Partyflock
 
Nieuws · april 2020
­ Nederland
Bird on the Block
donderdag 30 april 2020
Het Rotterdamse podium BIRD brengt naast de Courtyard concerts, nu ook BIRDbeats naar Rotterdamse binnentuinen. Samen met de buurt dansen op gepaste afstand op eigen balkon of in de binnentuin.
Vanwege de huidige pandemie gaat ook de jubileumeditie van festival Breda Barst dit jaar niet door. De organisatie kondigt vandaag aan dat het festival wordt verplaatst naar zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.
Terugblik Loveland van Oranje
zaterdag 25 april 2020
We hadden een fantastisch 25 jarig jubileum kunnen vieren op Loveland van Oranje. De ticketsale was 6 februari van start gegaan en was binnen 3 weken compleet uitverkocht! Wauw! Was jij ready to be cheeky voor Loveland van Oranje? Wij wel! En wij brengen jou de Loveland van Oranje feelings terug in deze terugblik. Wij hebben een heerlijke aftermovie van 2019 voor jou geselecteerd en daarbij meer informatie over de livestreams.
Terugblik Smèrrig
vrijdag 24 april 2020
Sund! Had jij ook zin in Brabantse gezelligheid en een koude pils? Jup.. wij ook! Dit weekend had Smèrrig Koningsnacht 2020 kunnen plaatsvinden, maar kunnen we voorlopig nog even niets. Niet getreurd, Smèrrig hoef je niet te missen dankzij de livestreams die zij organiseren elke vrijdagavond live in jouw kiet! We geven je een terugblik met de top 3 aftermovies en meer informatie over het thuisfestival.
Pak ons virtuele handje, en join ons vanavond vanaf 20.00 voor een nieuwe editie van 'Veel Osso' vanaf het dakterras van Nachtlab in Amsterdam!
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, brengt aankomende maandag 27 april het festival bij de bezoekers thuis tijdens Balkoningsdag. In Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Tilburg zal een heuse Kingsland DJ bus rondrijden om de bezoekers vanaf hun balkon, dakterras of tuin even te laten mee proosten op de verjaardag van onze Koning.
Na een bijzonder jaar waarin Armin van Buuren zichzelf meer dan ooit in nieuwe muzikale richtingen duwde met zijn album 'Balance' en een stortvloed aan nieuwe singles, lanceerde de vijfvoudig nummer één-dj van de wereld vandaag zijn eerste single van 2020 in samenwerking met een van de meest spraakmakende namen uit de Hardstyle-scene. 'All On Me', zoals de nieuwe single heet, is een bijzonder opzwepende samensmelting van zijn eigen sound met die van het Nederlandse Hardstyle-icoon Brennan Heart.
Nu Koningsnacht en de bijbehorende feesten niet doorgaan, komen Domino's en SLAM! met een alternatief om de traditie in ere te houden: Koningsnacht Festival. O.a. Nicky Romero, DJ La Fuente en Mr. Belt & Wezol verzorgen komende zondag ieder een set die te volgen is via een livestream. Net zoals tijdens het SLAM! Quarantaine Festival, worden de kijkers tijdens Koningsnacht Festival getrakteerd op unieke beelden vanaf leegstaande plekken. Zo is DJ La Fuente opnieuw te zien vanuit het Philipsstadion en staan Mr. Belt & Wezol tussen de alpaca's. Vanaf 18:00 uur gaan de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Koningsnacht Festival is te volgen via SLAM!, het YouTube-kanaal SLAM Music en SLAM! TV. Om het feest helemaal compleet te maken verloot Domino's giftcards ter waarde van €20,-.
Rotterdam's finest Eelke Kleijn trakteert ons vandaag op het eerste voorproefje van zijn nieuwe album, de follow-up van 'Moments Of Clarity' uit 2018. Voortbouwend op zijn muziekcarrière, met shows over de gehele wereld, combineert Kleijn clubtunes moeiteloze met integere downtempo melodieën voor de thuis luisteraars. Met zijn nieuwste release 'The Magician' demonstreert hij dan ook perfect zijn geprezen talenten en wordt de track op zijn eigen label DAYS like NIGHTS uitgebracht.
Vanaf vandaag laat Armin van Buuren de hele wereld zien hoe trots hij is op al het Nederlandse muzikale talent. In de aanloop naar Koningsdag (27 april) zal zijn 'Armin van Buuren presents'-playlist op Spotify oranje kleuren en is de playlist officieel omgedoopt tot Armin's Dutch Week. Hierin zal hij niet alleen mooie herinneringen ophalen, maar komen ook veel van zijn Nederlandse samenwerkingen aan bod. Je vind er ook de beste Nederlandse tracks van het moment, allemaal om een eer te bewijzen aan dat mooie land dat we thuis mogen noemen.
Het intieme muziekfestival in het Roel Langerakpark dat staat voor Music, Art & Happiness groeide in de afgelopen 6 jaar uit tot een evenement met meer dan 10.000 bezoekers. De voorbereidingen voor de 2020 editie waren in volle gang en de organisatie wil bezoekers graag oproepen om hun tickets te behouden. Aan het festival wordt een jaar lang gewerkt door een heel ecosysteem aan ZZP'ers en bedrijven. Van artiesten tot podiumbouwers en van grafisch ontwerpers tot aan technici. Veel van deze partijen hebben de afgelopen maanden kosten gemaakt of investeringen gedaan. Door geen refund aan te vragen kunnen bezoekers helpen het festival en deze bedrijven overeind te houden.
In de strijd tegen de COVID-19 pandemie heeft de Nederlandse overheid een verbod op grootschalige evenementen tot 1 september afgekondigd. Als gevolg hiervan zal de zomer van 2020 een zomer zonder WOO HAH! zijn. In 2021 keert het internationaal toonaangevende festival terug op 9-10-11 juli.
Radiozender Sublime presenteert in samenwerking met Ziggo aanstaande vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur het virtuele 'Move On Up Festival'. Met dit festival wil Sublime een bijdrage leveren aan nieuw perspectief, optimisme en vooruitgang. Het programma van het festival biedt een line-up aan nationale en internationale funk-, jazz- en soul-artiesten, gecombineerd met inspirerende verhalen, spoken word en heerlijke 'food for the soul', gebracht door chef-koks London Loy en Maik Galenkamp.
B2S organiseert op maandag 27 april een gratis 9 uur durende livestream in het teken van Koningsdag. Daarmee is het evenement het grootste huiskamer evenement van Nederland. De Nationale feestdag ter ere van onze Koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Met dit initiatief brengt B2S het feestje op unieke wijze naar de huiskamer van de duizenden fans. Niemand minder dan DJ's B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise zorgen voor de muzikale invulling. Bezoekers kunnen in hun oranje party-outfit live inhaken op de online feestelijkheden.
Zondag 19 april om 20.00 uur hebben wij het wereldrecord langste DJ-marathon van 10 dagen lang non-stop draaien verbroken. Daarnaast hebben wij een tweede wereldrecord verbroken, het draaien met een maximaal aantal DJ's; in totaal hebben er 201 DJ's 240 uur onafgebroken gedraaid in 240 uur.
Is er licht aan het einde van de tunnel? Laten we hoopvol blijven. Gelukkig is één ding zeker: zaterdag 18 april staat een avond vol techno op het programma om de pijn te verzachten.
Dancemuziek brengt mensen bij elkaar; dit is het moment om de impact hiervan te laten zien in deze uitdagende tijd waarin DJ's werkloos zijn door het Coronavirus. Landelijk en wereldwijd zijn festivals en evenementen geannuleerd en daarnaast zijn alle horecazaken gesloten. Wij willen een positief geluid geven in deze donkere dagen door verschil te maken door een grote groep van 250 DJ's bij elkaar te brengen en ze 10 dagen lang onafgebroken muziek te laten draaien om het wereldrecord langste DJ-marathon te behalen. Inmiddels hebben al meer dan 200 DJ's afgelopen 8 dagen lang onafgebroken muziek gedraaid.
Een jaar of drie geleden scoorden Lost Frequencies en Zonderling een grote hit met 'Crazy', en vandaag lanceerden ze hun langverwachte tweede samenwerking. Hun nieuwe track, 'Love To Go', werd gemaakt in samenwerking met de Zimbabwaanse singer-songwriter Kelvin Jones en borduurt uitstekend voort op de magie van hun vorige single.
In samenwerking met je favoriete artiesten van La Rêve Festival, bierbrouwerij Gebrouwen door Vrouwen, Traiteur Beet en ticketdienst Ticketswap, brengen het feestje naar je huis met de nieuwe Borrelbox!
De elrow Home Sessions powered by Desperados zorgen ervoor dat je 1.5u vanuit je eigen huis in een partywereld vol energie en epische beats ondergedompeld wordt. Dit wordt verzorgd door een mix van internationale elrow DJ's.
In deze tijden van lege popzalen en kale festivalweides, vinden veel artiesten hun weg naar de digitale
podia van Instagram, YouTube en Facebook. Met het ruime aanbod aan live streams kun je een aardige
line-up samenstellen. Maar wanneer is welke artiest waar te vinden?
In deze surrealistische tijd lanceerde 's werelds grootste techno organisatie Awakenings een livestream, waarmee Awakenings Festival en Awakenings in de iconische Gashouder kon worden herbeleefd. In totaal hebben 10 miljoen mensen uit 70 verschillende landen wereldwijd, gebruik gemaakt van die livestream. De fans konden vanuit hun eigen woonkamer twee weekenden op rij genieten van de beste techno sets van 21 verschillende artiesten. Dit heeft niet alleen gezorgd voor meer dan 30 uur aan techno, maar ook voor verbintenis met mensen over de hele wereld.
Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 april organiseert de Ziggo Dome het Ziggo Dome Concertweekend. In dit hele weekend worden de mooiste Ziggo Dome concerten uitgezonden op het Ziggo TV kanaal 13 onder de noemer Samen Thuis. Vanwege het coronavirus moeten muziekfans al enige weken hun favoriete liveconcerten missen. De Ziggo Dome wil deze fans en alle mensen die gehoor geven aan de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven een muzikaal hart onder de riem steken met het integraal uitzenden van een groot aantal geweldige concerten.
Kingsland Festival, het grootste Koningsdagfestival van Nederland, wordt verplaatst naar zaterdag 19 september. In Amsterdam, Groningen en Tilburg wordt op deze dag alsnog geproost op de verjaardag van de Koning. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist bekend.
Het Rotterdamse podium BIRD brengt met 'BIRD on the block' de artiest naar je binnentuin. Rotterdammers kunnen zich vanaf nu opgeven voor een akoestisch privéconcert in hun besloten binnentuin. Uiteraard kan de buurt meegenieten, maar wel vanuit hun eigen tuin of balkon!
Hoe maak je een hit? Dat laten Lucas & Steve morgen zien via een interactieve studio sessie. Fans kunnen via livestream maar liefst 12 uur meekijken in de studio van Lucas & Steve. Het duo legt uit hoe je een nummer kan produceren, welke technieken er worden gebruikt en wat het geheim is van een hit. Uiteindelijk is het doel om samen met de fans, na 12 uur, een track te hebben geproduceerd.
VOLTAGE, inmiddels gekend als festival, agency en label, zal een compilatie uitbrengen met 27 techno artiesten die in België wonen. Bezieler Steven Van Belle wil met dit project steun bieden aan artiesten die financieel getroffen worden door het corona virus en het bewijs hard maken dat heel wat top producers in België wonen.
De bedrijven Appic (een populaire telefoonapplicatie voor festivalbezoekers), Eventix (verkoopt o.a. tickets voor Solar Weekend), Partyflock (de grootste party site van Nederland) en The PEPr Company (organisator van o.a. Amstel Gold Race) slaan de handen ineen met KENSØN (een marketing, pr en onderzoeksbureau) om middels een online studie antwoord te geven op prangende vragen van ondernemers die actief zijn in de vrijetijdssector. Zo hopen ze inzicht te geven in het te verwachte consumentenvertrouwen en gedrag.
In tijden van social distancing is het lastig voor mensen om contact te maken, terwijl juist die connectie hetgeen is waar iedereen nu zo naar verlangt. We zijn allemaal op zoek naar digitale manieren van verbinding, connectie en feest vieren. Elrow en Desperados weten daar wel raad mee en zijn samengekomen om de partyspirit over de hele wereld virtueel bij mensen thuis te brengen. Door middel van live stream DJ-sessies kunnen feestgangers over de hele wereld samen een feestje delen vanuit hun eigen huis.
Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OC&W) en de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
De komende vrijdagen kunnen dancefans opnieuw hun hart ophalen, het SLAM! Quarantaine Festival gaat namelijk de hele maand april door, tot het einde van de huidige maatregelen. Na de middenstip van het Philipsstadion, volgen meerdere unieke locaties die momenteel leeg staan door de maatregelen rondom het Coronavirus. A.s. vrijdag zullen Sunnery James & Ryan Marciano een set weggeven vanaf SS Rotterdam, Sam Feldt maakt een show vanuit een lege Euromast en DJ La Fuente is te zien in een verlaten Toverland. Maar ook de giraffen in de Beekse Bergen en de zonnige maar lege pier in Scheveningen komen a.s. vrijdag voorbij. De unieke beelden zijn tussen 12:00 en 00:00 uur live te volgen via radio, het SLAM! YouTube kanaal en SLAM! TV.
Vorige week vrijdag verscheen Lil Kleine's nieuwe album Jongen Van De Straat en behaalde hij in 24 uur ruim 4,6 miljoen streams op Spotify in Nederland. Hiermee heeft hij een nieuw record op zijn naam staan in Nederland; dat van het meest gestreamde album ooit in 24 uur. Lil Kleine verslaat hiermee het record uit 2017 dat op naam van Boef stond.
DGTL zou op 11 en 12 april 2020 geschiedenis gaan schrijven met een circulair georganiseerd festival. Het coronavirus gooide echter roet in het eten, waardoor het evenement op de NDSM-werf niet kan doorgaan. Het zit echter niet in het DNA van DGTL om bij de pakken neer te gaan zitten. Om ervoor te zorgen dat DGTL-bezoekers én de mensen die achter het net visten met kaartjes het paasweekend toch in festivalstemming door kunnen komen, organiseert DGTL 's werelds grootste online festival.
Het ACM heeft beslist dat het ook voor de evenementenbranche is toegestaan om tickets te vervangen voor vouchers. Deze maatregel werd al toegestaan voor de reis- en vliegbranche, maar zorgt er nu ook voor dat tickets van afgelaste evenementen niet per definitie terugbetaald hoeven te worden. Hierdoor moeten faillissementen en het instorten van de gehele evenementenbranche, voorkomen worden.
You've always been able to count on Fuse to deliver unforgettable nights for twenty-five years and longer. Now Fuse is counting on its most loyal dancers to help them continue their mission. That's why they start selling Fuse vouchers.
Firewall gaat de strijd aan met het virus. Van 17 t/m 19 april 2020 sluiten 2 presentatoren en 1 dj zich 48 uur lang op in Ollie's Brandstore in Tilburg voor een charity livestream.
Dancemuziek brengt mensen bij elkaar; dit is het moment om de impact hiervan te laten zien in deze uitdagende tijd waarin DJ's werkloos zijn door het Coronaviris. Landelijk en wereldwijd zijn festivals en evenementen geannuleerd, daarnaast zijn alle horecazaken gesloten. Het verplegend personeel zet zich dag en nacht in tijdens het Coronavirus, wij leven met ze mee, door 10 dagen lang onafgebroken met een grote groep van ongeveer 200 DJ's muziek te draaien. Het doel is om samen in deze donkere dagen verschil te maken door een grote groep mensen bij elkaar te brengen en hiermee laten wij zien waar wij als Nederland het beste in zijn.
8 Hours of Raw insanity
zaterdag 4 april 2020
Alphas, it's time to unite like never before. When a force beyond our control attacks our city, we strike back. Let's keep the party going at our homes with 9 hours of RAW insanity.
MTV Nederland biedt de komende weken speciale MTV Unplugged at Home edities aan met artiesten als Yungblud, Alessia Cara, Ava Max, CNCO en Bazzi. Fans kunnen zo genieten van een unieke front row experience van hun favoriete artiesten. Het internationale jongerenmerk wil hiermee laten zien hoe mensen verbonden kunnen blijven door de kracht van muziek en entertainment vanuit het comfort en de veilige omgeving van hun eigen huis.
In tijden van social distancing is het lastig voor mensen om contact te maken, terwijl juist die connectie hetgeen is waar iedereen nu zo naar verlangt. We zijn allemaal op zoek naar digitale manieren van verbinding, connectie en feest vieren. Elrow en Desperados weten daar wel raad mee en zijn samengekomen om de partyspirit over de hele wereld virtueel bij mensen thuis te brengen. Door middel van live stream DJ-sessies kunnen feestgangers over de hele wereld samen een feestje delen vanuit hun eigen huis.
Zes jaar na zijn laatste album 'Lobi Da Basi' maakt Typhoon zich klaar voor zijn nieuwe album. Al eerder verscheen hier de single 'Ogen Dicht' van. Vandaag is Typhoon terug met zijn tweede en nieuwste single 'Alles is Gezegend'. Een bijzondere track die kan inspireren om vooruit te blijven kijken en onze zegeningen te tellen. In een recente post op zijn Instagram vertelt hij hier meer over. 'Alles Is Gezegend' bevat een gastbijdrage van Freez en de productie wordt verzorgd door Dries Bijlsma. De lyric video verschijnt later vandaag.
Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat zijn vorige, ultiem succesvolle nummer-1-album 'Alleen' (met o.a. monsterhits 'Krantenwijk' en 'Loterij') het levenslicht zag. Sindsdien staat het album 149 opeenvolgende weken hoog in de album charts (waarvan de grootste periode in de top 10). Het nieuwe album, dat in titel terugblikt op de oorsprong en opkomst van Lil Kleine, is het resultaat van het volwassenwordingsproces van de 25-jarige Amsterdammer dat zich de afgelopen jaren voltrok.
Outsiders en de Kraaien vormen wederom één team om saamhorigheid te creëren. Vandaag brengen zij een speciale remix uit van hun gezamenlijke track '1 Team', die afgelopen december uit kwam. '1 Team (Tegen Corona)' is een ode aan iedereen die op dit moment nog aan het werk is en Nederland draaiende houdt, met een speciale vermelding voor de mensen in frontlinie: de zorg. Met de bijbehorende videoclip, die de helden helemaal in het zonnetje zet, willen Outsiders en de Kraaien deze mensen een hart onder de riem steken. '1 Team (Tegen Corona)' komt uit via ROQ 'N Rolla Music en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms beschikbaar.
Op 3 april verschijnt via Hylas Records 'Love Disorderly', een nieuwe track ter introductie van het binnenkort te verschijnen album van avant-pop artiest Thomas Azier. Deze gaat vergezeld van een spraakmakende korte film, die vandaag gepresenteerd wordt. De nieuwe release is geen officiële single maar wel de titelsong van het nieuwe album 'Love, Disorderly', dat op 12 juni wordt uitgebracht via Hylas Records, Aziers eigen label.
Ook tijdens de coronacrisis laat poppodium Nieuwe Nor haar bezoekers niet los. Middels diverse online activiteiten blijven we in contact met elkaar. Dance-platform Nieuwe Nor Nacht nodigt de komende weken elke zaterdagavond een DJ uit in de popzaal van de Nieuwe Nor. Het Heerlense poppodium verplaatst zoveel mogelijk van haar activiteiten naar de online omgeving: van veilingen voor het goede doel tot een historische talkshow en een online fietstocht…
Na een succesvolle eerste editie van het SLAM! Quarantaine Festival gaat het online spektakel a.s. vrijdag voor een nieuwe editie. Deze week is het o.a. aan Lucas & Steve en Don Diablo om de kijkers en luisteraars van SLAM! een vliegende start van het weekend te geven. DJ La Fuente pakt opnieuw het podium en zal vanaf de middenstip van het Philips stadion een set weggeven. Om de lat een stukje hoger te leggen, zijn er komende vrijdag DJ's van over de hele wereld meegenomen in de line-up.
Afgelopen week werd _SLAM! MixMarathon presents Quarantaine Festival_ meer dan 145.000 keer gestreamed. Ook deze week is alles live te volgen via radio, het SLAM! YouTube kanaal en SLAM! TV.
30 april 2020
Bird on the Block
28 april 2020
25e editie Breda Barst uitgesteld tot 2021
25 april 2020
Terugblik Loveland van Oranje
24 april 2020
Terugblik Smèrrig
Vunzige Live: Veel Osso #5 met Vunzige Deuntjes Soundsystem, Irwan, Wef, Gowtu and more
KoningsdagfeKoningsdagfestival Kingsland viert Balkoningsdag met bus tour door het landstival
Armin van Buuren slaat handen ineen met hardstyle-dj Brennan Heart voor eerste single van 2020
23 april 2020
Domino's en SLAM! bezorgen Koningsnacht Festival
Eelke Kleijn teased zijn aankomende album met betoverende nieuwe track 'The Magician'
22 april 2020
Armin van Buuren eert afkomst en brengt mensen samen met Armin's Dutch Week
Gezien de nieuwe maatregelen die op 21 april zijn aangekondigd door het kabinet omtrent het COVID-19 virus moet het Rotterdamse muziekfestival verplaatsen
WOO HAH! 2020 verplaatst naar 9-10-11 juli 2021
21 april 2020
Sublime presenteert Move On Up Festival
20 april 2020
Supersized Kingsday festival grootste huiskamer evenment van Nederland
Twee wereldrecords verbroken langste DJ-marathon van 10 dagen lang non stop met 201 Nederlandse DJ's
17 april 2020
Club Offline, DJ sets tot in je woonkamer
Recordpoging langste DJ-marathon van 10 dagen lang non stop zal a.s. zondag het wereldrecord verbreken tijdens de Coronacrisis - 250 Nederlandse DJ's hebben deelgenomen
Lost Frequencies en Zonderling skaan toe met nieuwe single
16 april 2020
Haal de zomer in huis borrelbox + livestream
Desperados en Elrow brengen het feestje via livestream DJ Sessies thuis bij festival- en muziekliefhebbers over de hele wereld
Je eigen huiskamerfestival met Streamit! Festival
15 april 2020
Awakenings bereikt 10 miljoen mensen met ''live'' Streams
De Ziggo Dome brengt de mooiste concerten naar de Nederlandse woonkamers
Koningsdagfestival Kingsland verplaatst naar 19 september 2020
Podium BIRD biedt privéconcerten in Rotterdamse binnentuinen aan
Lucas & Steve maken een hit samen met fans
14 april 2020
VOLTAGE start fundraising project voor artiesten die in België wonen en financieel getroffen zijn door COVID19
10 april 2020
Vrijetijdssector slaat handen ineen voor coronamonitor
9 april 2020
Desperados en Elrow brengen het feestje via livestream DJ Sessies thuis bij festival- en muziekliefhebbers over de hele wereld
Culturele sector roept houders van tickets op: Bewaar je ticket, geniet later
SLAM! Quarantaine Festival vanaf lege trekpleisters in Nederland
Lil Kleine verbreekt Spotify-record met nieuw album
7 april 2020
DGTL organiseert 's werelds grootste online festival
Vouchers als redding voor evenementenbranche: TicketGift stelt infrastructuur beschikbaar
We support Fuse, Fuse is counting on you
6 april 2020
Firewall gaat 48 uur lang live om geld in te zamelen voor het Rode Kruis
Recordpoging Nederlands langste DJ-marathon van 10 dagen zal DJ's samenbrengen tijdens de Coronavirus crisis
4 april 2020
8 Hours of Raw insanity
3 april 2020
MTV lanceert MTV Unplugged at Home sessies met onder andere Yungblud, Alessia Cara en Ava Max
Desperados en Elrow brengen het feestje via livestream DJ Sessies thuis bij festival- en muziekliefhebbers over de hele wereld
Typhoon geeft een krachtige boodschap van hoop met nieuwe single 'Alles Is Gezegend'
Lil Kleine releaset langverwacht album 'Jongen Van De Straat' en gaat direct Goud
Outsiders en De Kraaien brengen ode aan werkend Nederland met '1 Team (Tegen Corona)'
Thomas Azier onthult korte film voor nieuwe track Love, Disorderly
Nieuwe Nor lanceert wekelijkse livestream dance
1 april 2020
SLAM! organiseert tweede editie Quarantaine Festival