Partyflock
 
Nieuws · mei 2020
­ Nederland
Berlijn gaat in juni stapsgewijs het maximaal aantal deelnemers aan buiten-evenementen verhogen.
Echt grote evenementen blijven tot eind augustus verboden.
Met de grote impact van COVID-19 op de internationale muziekindustrie, schakelen wereldberoemde artiesten zoals DJ/producer Oliver Heldens sneller dan ooit door unieke digitale shows te organiseren, waarmee er tóch verbinding kan worden gemaakt met fans. In zijn volgende stap om het publiek te bereiken en geld op te halen voor het goede doel, treedt Oliver Heldens op 5 juni op in het Koninklijke Concertgebouw Amsterdam, als headliner voor het American Digital Mirage Festival van Proximity.
Terugblik 909
zaterdag 30 mei 2020
Dit weekend brengt 909 Festival een stukje positiviteit vanuit het Amsterdamse Bos naar onze woonkamers. Waar dit weekend de 10e editie van het intieme festival plaats had moeten vinden, verwent de organisatie ons met een avond vol exclusieve livesets van 909-artiesten! Hoe tune je in, waar komt 909 eigenlijk vandaan en waar kan je digitaal heen als je niet genoeg kan krijgen van 909 Festival? Je leest het hier.
Terugblik Pleinvrees
zaterdag 30 mei 2020
30 mei 2020, NDSM werf Amsterdam; het had zo ongeveer de 115e feestje moeten worden van de Pleinvrees crew! En als we zeggen dat we er akelig veel zin in hadden dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Ook al is er natuurlijk de teleurstelling van het niet doorgaan, met die ruim 100 voorgaande edities zullen jullie begrijpen dat er ontelbaar mooie herinneringen zijn! Ga met ons mee in de trip down memory lane met de terugblik van Pleinvrees.
Slechts een week na de release komt Chivv vandaag met zijn tweede solo-album 'UN4GETTABLE NIGHTS' op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Het album is geheel geschreven en opgenomen in Ghana, waar hij onder andere ook samen werkte met internationale sterren Kojo Funds en King Promise. Het is overigens niet de eerste keer dat zijn album een week na release op de eerste plek verschijnt, met zijn vorige album '2 Borden, 1 Tafel' wist hij hetzelfde te bereiken. Morgen verschijnt de gelijknamige documentaire waarin Chivv zich voor het eerst uit over persoonlijke kwesties.
Tiësto's eigen record label Musical Freedom heeft een verzamelalbum uitgebracht, 'Musical Freedom Unlimited'. Het is het eerste 'self titled' compilatie-album van het platenlabel sinds de oprichting 11 jaar geleden. Het album bevat 20 hoogwaardige dance tracks van producers van over de hele wereld, waarmee de diversiteit van het label perfect wordt benadrukt.
Vandaag brengen Outsiders en Django Wagner hun nieuwe track 'We Komen Terug' uit voor alle kroeg- en festival gangers in Nederland. Outsiders bracht aan het begin van de Corona crisis samen met de Kraaien al een ode uit aan werkend Nederland, en dan in het speciaal de zorg. Nu is het tijd om op een positieve manier door te pakken en vooruit te kijken met 'We Komen Terug'. De samenwerking met Django is niet voor de eerste keer, eerder maakte Outsiders al de officiële remix uit van Wagners megahit 'Kali'. De unieke cross-over combinatie ontstond via het festival X-Qlusive Holland 2019, waar de twee artiesten eerder dit jaar de remix al lieten horen voor een uitverkochte Ziggo Dome.
Dimitri Vegas & Like Mike, het welbekende Belgische DJ/producer-duo, hebben onlangs alle zeilen bijgezet om hun fans met nieuw materiaal en door de lockdowncrisis te slepen. Eerder releaste het duo al 'Raver Dome' met Steve Aoki onder hun 3 Are Legends-alias (met Justin Prime en Sandro Silva) en gaven ze hun volgers een flinke dosis Tomorrowland-magie middels hun 'Garden Of Madness'-megamix, en nu komt daar een nieuwe klapper bij: 'Clap Your Hands', een samenwerking met Smash The House-stamgasten W&W en hitmachine Fedde Le Grand.
De festivalzomer van 2020 wordt gered met 'on demand' festivals via het nieuwe concept Drive-in Festival. Vanaf 1 juni maakt Camperbaas het mogelijk om een custom made drive-in festival te organiseren. Het bedrijf had deze zomer meer dan 100 boekingen op de planning staan. Zo zou het programmeringsbureau dit festivalseizoen onder andere stages en programmering verzorgen voor gerenommeerde festivals zoals Mysteryland, Parkpop, Loveland en Smeerboel.
Fans kunnen zich voorbereiden op #MyHouseParty. Vanmiddag, om 15.00 uur lanceert Xiaomi een virtueel huisfeest van twee uur, georganiseerd door dj's Carl Cox, Cici, Luigi Madonna en Matador op hun wereldwijde social media kanalen. Een unieke samenwerking tussen de wereldleider in technologie Xiaomi en wereldberoemde DJ's waarbij fans van over de hele wereld samen worden gebracht om het huidige gemis aan concerten en festivals vanwege de pandemie COVID-19 te compenseren. Met het virtuele huisfeest brengt Xiaomi mensen uit verschillende hoeken van de wereld samen op sociale media om samen plezier te hebben en vreugde te delen in deze bijzondere tijd.
Amsterdam Open Air (AOA) zou deze zomer haar 10-jarig jubileum vieren, maar door de huidige situatie is dit helaas niet mogelijk. De organisatie wil het weekend van 6 juni niet ongemerkt voorbij laten gaan en organiseert daarom een online festival experience: Amsterdam ON Air.
Lil Kleine opent van donderdag 4 tot en met zondag 7 juni de deuren van 'The Copacabana', een nieuw Dinner & Dance-evenement in de Amsterdamse Club NOVA. Tussen 20.00 en 01.00 uur worden 30 gasten, binnen de geldende RIVM-regels voor de anderhalve metersamenleving, getrakteerd op een avond met hoogwaardige catering, terwijl een DJ voor de muzikale ondersteuning zorgt. Uiteraard verzorgt Lil Kleine iedere avond een live optreden voor zijn gasten.
Het dj-en producers duo Lucas & Steve is terug met nieuwe muziek. Vandaag komt hun nieuwe nummer 'Letters' uit op het label Spinnin' Records. Een zomers feel-good track met de herkenbare Lucas & Steve sound. Door de energieke beats komt iedereen meteen in een zomerse stemming. Het perfecte nummer om thuis - vanuit de huiskamer of tuin - een feestje te bouwen.
Vrijdag 29 mei vanaf 19.00 uur zoeken DJ's Paul Elstak, Darkraver, Pat B, Luna en The Viper het hogerop. Dan kruipen zij voor Pussy lounge achter een speciaal in een reuzenrad gebouwde DJ booth. De DJ's hebben daarmee een wereldwijde primeur: niet eerder waren DJ's achter draaitafels in een reuzenrad te vinden.
Audio Obscura is terug met iets heel bijzonders: een nieuwe sunset stream reeks in samenwerking met bioscoopketen Pathé. De 'Revere Series' van Audio Obscura zullen niet alleen online, maar ook op het witte doek te zien zijn! Muziekliefhebbers kunnen hierdoor eindelijk weer samen met elkaar genieten van optredens van hun favoriete artiesten.
Madurodam 'draait' deze zomer niet alleen letterlijk, maar ook in muzikale zin door. Tijdens de zomermaanden wordt de Haagse attractie omgetoverd tot een podium voor DJ's uit verschillende stromingen van de dance scene. Met in de rug 'The Flying Dutchman' - de nieuwste attractie van Madurodam waarin óók de pioniersgeest van onze DJ's centraal staat - en heel Nederland aan hun voeten, draaien verschillende grote namen een eigen set. De eerste 'flight livestreams staat gepland voor mei en juni.
No Art Hotel
dinsdag 26 mei 2020
De Amsterdamse organisatie No Art organiseert in samenwerking met A'DAM Toren en Sir Adam op zaterdag 20 juni het eerste Nederlandse festival in de 1.5 meter samenleving. 120 bezoekers worden tijdens het 24 uur durende festival verrast met verschillende activiteiten, op meerdere locaties in de A'DAM Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. Ten alle tijden en gedurende het gehele evenement wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland. De pre-registratie start op woensdag 27 mei vanaf 17.00 uur via het Facebook event.
In 2019 werden in Nederland maar liefst 1.115 grote en kleine muziekfestivals gehouden. In 2020 was de verwachting dit aantal ook te halen. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid. Gelukkig hebben veel mensen een sim only abonnement, zodat bepaalde festivals online kunnen worden bekeken of herbeleefd. Maar hoe is de Nederlandse festivalcultuur ontstaan?
Op woensdag 27 mei 19.00, gaat technogigant Reinier Zonneveld een uitzonderlijke livestream doen vanaf zijn eigen zonnige dakterras met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Wat de livestream nog specialer maakt, is dat Reinier veel langverwachte gloednieuwe muziek live voor het eerst zal spelen.
Op zaterdag 23 mei had in Park Transwijk de 4e editie van Central Park plaats moeten vinden. Echter is dit festival, evenals alle evenementen tot 1 september, op last van de overheid opgeschort vanwege COVID-19 (coronavirus). Om deze dag niet zomaar voorbij te laten gaan deelde de organisatie gratis picknicktassen uit, zodat bezoekers in een thuissetting alsnog konden genieten van een muzikale picknick.
Terugblik Soenda
zaterdag 23 mei 2020
Al sinds 2009 schotelt Soenda ons een heerlijk portie harde techno voor. Artiesten als Fritz Kalkbrenner, Matador en Secret Cinema hebben op het hoofdpodium menig harten sneller laten kloppen. Ook houseliefhebbers smullen mee met namen als Detroit Swindle, Samuel Deep en Nuno dos Santos. En kan het festival dit jaar niet doorgaan in de Ruigenhoekse polder net boven Utrecht? Dan brengt Soenda het festival toch gewoon naar jouw woonkamer!
Vooruitblik Central Park
zaterdag 23 mei 2020
Zet 5 juni 2021 met een dikke pen in je agenda: Central Park zal jullie voorzien van een muzikale picknick om niet te vergeten. Met een nieuwe locatie staat de organisatie te springen om een dag te verzorgen vol ambachtelijk bereid eten, fijne wijnen, heerlijke speciaalbieren en natuurlijk de leukste rock en pop van Hollandse bodem.
De serie laat zien dat de lockdown creativiteit niet stopt en daagt drie muzikanten uit een track te maken, zonder elkaar ooit te ontmoeten.
Pak ons virtuele handje, en join ons vanavond vanaf 19:30 voor een nieuwe livesessie vanaf het dakterras van Nachtlab in Amsterdam!
De Stichting For All Who Love Foundation doneert per verkocht shirt, sweater of box een T-shirt aan een bezoeker van het jaarlijkse Mini Milkshake. Hiermee wil de stichting een lief gebaar maken aan de doelgroep van Mini Milkshake, het jaarlijkse festival dat een plek biedt aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit alles onder het mom van: Koop een shirt en maak ook een ander blij!
Eelco en Billy The Kit brengen positieve vibes met hun nieuwe track 'Een Dag Verder'. De Nederlandstalige single is erop gebaseerd op dat ondanks deze gekke periode het dagelijkse leven ook gewoon door gaat en we hier samen doorheen komen. Popartiest Eelco behaalde al grote successen als producer/songwriter voor onder andere Jebroer, Mr. Polska en Ronnie Flex. Inmiddels heeft hij onder zijn eigen naam ook een eigen plek in de spotlights gevonden en maakt hij persoonlijke, maar zeer herkenbare tracks zoals 'Als Jij Eens Wist'. Billy The Kit is een bekend gezicht in de Nederlandse clubscène en zijn mixes zijn te horen geweest op Radio 538 en Slam!.
Na twee verbroken wereldrecords binnen alle dance genres, hebben 203 Nederlandse DJ's uit de hardere stijlen een nieuw wereldrecord behaald: 7 dagen, 24 uur per dag non-stop zijn er constant hardere stijlen gedraaid. De organisatoren hebben dus hun eigen wereldrecord verbroken. In 3 weken tijd zijn er 4 wereldrecords verbroken, wat een unicum is binnen de muziekindustrie. De organisatie laat samen met de Nederlandse DJ's zien dat Nederland het DJ land van de wereld is. De hardere stijlen zijn in Nederland een van de populairste dance-stromingen welke miljoenen mensen bereikt op evenementen.
Muziek produceren Part 3
woensdag 20 mei 2020
In de voorgaande delen hebben we de basics en de verschillende processen van muziek produceren besproken. Heb je deze delen nog niet gezien? Lees dan hier deel 1 en hier deel 2. In dit gedeelte wil ik je vertellen over de gear die nodig is voor muziekproductie.
Vandaag om 9.00 uur lanceert de voltallige Nederlandse muziekindustrie de campagne 'Liefde voor Muziek' middels een pamflet waarin met klem wordt gewezen op de economische en culturele noodzaak tot behoud van de live muzieksector. Ruim 3000 artiesten, organisaties en bedrijven uit de gehele breedte (pop, jazz, klassiek en elektronische muziek) van deze branche steunen de campagne met hart en ziel.
We kunnen nu allemaal wel vrolijk nieuws gebruiken en de release van het eerste compilatie-album sinds de oprichting van Tiësto's label Musical Freedom in 2009, gaat heel veel mensen blij maken deze maand. Op 29 mei verschijnt het album genaamd 'Musical Freedom Unlimited' met 20 nieuwe nummers die diversiteit van het label perfect laat zien.
Op donderdag 4 juni tussen 20.00 en 21.00 uur verzorgen Bizzey, The Partysquad, Willie Wartaal en Josylvio een online eindexamenfeest onder de noemer 'End of Exams Party'. Op die dag horen examenkandidaten van middelbare scholen of ze geslaagd zijn. Het feest wordt aangeboden door Buma Music Academy, in samenwerking met Topbillin' en OnlineOptredens.nl.
Muziekwinkel Bax Music organiseert een online muzikaal evenement van vrijdag 22 mei tot en met vrijdag 29 mei: de Bax Music e-Days. Dit alternatief voor de drukbezochte jaarlijkse open dag zal bestaan uit onder andere workshops, Q&A's met artiesten en diverse acties.
Terugblik Lakedance
zaterdag 16 mei 2020
16 mei 2020: de 137ste dag van het jaar, de verjaardag van Megan Fox èn de eigenlijke dag voor the ultimate summer feeling: Lakedance! Wij laten je niet in de koude kleren zitten dus trek je zomerse outfit aan, zet je speakers luid met de Lakedance playlist en geniet van de onderstaande Lakedance facts en aftermovies.
Het nieuwe DJ/Producer duo ADOSA brengt met hun laatste single 'Propaganda' een duidelijke boodschap. Deze track, waarvan de tekst werd geschreven door ADOSA zelf, gaat over dat er tegenwoordig veel fake nieuws de wereld in wordt gebracht en roept dan ook iedereen op dat je kritisch moet blijven. 'Propaganda' is de opvolger van 'Crash & Burn', het debuut van het duo op ROQ The House.
De genomineerden voor de Buma Awards Music in Media 2020 zijn bekend. Aan de hand van acht verschillende categorieën heeft de 25-koppige jury gekeken naar de beste muziek voor film, televisie, radio, documentaire en reclame. In elke categorie zijn drie nominaties genoemd. Bovendien wordt een nieuw talent in de schijnwerpers gezet met de toekenning van Buma Music in Motion New Talent Award. Alle winnaars worden op dinsdag 19 mei bekendgemaakt.
Vandaag brengt Thomas Azier zijn nieuwe single 'Hold On Tight' uit. De single is afkomstig van het aanstaande album 'Love, Disorderly' dat op 12 juni uitkomt via Hylas Records, het eigen label van Azier. Net als op de recentelijk uitgebracht2e tracks 'Love, Disorderly' en 'Entertainment' is voor de nieuwe single 'Hold On Tight' veelvuldig samengewerkt met leden van diverse Nederlandse orkesten.
Een lofzang aan jezelf. Met Mi Manera brengen Vunzige Deuntjes Soundsystem, EDDIE THE HOST en Alina tropische hitte naar je woonkamer in deze kille quarantaine-dagen. Vanaf vandaag is de track overal te streamen.
Jebroer komt met zijn nieuwe track 'Naar De Hel' weer met een hit zoals alleen hij ze kan maken. Dit nummer is een energieke mix van Hardstyle en Trap en gaat over het maken van goede of slechte keuzes in het leven. 'Naar De Hel' is de derde single die op het Nederlandse gedeelte van zijn nog te verschijnen drietalige album 'Zes Sechs Six' komt te staan. Jebroer heeft met een aantal tracks van dit album inmiddels internationaal succes. Van het Duitse gedeelte 'Sechs' kwam de track 'Mutter' eerder al op #1 in de Beatport Hard Dance Lijst. 'Naar De Hel' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag overal te beluisteren.
Voor Hardstyle fans was de eindshow van Dance4Liberation 2019 wellicht de eerste keer dat ze de Hardstyle Pianist en HELIX samen op het podium zagen en hun track 'Liberty' (ft. ELYN) hoorden. SYMPHONICZ was geboren. In de live set van het duo op zaterdag 16 mei tijdens de Wereldrecordpoging Langste Harder Styles DJ Marathon laat SYMPHONICZ verschillende nieuwe tracks voor het eerst horen en wordt bovendien een nieuwe single aangekondigd!
Na twee verbroken wereldrecords binnen alle dance genres, staan er nu meer dan 150 DJ's uit de hardere stijlen klaar om een nieuw wereldrecord te vestigen: donderdag 14 mei trapt de recordpoging af waarbij meer dan 150 DJ's, 7 dagen lang, 24 uur per dag non-stop Hardstyle en Hardcore zullen draaien in DJ School Alphen in Alphen aan den Rijn.
The Promised Land Verzetsradio
woensdag 13 mei 2020
De eerste uitzending zal plaatsvinden in bezet gebied Amsterdam. Van 13.00 - 20.00 zal de stem van feestend Nederland gehoord worden! De vliegende reporters zullen her en der in Amsterdam mensen interviewen en elke 30 minuten een mooie prijs weg geven.
'Zenles In Een Wereld Vol Lawaai'. Dat is de titel van het langverwachte nieuwe boek van top-dj Charly Lownoise (echte naam: Ramon Roelofs) dat vandaag bij Uitgeverij Kosmos verschijnt. Omdat de geplande officiële boekpresentatie vanwege het coronavirus vandaag niet door kon gaan, bedacht de schrijver vorige week een alternatief plan. Afgelopen donderdag trok hij naar De Pier in Scheveningen om daar het boek te vieren met een eigen dj-set, afgerond met een duik in de Noordzee. Ramon nam zijn eigen cameraman mee die dit unieke mini-evenement vastlegde en ook RTL Boulevard maakte er een item van. Ramons video daarvan staat vanavond vanaf 20.00 uur op zijn eigen social media.
Om de lancering van de HONOR Magic Earbuds te vieren, is HONOR een samenwerking aangegaan met 's werelds grootste electronische muziekwinkel Beatport. Op 12 mei aanstaande start vanaf 18:00 uur de #MusicInWorldOut virtual live house party die live wordt uitgezonden op HONOR global's Facebook en Youtube kanaal en de social media kanalen van Beatport. Zes Europese DJ's zullen de avond vullen met hun beste sound met als hoogtepunt een nummer dat speciaal voor de lancering van de HONOR Magic Eearbuds is gemaakt. De HONOR Magic Earbuds creëren door de hybride, actieve ruisonderdrukkingstechnologie, 10mm dynamic driver voor een robuust basgeluid en drievoudige microfoon een meeslepend luisterplezier. De earbuds zijn sinds 5 mei te koop in de kleur Pearl White op HIHONOR voor de toegankelijke prijs van 99 euro. Deze week lanceerde HONOR ook de 9X Lite, een stijlvolle en betaalbare telefoon met een 6,5-inch HONOR FullView- display. De 9X Lite is voor 199 euro te koop op HIHONOR.
De Grote Stadsbingo Tilburg
maandag 11 mei 2020
De lokale entertainmentbranche van Tilburg houdt 15 mei de Grote StadsBingo Tilburg. Deze online-avond is te volgen via een livestream op Facebook of Youtube en begint om 20.00 uur. Het betreft een avondvullend programma met diverse spelonderdelen. De opbrengst van de bingo zal gebruikt worden om diverse leuke evenementen- en entertainmentinitiatieven straks een boost te kunnen geven, "we hopen zo na de crisis de stad samen weer snel zo bruisend te kunnen maken als dat deze was."
Jaap Reesema, oftewel Jake Reese, brengt samen met de Vlaamse Regi en OT wederom een Belgische hit naar Nederland. De Gene Thomas-cover 'Kom Wat Dichterbij' ontstond toen het drietal deelnam aan het programma Liefde Voor Muziek, de Belgische variant van het populaire TV-programma Beste Zangers. Het nummer is inmiddels Goud bij onze Zuiderburen en kwam daarnaast vorige week op #1 in de Belgische charts. Het is niet de eerste keer dat Jake Reese en Regi samen succes hebben, in 2018 hadden zij al een Vlaamse nummer 1-hit te pakken met het zomerse nummer 'Ellie'. 'Kom Wat Dichterbij' is vanaf vandaag via Cloud 9 Music ook in Nederland beschikbaar op alle streamingplatforms.
Na succesvolle edities in Manchester en Berlijn, is Amsterdam deze maand van start gegaan met het internationale solidariteitsproject United We Stream: een breed opgezette campagne om de nachtcultuur door de coronacrisis te helpen. Stichting Nachtburgemeester Amsterdam (N8BM), VPRO 3voor12 en meer dan 20 clubs slaan de handen ineen en brengen het diverse nachtleven van de hoofdstad naar woonkamers wereldwijd. Deze maand wordt er bijna dagelijks vanuit een andere club een liveprogramma uitgezonden met dj-sets, live optredens, (art)performances, talks en achtergronden met als doel om zoveel mogelijk donaties op te halen voor de nachtcultuur en iedereen die daarin werkzaam is. Afgelopen weekend was de aftrap met streams vanuit Ruigoord, Sexyland en Radion, dit weekend zijn onder andere Club NYX en AIR aan de beurt.
Open kaart met Bizzey
donderdag 7 mei 2020
De YouTube-serie van Robbert Rodenburg, genaamd Open Kaart, brengt in de laatste aflevering een eerlijk gesprek met Bizzey. Hij vertelt over zijn softdrugsgebruik, vreemdgaan en of hij nog contact heeft met Famke Louise. Daarnaast is hij open over zijn depressie: "ik had een monster gecreëerd". Acteur en presentator Robbert Rodenburg pakt in zijn serie de interviews nét even wat anders aan en heeft hij openhartige gesprekken met verschillende spraakmakende bekende Nederlanders aan de hand van een vijftal, vooraf onbekende, dieptevragen.
Wil je deze zomer toch nog het festival gevoel ervaren of genieten van unieke optredens van je favoriete artiesten? Wij geloven dat het kan: lekker comfy vanuit je wagen en dus social distance proof, want veiligheid is onze hoogste prioriteit.
In plaats van een silent disco in de McDonalds, dan maar eentje óp "de mac"! Dat dachten de verhuurders van de silent disco koptelefoons en een dj duo. Speciaal voor de omwonenden van het Piusplein organiseren zij dit weekend een stil feestje voor hen thuis, vanaf de overkant van de cityring.
Vandaag trappen The Boy Next Door, Billy The Kit en April Darby je weekend perfect af met hun nieuwe track 'Gone Tomorrow'. Deze plaat is hun eigen interpretatie van de beroemde hit 'All That She Wants' van de Zweedse groep Ace of Base, die in 1992 wereldwijd op #1 in de charts stond. The Boy Next Door kreeg naast zijn monsterhit 'La Colegiala' met Jody Bernal maar liefst 250 miljoen streams voor de track 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard. Billy The Kit is een bekend gezicht in de Nederlandse clubscène en zijn mixes zijn te horen geweest op Radio 538 en Slam!. April Darby maakte furore in The Voice of Holland, stond in de Ziggo Dome met 'Grand' van DJ Fedde Le Grand en speelde de hoofdrol in de musical 'The Bodyguard'.
31 mei 2020
Berlijn laat stapsgewijs grotere buiten-evenementen toe
30 mei 2020
Oliver Heldens host livestream in het iconische Koninklijke Concertgebouw Amsterdam
Terugblik 909
Terugblik Pleinvrees
29 mei 2020
Chivv komt op #1 binnen met zijn album 'UN4GETTABLE NIGHTS'
Tiësto's label Musical Freedom kondigt eerste compilatie-album ooit aan
Outsiders en Django Wagner maken anthem voor kroeg- en festivalgangers met 'We Komen Terug'
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W en Fedde Le Grand slaan handen ineen voor nieuwe klapper
Drive-In Festival bezorgt festivalbeleving on demand
Xiaomi pompt het volume omhoog en brengt je een online internationale clubexperience
28 mei 2020
Amsterdam Open Air trakteert fans op online festival experience
Lil Kleine presenteert nieuw Dinner & Dance-evenement 'The Copacabana'
Lucas & Steve releasen nieuwe zomertrack
Paul Elstak, Darkraver, Pat B, Luna en The Viper brengen Pussy lounge naar ongekende hoogte
27 mei 2020
Genieten van dancemuziek in de bioscoop
26 mei 2020
Madurodam zet Nederlandse DJ's in het zonnetje met eigen Dance Events
No Art Hotel
Hoe is de Nederlandse festivalcultuur ontstaan?
25 mei 2020
Reinier Zonneveld zal maar liefst 14 nieuwe tracks voor het eerst laten horen tijdens zijn unieke livestream op 27 mei
Central park brengt festivalgevoel aan huis
23 mei 2020
Terugblik Soenda
Vooruitblik Central Park
22 mei 2020
Red Bull lanceert wereldwijd nieuwe webserie Check Your DMs
Vunzige x Mysteryland livestream
Bij aankoop van de For All Who Love Box Gratis T-shirt voor jaarlijkse bezoekers Mini Milkshake
Eelco en Billy The Kit brengen positieve vibes met 'Een Dag Verder'
Wereldrecord verbroken van de langste DJ-marathon in de hardere stijlen
20 mei 2020
Muziek produceren Part 3
Nederlandse muziekbranche presenteert pamflet 'Liefde voor Muziek'
19 mei 2020
Tiësto's label Musical Freedom kondigt eerste compilatie-album ooit aan genaamd 'Musical Freedom Unlimited' met daarbij 's werelds grootste back-to-back livestream
18 mei 2020
Buma Music Academy presents 'End of Exams Party'
Bax Music organiseert achtdaags online evenement
16 mei 2020
Terugblik Lakedance
15 mei 2020
ADOSA roept fans alert te zijn op fake news met 'Propaganda'
Genomineerden Buma Awards Music in Media zijn bekend
Hold On Tight nieuwe single van Thomas Azier
Nieuwe muziek van Vunzige Deuntjes Soundsystem
Jebroer neemt je mee in zijn gedachtegang met 'Naar De Hel'
13 mei 2020
Hardstyle Duo Symphonicz komt met meerdere nieuwe tracks in live set wereldrecordpoging
Wereldrecord langste DJ marathon in de hardere stijlen
The Promised Land Verzetsradio
12 mei 2020
Charly Lownoise presenteert nieuw boek 'Zenles In Een Wereld Vol Lawaai' op De Scheveningse Pier
11 mei 2020
HONOR lanceert HONOR 9X Lite en kondigt samenwerking aan met Beatport voor een #MusicInWorldOut Virtual Live House Party
De Grote Stadsbingo Tilburg
8 mei 2020
Nederlandse Jake Reese brengt samen met Regi en OT Belgische #1 hit uit in
7 mei 2020
Amsterdamse clubs bundelen krachten om het nachtleven te redden
Open kaart met Bizzey
6 mei 2020
Beat Park: dé "in your car" festival experience
4 mei 2020
Silent disco op het dak van McDonald's Tilburg Centrum
1 mei 2020
The Boy Next Door, Billy The Kit en April Darby maken eigen versie wereldhit 'All That She Wants'