Partyflock
 
Nieuws · juni 2020
­ Nederland
Xander de Buisonjé is 19 juli jarig en gaat, in samenwerking met E&A Events, zijn verjaardag uitgebreid vieren. Op donderdag 16 en vrijdag 17 juli in NOVA Amsterdam en zaterdag 18 en zondag 19 juli in Maassilo Rotterdam, is Xander gastheer van een avondvullende dinnershow, onder de noemer Xander's birthday weekend.
La Rêve gaat terrasvaren
maandag 29 juni 2020
Dat Nederland een van de heetste zomers ooit ervaart, maakt het natuurlijk veel minder erg om vakantie in eigen land te vieren en van plek naar plek te trekken om in het zonnetje te genieten op een terras. Zo dachten we bij La Rêve er ook over, vandaar dat deze exclusieve (coronaproof) La Rêve Terrasvaart in het leven is geroepen!
Het laatste nieuws uit de dancewereld, de dikste nieuwe dancetracks en de meest toonaangevende dj's zijn wekelijks te horen in 538 Dance Department. Vanaf vandaag start dj Dennis Ruyer ook een eigen podcastserie: 'Dance Department Backstage'. Hij duikt in het studio- en stageleven van dj's en producers, spreekt met allerlei insiders uit het nachtleven en neemt de luisteraar mee in deze boeiende, creatieve wereld.
De mannen van Broederliefde vormen het hoofdgerecht op zaterdag 11 juli in de Maassilo in Rotterdam. Gasten kunnen tussen 20.00 tot 01.00 uur tijdens een avondvullend programma genieten van een hoogstaand culinair viergangendiner, waarbij de eerste gang om 21.00 uur wordt geserveerd. Broederliefde verzorgt tussen de gangen door diverse optredens. De Rotterdamse formatie speelt daarmee een 'thuiswedstrijd'.
MOJO en Vodafone hebben afgelopen week Larger Than Live aangekondigd: een virtuele concertzaal waarin bezoekers interactief contact met de optredende artiest hebben. Omdat evenementen vanaf 1 juli beperkt zijn toegestaan, kunnen fans deze concerten óók fysiek bezoeken. Per show* zijn 2400 zitplaatsen beschikbaar waarbij anderhalve meter afstand tot andere bezoekers kan worden gehouden.
In Nederland worden normaal gesproken vele festivals gehouden. Op een festival wordt geslapen, gedronken en gefeest en ieder festival heeft zijn eigen infrastructuur. In feite is een festival een soort van tijdelijke micromaatschappij met een hek eromheen om het exclusief te houden voor betalende bezoekers. Juist de beslotenheid en meetbaarheid zorgen ervoor dat een festival een uitstekende gelegenheid is om nieuwe innovaties voor de samenleving te testen.
Terrassing uuh Verrassing
maandag 29 juni 2020
Nadat we het festival met veel pijn in ons hart hebben moeten verplaatsen naar 2021, gaan we 10, 11 én 12 juli 2020 alsnog voor goud! En wel op een hele speciale manier.
Dries Roelvink is op vrijdag 10 juli in de Maassilo gastheer van The Dinnershow. In een avondvullend programma verzorgt hij diverse optredens tussen de gangen van een hoogstaand culinair menu door. The Dinnershow is geopend van 20.00 tot 01.00 uur, terwijl de eerste gang van het diner rond 21.00 uur wordt geserveerd.
Berget Lewis presenteert, in samenwerking met E&A Events, The Grapevine. Gedurende vier avonden verzorgt zij tussen 20.00 en 01.00 uur diverse optredens in een unieke intieme setting. Dat gebeurt op 9 & 10 juli in NOVA in Amsterdam en op 25 & 26 juli in De Maassilo in Rotterdam. Het geheel wordt in Amsterdam omlijst met een viergangendiner van sterrenchef Dennis Huwaë. De eerste gang wordt om 21.00 uur geserveerd. Tafels zijn vanaf nu te reserveren via www.grapevinenight.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A35319. De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.
Woensdagavond kondigde premier Mark Rutte een verdere versoepeling van de huidige coronamaatregelen aan; o.a. geen maximumaantallen voor evenementen meer, mits er voldoende zitplaatsen zijn. Het legendarisch DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo staat daarom nu te popelen om zo snel mogelijk weer live op te gaan treden. Hun uitverkochte afscheidsconcert 'Final Show' in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april jongstleden werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus.
YOUR DREAM WILL COME ALIVE! Vandaag debuteert Team TNT op het label Kill Your Darlings van Mr. Polska en brengen ze hun versie van de wereldberoemde hit 'Dreams' van 2 Brothers On The 4th Floor uit. In de bijbehorende videoclip zie je Team TNT van jongs af aan optreden en langzaam aan volwassen worden tot ze op giga festivalpodia staan, waar ze de afgelopen jaren de sterren van de hemel hebben gedraaid. De track heeft de perfecte festival vibe en haalt het gemis van een goed feestje naar boven. Nostalgie pur sang. Eigenlijk zou het voor Team TNT het grootste festivalseizoen tot nu toe worden, maar helaas gaat dat door de Coronamaatregelen niet door. Team TNT is echter positief ingesteld: blijven dromen, want op een dag komt het uit!
Jebroer brengt vandaag het Nederlandse deel van zijn internationale drieluik 'Zes Sechs Six' uit. Op het album 'Zes' bewijst Jebroer wederom dat hij niet in een hokje te plaatsen is en zijn eigen, unieke mix van verschillende genres maakt. De rode draad in het album is Jebroers constante zoektocht naar de balans tussen goed en slecht. Jebroer zegt hierover: "Op dit album probeer ik je mee te nemen in mijn gedachtegang over het leven, de dood en de hel. Ik neem vaak risico's en leef op het randje. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren.". Het album bestaat niet alleen nieuwe muziek, maar ook de eerder uitgebrachte hits als 'Rebel' met Regi, 'Machinegeweer' met Sjaak en zijn eigen track 'Naar De Hel'. 'Zes' komt uit bij ROQ 'N Rolla Music en is overal te streamen.
Stereo Sunday gaat toch door
vrijdag 26 juni 2020
Thuis de volledige festivalbeleving nabootsen: muziekfestival Stereo Sunday faciliteert op zaterdagavond 4 juli een thuisfestival, compleet met livestream, eten, drinken en aankleding voor in huis.
Zaterdag 4 juli 2020, bijna 20 jaar na de eerste editie van Sensation, had het vernieuwde concept Beyond Sensation van event organisatie ID&T moeten plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. Zoals vrijwel alle events deze zomer, kan ook Beyond Sensation geen doorgang vinden en wordt het event verplaatst naar 3 juli 2021. Echter, ID&T zou ID&T niet zijn als er geen creatief alternatief zou worden bedacht om de fans alsnog een onvergetelijke belevenis te bezorgen. De show 'Monument of Light' zal de Johan Cruijff ArenA doen oplichten en in de wijde omtrek te zien zijn.
Phoenix Festival komt in het begin van juli met exclusieve avonden voor 100 man. Door het coronavirus zijn al 3 maanden lang vele evenementen geschrapt, maar tijdens de Phoenix – Exclusive events krijg je weer een oude vertrouwde mainstream & uptempo hardcore line-up van formaat voorgeschoteld. "While chaos threatens our world, we rise from the ashes."
Lil Kleine is op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli te vinden in Maassilo Rotterdam met The Copacabana. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden de gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn bezoekers. Het nieuwe Dinner & Dance-evenement was eerder van 4 tot en met 7 juni te beleven in NOVA in Amsterdam.
Het hoge woord is eruit: Dominator komt binnenkort namelijk met een hoop activiteiten om het gemis van het grootste hardcore festival ter wereld op te vangen. Niet alleen zal er op zaterdag 18 juli een online spektakel plaatsvinden, maar er komt ook nog eens een hoop nieuwe muziek aan.
Gisteren heeft premier Rutte een aantal versoepelingen bekend gemaakt.
Sneller dan verwacht mag er nu toch iets meer, maar een toekomst met echte feestjes en festivals blijft nog even buiten zicht.
Releases Boris Brejcha in 2020
donderdag 25 juni 2020
Boris Brejcha heeft zijn eigen music genre gecreeërd high tech minimal in 2012. Er wordt wel gezegd dat dit "de intelligente muziek van morgen" is. Na zeven jaar samenwerking met Harthouse en zijn vierde album "Feuerfalter". Boris richtte zijn eigen label op genaamd "Fckng Serious". Samen met zijn beste vrienden Ann Clue en Deniz Bul. Ze willen hun idee verspreiden van goede muziek en serieuze feesten rond de hele wereld.
In een tijd van quarantaine hebben de hardstyle artiesten niet stilgezeten. In juni zijn er een hoop releases uitgekomen en er staan nog releases in de planning deze maand.
Op 11 juli lanceren John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam, in samenwerking met 4PM Entertainment, 'De Amsterdamse Zomer'. Tot en met 30 augustus vindt onder die naam een reeks intieme zomerconcerten plaats in het Olympisch Stadion. De zomerdagen worden gevuld met muziek, verzorgd door onder anderen Snelle, Tino Martin, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Lil Kleine, Hans & Candy Dulfer, Rolf Sanchez en Emma Heesters. Op de middenstip van het stadion wordt een intieme setting gecreëerd, waar in drie shifts per dag de concerten kostendekkend plaats zullen vinden.
Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar.
AWAKE Croatia, gehouden in de vele beroemde en geliefde clubs van Zrce Beach in Kroatië, is een van de ultieme feestbestemmingen voor liefhebbers van elektronische muziek.
Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs. Gasten van Spaarne Glamping kunnen van 17 juli t/m 21 september luxe ingerichte familietenten boeken in het natuurgebied van Spaarnwoude, waarbij het ontbijt en diner volledig worden verzorgd door de beste chefs van Nederland.
Held across the many famous and well loved clubs of Zrce Beach in Croatia, AWAKE Croatia is one of the ultimate party destinations for electronic music lovers. Hosted in four days in August, it's going to be one of the best events of the year, with a more than perfect welcome back to festivals just before we head into the colder months, and is one of the best trance and progressive events around. If tropical beach and club parties with some of the biggest names in trance and progressive sounds like your kind of thing, then you've come to the right place as AWAKE is here to serve all of your musical needs with their lineup. Originally meant to take place in July, the new dates are 20-23rd August.
Awakenings organiseert vanaf vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni 'Awakenings Festival 2020 | Online Weekender', een unieke online festivalbeleving met nooit eerder vertoonde beelden en speciale Artificial Reality effecten. Het festival dat dit jaar zijn 20-jarig jubileum zou vieren heeft alles uit de kast getrokken om de festivalbezoeker toch nog een Awakenings beleving mee te geven. Het laatste weekend van juni staat in het teken van een driedaagse digitale festivalervaring met onder andere Adam Beyer, Amelie Lens, ANNA, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Nina Kraviz en Reinier Zonneveld op de line-up.
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee, maar alles met een knipoog. De Haagse topact De Kraaien zal de popzaal van Scheveningen, Saturnus, op zaterdagavond 27 juni laten trillen op z'n grondvesten. Zo rechtstreeks je huiskamer binnen via de HipFest livestream! Andere topshows zijn er van Banana Savannah en Destructive Penguins.
Doe mee met ons!
maandag 22 juni 2020
Wat een zeldzame tijd, he? Het festivalseizoen is van start en normaal zien we foto's en filmpjes voorbij komen waar jullie genieten op Paaspop, op DGTL, op Geheime Liefde, op Lakedance en op alle festivals die nog niet moeten komen.
Geen driedaags festival in de Groene Ster, maar wel vrolijke festivalsferen in je eigen huis: op zaterdag 18 juli lanceren we Village FM. Een hele dag maken we live radio met mooie verhalen en natuurlijk heel veel muziek van over de hele wereld – van obscure indie tot vrolijke pop, van de hardste hiphop tot cumbia, Kaukasusknallers en Afrikaanse dansmuziek.
Terugblik Mystic Garden
zaterdag 20 juni 2020
Dit weekend zouden we ons onderdompelen in de magische wereld van Mystic Garden Festival. Elk jaar geeft het festival haar Garden Dancers een onvergetelijke ervaring. De sfeer is gemoedelijk en sympathiek. Al met al is het geen mysterie dat het technofestival dit jaar binnen twee maanden compleet was uitverkocht. Om het weekend door te komen, vind je hier een terugblik naar de sprookjeswereld van Mystic Garden.
Elle Hollis werd eind vorig jaar bevestigd als de openingsact van Pinkpop 2020 en stond op het punt haar internationale doorbreek te beleven. De geboren Limburgse had haar nieuwe single Running Out Of Love op 19 juni gepland, de dag van haar optreden. Ze zou groots uitpakken met een videoclip en lancering op Pinkpop. Het coronavirus gooide roet in het eten, maar Elle wil niet bij de pakken neerzitten: "Dat Pinkpop werd geannuleerd was iets dat we aan hadden zien komen, maar het was alsnog een grote teleurstelling.
Op vrijdag 19 juni 2020 start de verbouwing en uitbreiding van de Nieuwe Nor. In de nieuwe grote zaal is straks plaats voor 650 bezoekers, een verdrievoudiging van de huidige capaciteit.
Zaterdag 4 juli organiseert SLAM! samen met Dreamfields Festival het allereerste festival van deze zomer; De Reuzenradrave. Op een geheime locatie, ergens in Nederland, krijgen 240 festivalgangers de kans om te dansen in een gondel van een gigantisch reuzenrad.
Helaas gaan veel festivals dit jaar niet door vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Toch is het altijd leuk om even terug te blikken naar voorgaande jaren. We zien dat steeds meer festivals over de hele wereld duurzaam worden. En dat is goed nieuws, want we moeten met z'n allen een steentje bijdragen aan een beter klimaat. Hieronder vier duurzame festivals.
Tomorrowland geeft een eerste exclusieve sneak preview in de nieuwe magische wereld van de spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestival ervaring die meer dan 60 van 's werelds beste artiesten uit de elektronische dansmuziek op 8 verschillende podia samenbrengt.
Uit angst voor het nog onbekende Covid-19 virus ging Nederland medio maart in lockdown. De maatregelen zorgden voor ingrijpende beperkingen van onze vrijheden. Ook al waren ze minder zwaar dan in sommige andere landen. Met de beelden uit Bergamo en Spanje op het netvlies, offerden we onze vrijheid tijdelijk op om overbelasting van de IC's te voorkomen. En om verdere verspreiding van het virus in te dammen.
De afgelopen weken werd er al gehint naar nieuwe muziek van Lijpe. Rondom Utrecht waren er posters te zien met enkel de vraag erop: "Wanneer Lijpe?". Een verwijzing naar een veelvoorkomende comment op social media van zijn indrukwekkende fanbase. De vraag wordt vandaag beantwoord met een gloednieuw album: 'Dagboek'. Dat Lijpe tot een van de meest gewaardeerde artiesten van de hiphop scene behoort heeft hij o.a. te danken aan zijn hoge productiviteit. Sinds 2015 bracht hij elk jaar een album uit, waardoor hij in 2018 met maar liefst vijf albums in de charts stond. Al eerder waren van dit nieuwe album de persoonlijke singles 'Mijn Story' en 'Alleen Soms' te beluisteren. Laatstgenoemde single kwam afgelopen zaterdag op nummer 3 binnen in de Single Top 100.
Het festivalpubliek is er weer klaar voor en toont hart voor de industrie. Dit blijkt uit een recente enquête van Festival Travel onder 1431 Nederlandse en Vlaamse festivalgangers met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar. Meer dan de helft zou zelfs alweer bereid zijn om de grens over te gaan voor een festival. Toch kiest het grootste deel deze zomer voor een vakantie in eigen land.
De Marktkantine gaat weer open
donderdag 11 juni 2020
Amsterdamse nachtclub 'De Marktkantine' lanceert De Grote Kleine Clubshow. Geen reguliere clubavond, wel een 1,5 uur durende experience. Vanaf het eerste weekend van juli kan er gereserveerd worden voor een zittend onderonsje van vrienden in hun favoriete club. De dansvloer maakt plaats voor tafeltjes en stoeltjes die gereserveerd kunnen worden in groepjes voor twee of vier personen. Tijdens de show kan er worden genoten van lokale artiesten die vaker op het programma staan bij De Marktkantine.
Op het voormalig ACTA terrein in Nieuw-West vind je sinds 1 juni een oase van rust en broeinest van reuring. Na een periode van enkel take away en thuisbezorgd eten, heeft RADION haar deuren weer geopend. Deels in een nieuwe jas, deels vertrouwd. Het café met vernieuwd en ruim opgezet terras biedt genoeg ruimte en vormt een welkom tegenwicht voor de drukke binnenstad. Daarnaast biedt RADION in haar drie andere ruimtes een divers cultureel en muzikaal programma.
De organisaties achter onder andere Guilty Pleasure Festival en Intercell openen op zaterdag 20 juni een pop-up terras voor het Amsterdamse nachtleven. Het Terras van de Nacht is een tijdelijk terras waar feest-, festivalorganisaties en artiesten de vrijheid krijgen om hun achterban weer te vermaken op gepaste afstand.
De Nederlandse festivalproducent The Good Guyz komt deze zomer met Laguna Beach Family Camp & Surf; een actieve familievakantie in eigen land. In samenwerking met ondernemers uit de activiteiten-, cultuur- en horecabranche is in Camperduin een pop-up surfdorp ontstaan waar van 3 juli t/m 23 augustus gezinnen met kinderen tot 16 jaar in eigen land op zomervakantie kunnen.
Er komt volgend jaar een museum ter herinnering van de Zweedse dj Avicii in zijn geboorteplaats Stockholm. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.
YMCA Scheveningen gaat vanaf Vlaggetjesdag zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek verzorgen, in samenwerking met Scheveningse (cultuur)organisaties. Organisators YMCA en Popagenda Scheveningen starten zaterdag 13 juni vanaf 16.30 uur met topshows van Charly Lownoise en Pat Smith! De organisatie wil met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur. Plaats van handeling is popzaal Saturnus, onderdeel van YMCA.
ID&T verrast deze zomer met een gloednieuw concept. In de periode van 10 juli tot 17 augustus kunnen campingliefhebbers van alle leeftijden hun drukke agenda's achter zich laten op de intieme camping genaamd Tijdloos. De organisatie tovert het Ermerstrand in Erm (Drenthe) om tot een inspirerend paradijs, waar families en vrienden onvoorwaardelijk van het leven kunnen genieten.
Vorig jaar juni: De eerste editie van Paradijs van het Zuiden is een feit! Mede dankzij temperaturen tot 32°C waande het Paradijs in een Tropische ontmoeting inclusief waterpistolen, ijs en bikini's. Wij willen je het ultieme Paradijsgevoel geven in deze terugblik met hete playlists en aftermovie!
Terugblik Diynamic
zaterdag 6 juni 2020
Dit weekend had het zover moeten zijn: Diynamic Festival 2020. Wij zijn herinneringen aan het ophalen van de vorige edities en hebben een dag gevuld met muziek voor jullie: Diynamic Festival releaset deze zaterdag 6 juni vanaf 16.00 uur niet eerder vrijgegeven opnames van Diynamic Festival 2019!
Jebroer brengt vandaag de eerste single van het Duitstalige gedeelte van zijn aankomende album 'ZesSechsSix' uit. Dit album bestaat uit een Nederlands, Engels en Duits gedeelte, wat internationaal uitgebracht zal worden. 'Wunderbar' is een Duitse Hardstyle track met een hypnotiserend randje waarop je de hele nacht los kunt gaan. Het nummer is een samenwerking met Dr Phunk, eerder maakten zij samen hits als 'Engeltje' en 'Leven Na De Dood', die op miljoenen streams konden rekenen. De bijbehorende videoclip laat het verhaal zien van een sprookje dat uitmondt in een ware nachtmerrie en past compleet bij de vibe van het nummer.
Na drie eerdere verbroken wereldrecords hebben er nu 137 vrouwelijke DJ's een nieuw wereldrecord verbroken. De vrouwelijke DJ's uit Nederland zijn met hun recordpoging geëindigd op donderdag 4 juni. Nadat ze 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop muziek hebben gedraaid in DJ School Alphen te Alphen aan den Rijn. Hiermee willen de organisatoren benadrukken dat er genoeg 'DJane's' (oftewel vrouwelijke DJ's) zijn die het DJ-vak verstaan en bovendien dat Nederland het nummer 1 DJ land van de wereld is.
Een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en 's werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt
30 juni 2020
Xander de Buisonjé viert verjaardag in NOVA Amsterdam & Maassilo Rotterdam
29 juni 2020
La Rêve gaat terrasvaren
Openhartige gesprekken met bekende dj's en grote spelers uit de dancewereld in eerste 538-podcast
Broederliefde serveert avondvullende dinnershow in Maassilo Rotterdam
Publiek welkom bij concertreeks larger than live in Ziggo Dome
Festivals als ideale proeftuin innovaties
Terrassing uuh Verrassing
Dries Roelvink gastheer van avondvullende dinnershow in Maassilo Rotterdam
The Grapevine: vier unieke dinnershows van muzikaal fenomeen Berget Lewis
26 juni 2020
'Charly Lownoise & Mental Theo Experience'
Team TNT droomt over festivalseizoen met 'Dreams'
Jebroer brengt Nederlandse deel van drietalig album 'Zes Sechs Six' uit
Stereo Sunday gaat toch door
25 juni 2020
Sensation komt met indrukwekkend eerbetoon 'Moment of Light' in de Johan Cruijff ArenA
Phoenix gaat van start met Uptempo Hardcore avonden voor 100 man
Lil Kleine met The Copacabana naar Maassilo in Rotterdam
Dominator presenteert "We Will Prevail" met 'The Spectacle - The Album - The Collection'
Versoepelingen corona-maatregelen vanaf 1 juli
Releases Boris Brejcha in 2020
Nieuwe hardstyle releases Juni 2020
24 juni 2020
Concertreeks met de top van Nederlandse bodem: De Amsterdamse Zomer
The Magic Milkshake Soiree op dakterras van Restaurant Bureau Amsterdam
AWAKE Croatia onthult meer namen voor met sterren bezaaide line-up
23 juni 2020
Spaarne Glamping; de eerste luxe culinaire camping van Nederland
AWAKE Croatia reveals more names for star-studded line-up
Awakenings pakt uit met een gratis virtueel festival in het laatste weekend van juni
22 juni 2020
De Kraaien gaan los op de HipFest Livestream vanuit Scheveningen-Dorp
Doe mee met ons!
20 juni 2020
Welcome to The Village 2020 beleef je thuis
Terugblik Mystic Garden
19 juni 2020
Openingsact van geannuleerd Pinkpop 2020 gooit het over een andere boeg
Start uitbreiding poppodium Nieuwe Nor
18 juni 2020
Slam! & Dreamfields presenteren De Reuzenradrave
16 juni 2020
Vier duurzame en milieuvriendelijke festivals in Europa
15 juni 2020
Tomorrowland Around the World, the digital festival, onthult prestigieuze line-up met
Kom op voor je vrijheid, je rechten en het leven
12 juni 2020
Lijpe brengt zijn 'Dagboek' uit
11 juni 2020
81% van Nederlands en Vlaams festivalpubliek staat al in de startblokken om weer naar festivals te gaan
De Marktkantine gaat weer open
RADION is weer dagelijks geopend met 4 ruimtes en een vernieuwd terras!
Amsterdamse feestorganisaties openen terras voor het nachtleven
Festivalproducent The Good Guyz lanceert Laguna Beach Glamping
10 juni 2020
Avicii krijgt museum waar nieuwe muziek te horen is
9 juni 2020
Charly Lownoise en Pat Smith zorgen zorgen voor topshows op Vlaggetjesdag
ID&T organiseert de ultieme chill out van deze zomer op camping 'Tijdloos'
6 juni 2020
Terugblik Paradijs van het Zuiden
Terugblik Diynamic
5 juni 2020
Jebroer brengt eerste single Duitstalige gedeelte album 'ZesSechsSix' uit
137 vrouwelijke DJ'S verbreken wereldrecord langste female DJ-marathon
Tomorrowland lanceert virtuele weekender Tomorrowland Around The World