.
Crazy Wonderland is op weg om in een record tempo uit te verkopen. De allerlaatste 350 normale tickets worden nu verkocht. ( daarna alleen nog een paar honderd late bird tickets ) De VIP is al uitverkocht. Het gaat wonderbaarlijk snel.
Het festival van het jaar is toch echt op 31 augustus <>! Crazy Wonderland festival is niet zomaar een festival het is een totaalbeleving. Het feest bij uitstek als je houdt van goede muziek, het allerbeste entertainment, interactie met het publiek, leuke festiviteiten, kraampjes en dat gemixt met heel veel mooie leuke mensen.
Crazyland is alweer 2 weken geleden en nog steeds praten de mensen er over na. Met deze mooie aftermovie krijgen de mensen alweer zin in de volgende feesten. En al duurt dat nog even. de feesten zullen weer net zo leuk worden en gaan ook zeker ruim van te voren uitverkocht.
Crazyland was weer een lekker feest met alles wat nodig is om het geweldig te vinden. De mensen hebben gestemd achteraf en zowel op Partyflock als op SDC staat het feest als geweldig omschreven. Dank daarvoor. Nu de lente gaat aanbreken en de vogels weer zingen in de ochtend krijg je ook weer zin in de festivals.
Het is weer gelukt om Crazyland een maand van te voren uit te verkopen. Dat is een teken dat de mensen er weer super veel zin in hebben. Als jullie je best doen om je aan het thema te houden, dan wordt het weer een feest om niet snel te vergeten. 3
Booming New Year was een heerlijk ouderwets gezellig feest met alleen maar leuke mensen. En dat is goed te zien in de aftermovie waar we ons best hebben gedaan om jullie een sfeerimpressie te geven. En juist die goede sfeer is er ook altijd op Crazy Wonderland Festival. En in 2018 is het festival omgedoopt tot de grote verrassing van dat jaar.
B.I.T.C.H summer editie op 15 juni was in een paar dagen al online uitverkocht! Nu zijn er nog wat kaarten bij onze voorverkoop winkels door Nederland. Deze winkels staan klaar voor u om deze week de kaarten te verkopen. Let op de kaarten worden vanaf maandag uit gereden en dat kan tot zaterdag duren. Houd het goed in de gaten en bel de winkels wanneer zij denken dat de kaarten er liggen.
Ja jullie lezen het goed. Ook wij als organisatie willen jullie een leuke aanbieding doen voor Crazy Wonderland Festival volgend jaar. De voorverkoop begint pas volgend jaar januari maar voor vandaag hebben wij een speciale black friday actie voor maar 30,00 euro per kaart!
Crazy Wonderland had het allemaal. De unieke Sfeer, mooi weer, super publiek, gafe shows en natuurlijk heerlijke muziek. Alles bij elkaar een onvergetelijke dag. Voor ons maar ook voor jullie. Want wat hebben we gemerkt?
Bezoekers
uitgebreid · beknopt
Crazy Wonderland Festival komt in 2019 terug op zaterdag 31 augustus!