Partyflock
 
Nieuws 2020
­ Nederland
Donderdag 31 december om 17.00 uur start het online thuisfestival GOODBYE 2020. Gedurende 12 uur wordt via het platform goodbye2020.nl afscheid genomen van 2020. Het online festival duurt van 17.00 tot 05.00 uur en is gratis vanuit de huiskamer te bezoeken. GOODBYE 2020 is de mogelijkheid om veilig en verantwoord oud & nieuw te vieren, met een groot aantal bekende festivals en artiesten. In totaal wordt via 50 streams bijna 15000 minuten, oftewel 250 uur, muziek en entertainment aangeboden.
A mere six days after rousing a crowd of ten thousand fans through the sold-out Rave Culture Thailand event they spent fifteen days in quarantine for, W&W keep building momentum in signature fashion. With 'Gold', the world-renowned Dutchmen not only deliver the follow-up to 'Rave Love', but also launch the hotly anticipated music video sequel, teasing all kinds of special – and upcoming – Rave Culture developments in the process.
Snelle is bezig met de opnames van een documentaire over zijn leven. Netflix heeft de rechten van het project, genaamd Snelle: Zonder jas naar buiten, gekocht. Dat meldt de streamingdienst woensdag.
Snelle is de meest beluisterde artiest van 2020 op Spotify in Nederland. De streamingdienst maakt dinsdag bekend dat de rest van de top vijf uit Nederlandse rappers bestaat, namelijk: Boef, Frenna, Lil Kleine en Yosylvio.
Brennan Heart & Friends album
vrijdag 20 november 2020
Na een aantal succesvolle solo albums, gooit Brennan Heart (Fabian Bohn) het dit keer over een andere boeg. Een gloednieuw album gevuld met enkel samenwerkingen tussen artiesten én genres: Brennan Heart & Friends. De hoofdrolspeler Brennan Heart zegt zelf over het album: 2020 is een jaar geworden voor persoonlijke reflectie en ik heb van de mogelijkheid gebruik gemaakt om samen met mijn vrienden in de studio te doen wat we het liefste doen: muziek maken. Dit is uiteindelijk een fantastisch avontuur geworden, wat ook zeker mijn horizon heeft verbreed.
Afgelopen zomer bracht Sticks, bekend van de succesformaties Opgezwolle en Great Minds, zijn album STICKmatic uit. De plaat bevatte spannende samenwerkingen met o.a. S10, Lijpe en Zwangere Guy en tracks waarop de Zwollenaar geen blad voor de mond nam. De laatste track getiteld 'Het Mooiste Komt Straks' verwees stiekem al naar het album dat vandaag het levenslicht ziet: Het Mooiste Komt Nu. Het is niet de eerste keer dat hij exclusief samenwerkt met de alomgeprezen producer Kubus en dat is te horen; ze voelen elkaar feilloos aan.
Dj David Guetta ontving een speciale '538 TOP 50 Lifetime Achievement Award' uit handen van dj Ivo van Breukelen. De 538 TOP 50 award gaat naar Guetta, omdat hij sinds zijn doorbraak in 2002 al te horen is op 538 en omdat hij maar liefst 37 'Dance Smashes' scoorde. Guetta zijn huidige single (samen met Sia) staat momenteel ook hoog in de 538 TOP 50, de meest actuele hitlijst van Nederland. In aanloop naar de honderdste uitzending van de 538 TOP 50, op vrijdag 27 november, reikt Radio 538 acht awards uit. De komende week wordt bekend wie de winnaars zijn in de categorie 'Member Favourite', 'Beste Nieuwkomer', 'Dance Smash', 'Beste Hiphop', 'Best International Act', 'Beste Nederlandse Act', 'Beste Hit'.
Het zomerse succesconcept Stadsoase De Zomertuin komt met een wintereditie! "We hebben zoveel mooie momenten met elkaar beleefd in de zomer en nu we dit gevoel kennen willen niets liever dan samen een magische winter beleven. We willen de mensen een lichtpuntje geven om naar uit te kijken, in deze toch wat vreemde tijd", aldus de organisatie. Wanneer de maatregelen het toelaten is daar: Stadsoase De Winterparade, de meest bijzondere winterse hangout van Eindhoven.
Mensen over de hele wereld kunnen hun magisch feest op Oudejaarsavond met Tomorrowland 31.12.2020 beginnen plannen. Eerder werd de volledige line-up van het digitale oudejaarsfeest onthuld en nu zijn ook de tickets voor het unieke digitale festival van Tomorrowland op de grootste avond van het jaar vanaf vandaag verkrijgbaar, 17:00 CET via tomorrowland.com. Het digitale festival op Oudejaarsavond zal starten om 20:00 (8pm) lokale tijd in alle tijdzones in de wereld met een speciale countdown om middernacht met oogverblindend vuurwerk in elke tijdzone, zodat fans uit alle hoeken van de wereld in stijl kunnen aftellen naar het nieuwe jaar, waar ze zich ook bevinden.
Harrison Get Me High Out now
maandag 16 november 2020
British artist Harrison delivers his next hit with "Get Me High" on November 13th, 2020 via Virgin Records Germany. After the enormous success of the Juice WRLD cover "Lucid Dreams", which was released on 2nd October and received more than 3 million streams on Spotify in the first 4 weeks of release, "Get Me High" is a similarly high energy dance track. The single describes the process of letting go and focuses on the difficult but decisive words of a break-up: I don't love you / not like I used to / I don't love you / You know that I can't.
Armin van Buuren is de afgelopen jaren al met een flink aantal speciale samenwerkingen op de proppen gekomen, en zijn nieuwste single past zonder meer in dat rijtje. Ditmaal sloeg de vijfvoudig #1-dj in de wereld de handen ineen met de Nederlands singer-songwriter Duncan Laurence voor een pop-dancetrack die van begin tot eind een gevoelige snaar raakt: 'Feel Something'.
De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren niet in januari 2021. De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt vanwege de aanhoudende COVID-19 maatregelen verplaatst naar januari 2022. Dat maakten Nick & Simon, Kraantje Pappie, DI-RECT en Guus Meeuwis vandaag namens de organisatie bekend in onderstaande video. Het is voor het eerst sinds 1998 dat de deuren van de Amstel kroeg niet opengaan.
Jebroer zet weer een grote stap om zijn internationale roem uit te breiden. Vandaag brengt de artiest wereldwijd een Engelse versie van zijn megahit 'Kind Van De Duivel' uit. 'Child Of The Devil' werd wederom in samenwerking met Dr Phunk gemaakt, maar ook de wereldberoemde Australische DJ Timmy Trumpet heeft een aandeel in de track. 'Child Of The Devil' zal op Jebroer's album 'Six' komen te staan, dat deel uitmaakt van het drietalige album 'Zes Sechs Six'. Voor de bijbehorende videoclip werd het productiebedrijf Kraftstoff ingeschakeld. Zij zorgen voor een indrukwekkende clip waarbij Jebroer letterlijk alles uit trekt! Deze video zal later vandaag online worden gezet op YouTube.
In aanloop naar de 25e editie van Amsterdam Dance Event (ADE) hebben Buma Cultuur en ADE een rapport laten opstellen in verband met de invloed van Covid-19 op de Nederlandse elektronische muziekindustrie. De branche is in acuut gevaar. Zonder overheidssteun kan de leidende positie binnen enkele maanden verloren gaan en daarmee tienduizenden banen.
NDSM Music zendt met Amsterdam Dance Event 2020 haar programma live uit op stream. In 5 dagen meer dan 50 uur aan topartiesten, labels en de nieuwste talenten in house- en technomuziek. Vanwege de nieuwe maatregelen worden er COVID-19 proof digital dance parties georganiseerd om vanuit de huiskamer middels videoconferenties wereldwijd samen te dansen.
Onderwerp bezoekers aan een sneltest en het publiek kan weer terugkeren naar de stadions en andere accommodaties. Het is een plan van de evenementensector. De sector wil met mobiele laboratoria snelle testen laten uitvoeren om het coronavirus op te sporen.
Producer/DJ LA$A (Yves Lassally) zette zichzelf de laatste jaren op de kaart als een van de frisse nieuwe hitmakers van Nederland en werkte binnen de kortste keren met de grootste artiesten uit binnen- en buitenland. Het door hem geproduceerde 'Más Más Más' is momenteel de hitlijsten niet uit te slaan en bezorgde hem en Rolf Sanchez een nummer-1-hit en een gouden plaat. Dat hij geliefd is in de muziekindustrie en een van de meest veelzijdige producers is bewijst hij vandaag op zijn debuutalbum KA$$A, waarop hij met maar liefst 26 verschillende artiesten samenwerkt.
Op vrijdag 9 oktober verschijnt het nieuwe album van Bakermat: The Ringmaster. Op het album zijn tien tracks te vinden, waaronder de reeds eerder verschenen singles Partystarter, Trouble, Learn To Lose en Under The Sun. Ook de zomerhit Baianá, met meer dan 100 miljoen streams en Goud en Platina status in Frankrijk, ontbreekt niet. Baianá is ook opgenomen als één van de officiële soundtracks van EA SPORTS FIFA21 waardoor hij nu via de console en PC bij gamers over de hele wereld te horen zal zijn. Tegelijkertijd met het album wordt een nieuwe videoclip rondom de single Bad Dreams uitgebracht.
Op zaterdag 22 augustus komt de organisatie van Decibel Outdoor met een zeven uur durende livestream: Decibel Outdoor: Stay Loud. Tijdens de stream, waar diverse artiesten optreden, wordt ook de line-up van Decibel Outdoor 2021 aangekondigd.
De Nederlandse evenementensector die, sinds de uitbraak van het coronavirus, samenwerkt in de Alliantie van Evenementenbouwers, heeft zich aangesloten bij het Belgische initiatief 'Sound of Silence'. Dit initiatief werd maandag 10 augustus gelanceerd.
Jonna Fraser, de bekendste Zaandammer van het land, releaset vandaag zijn gloednieuwe album 'Calma'. De artiest heeft een aantal zeer succesvolle en productieve jaren achter de rug. Deze streak maakt van 'Calma' alweer zijn achtste volwaardige plaat. Van zijn zeven eerder verschenen projecten kwamen er maar liefst drie binnen op nummer 1, een statistiek waar alleen de allergrootsten van het land zich mee meten. Momenteel heeft Jonna samen met Dopebwoy een zomerhit te pakken: 'Vakantie' staat sinds de release bovenaan de hitlijsten. Eerder verschenen van het album onder andere de singles '4 Life' met Lil Kleine, 'Kalmeer' met Yade Lauren en 'Dior Money' met Frenna en Henkie T, die er bij elkaar voor hebben gezorgd dat het album vandaag direct een gouden status heeft behaald.
Heerlijk genieten op een festival. Het is natuurlijk ideaal als het mooi weer is. Luisteren naar geweldige muziek, er is eten, er is drank en iedereen ziet er vrolijk uit. Het leukste is echter natuurlijk de quality time die je met je vrienden hebt. Dat soort momenten moet je vastleggen. Goed fotograferen heeft bovendien meer voordelen. Stel dat je een festival bezoekt in een huurauto met een goedkope autoverzekering. Dan kun je, vóór je instapt, deze auto beter even goed op de foto zetten.
Tien jaar vunzige deuntjes
maandag 13 juli 2020
In 2021 bestaat Vunzige Deuntjes 10 jaar en dat vieren we natuurlijk op z'n vunzigst! Wat begon als een feestje van vrienden in Bitterzoet groeide al gauw uit tot een van de bekendste clubconcepten van Nederland: Vunzige Deuntjes. In tien jaar tijd is Vunzige Deuntjes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende concepten op het gebied van clubevenementen, festivals, creatieve online concepten en livestreams.
Rare tijden voor een feestje, maar This Is Our House laat zijn 5e verjaardag, op woensdag 1 juli, niet zomaar passeren. Het danceplatform houdt dan de eerste Nederlandse Club Quiz. Via een livestream vanuit Gin Fizz in thuisstad Tilburg worden deelnemers getest op hun kennis van elektronische dansmuziek en partycultuur. De online quiz wordt opgeluisterd met een optreden door een levende legende uit de vaderlandse house: dj Dimitri.
Een spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring die de grootste namen ter wereld in elektronische dansmuziek en 's werelds beste technologieën op het gebied van 3D-design, videoproductie en special effects samenbrengt
Slechts een week na de release komt Chivv vandaag met zijn tweede solo-album 'UN4GETTABLE NIGHTS' op nummer 1 binnen in de Album Top 100. Het album is geheel geschreven en opgenomen in Ghana, waar hij onder andere ook samen werkte met internationale sterren Kojo Funds en King Promise. Het is overigens niet de eerste keer dat zijn album een week na release op de eerste plek verschijnt, met zijn vorige album '2 Borden, 1 Tafel' wist hij hetzelfde te bereiken. Morgen verschijnt de gelijknamige documentaire waarin Chivv zich voor het eerst uit over persoonlijke kwesties.
Madurodam 'draait' deze zomer niet alleen letterlijk, maar ook in muzikale zin door. Tijdens de zomermaanden wordt de Haagse attractie omgetoverd tot een podium voor DJ's uit verschillende stromingen van de dance scene. Met in de rug 'The Flying Dutchman' - de nieuwste attractie van Madurodam waarin óók de pioniersgeest van onze DJ's centraal staat - en heel Nederland aan hun voeten, draaien verschillende grote namen een eigen set. De eerste 'flight livestreams staat gepland voor mei en juni.
Vooruitblik Central Park
zaterdag 23 mei 2020
Zet 5 juni 2021 met een dikke pen in je agenda: Central Park zal jullie voorzien van een muzikale picknick om niet te vergeten. Met een nieuwe locatie staat de organisatie te springen om een dag te verzorgen vol ambachtelijk bereid eten, fijne wijnen, heerlijke speciaalbieren en natuurlijk de leukste rock en pop van Hollandse bodem.
De serie laat zien dat de lockdown creativiteit niet stopt en daagt drie muzikanten uit een track te maken, zonder elkaar ooit te ontmoeten.
Na twee verbroken wereldrecords binnen alle dance genres, hebben 203 Nederlandse DJ's uit de hardere stijlen een nieuw wereldrecord behaald: 7 dagen, 24 uur per dag non-stop zijn er constant hardere stijlen gedraaid. De organisatoren hebben dus hun eigen wereldrecord verbroken. In 3 weken tijd zijn er 4 wereldrecords verbroken, wat een unicum is binnen de muziekindustrie. De organisatie laat samen met de Nederlandse DJ's zien dat Nederland het DJ land van de wereld is. De hardere stijlen zijn in Nederland een van de populairste dance-stromingen welke miljoenen mensen bereikt op evenementen.
We kunnen nu allemaal wel vrolijk nieuws gebruiken en de release van het eerste compilatie-album sinds de oprichting van Tiësto's label Musical Freedom in 2009, gaat heel veel mensen blij maken deze maand. Op 29 mei verschijnt het album genaamd 'Musical Freedom Unlimited' met 20 nieuwe nummers die diversiteit van het label perfect laat zien.
Voor Hardstyle fans was de eindshow van Dance4Liberation 2019 wellicht de eerste keer dat ze de Hardstyle Pianist en HELIX samen op het podium zagen en hun track 'Liberty' (ft. ELYN) hoorden. SYMPHONICZ was geboren. In de live set van het duo op zaterdag 16 mei tijdens de Wereldrecordpoging Langste Harder Styles DJ Marathon laat SYMPHONICZ verschillende nieuwe tracks voor het eerst horen en wordt bovendien een nieuwe single aangekondigd!
Vandaag trappen The Boy Next Door, Billy The Kit en April Darby je weekend perfect af met hun nieuwe track 'Gone Tomorrow'. Deze plaat is hun eigen interpretatie van de beroemde hit 'All That She Wants' van de Zweedse groep Ace of Base, die in 1992 wereldwijd op #1 in de charts stond. The Boy Next Door kreeg naast zijn monsterhit 'La Colegiala' met Jody Bernal maar liefst 250 miljoen streams voor de track 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam en Conor Maynard. Billy The Kit is een bekend gezicht in de Nederlandse clubscène en zijn mixes zijn te horen geweest op Radio 538 en Slam!. April Darby maakte furore in The Voice of Holland, stond in de Ziggo Dome met 'Grand' van DJ Fedde Le Grand en speelde de hoofdrol in de musical 'The Bodyguard'.
De bedrijven Appic (een populaire telefoonapplicatie voor festivalbezoekers), Eventix (verkoopt o.a. tickets voor Solar Weekend), Partyflock (de grootste party site van Nederland) en The PEPr Company (organisator van o.a. Amstel Gold Race) slaan de handen ineen met KENSØN (een marketing, pr en onderzoeksbureau) om middels een online studie antwoord te geven op prangende vragen van ondernemers die actief zijn in de vrijetijdssector. Zo hopen ze inzicht te geven in het te verwachte consumentenvertrouwen en gedrag.
Doordat alle festivals en evenementen tot 1 juni niet mogen doorgaan (i.v.m. COVID-19), kan Geheime Liefde op 9 en 10 mei helaas niet plaatsvinden. Gelukkig hebben we het allerfijnste feestje van 2020 kunnen verplaatsen naar later dit jaar.
DGTL maakt timetable bekend
donderdag 12 maart 2020
Door steevast op spraakmakende wijze het festivalseizoen af te trappen, weet DGTL jaarlijks eigenhandig de grenzen te verleggen waarlangs de hele festivalwereld opereert. De 2020-editie vindt 11 en 12 april plaats op de NDSM-werf in Amsterdam, met 64 acts in de line-up, verspreid over zeven podia.
Na de absolute recordeditie in 2019, maakt VOLTAGE zich klaar om in het nieuwe decennium zwaarder dan ooit te knallen. De verlaten elektriciteitscentrale, Transfo in Zwevegem, verwelkomt op zaterdag 8 en zondag 9 augustus een mix van de beste en hipste techno artiesten uit binnen- en buitenland. De aankondiging van de volledige affiche zal menig techno-hart een slag sneller doen slaan. Met niemand minder dan o.a. Len Faki, Karenn, 999999999, British Murder Boys, SPFDJ en Anetha op de rol, wordt het tweede weekend van augustus eentje om naar uit te kijken!
Het muziekfestival Pump up the 90's in Evenementenhal Hardenberg heeft alle artiesten voor de komende voorjaarseditie bekend gemaakt. Tijdens deze 26ste editie op zaterdag 4 april 2020 treden Mental Theo, Nakatomi, Party Animals en Dune op. "We hadden nog maar een deel van de line-up bekend gemaakt en de eerste duizend kaarten waren al verkocht. En dat in minder dan een maand tijd! Een avondje Pump up blijft onverminderd populair. Het is voor veel volwassenen een jarenlange traditie. Bovendien blijft de nieuwe aanwas met jongeren ook komen", zegt Linda Braakman namens Pump up the 90's.
909 Festival heeft zojuist de volledige line-up bekendgemaakt voor haar editie in 2020. Voor de 10e keer op rij reist de Amsterdamse organisatie af naar het prachtig groene Amsterdamse Bos. Het festival is een hommage aan de Roland TR-909, de iconische drummachine die aan de wieg stond van de house en techno van vandaag.
Op 23 mei 2020 keert Tijdmasjien terug naar het Thuishaven Festivalterrein met een line-up vol met legends! Met Jody Bernal, Ben Liebrand, Willie Wartaal en DJ ISIS achter de draaitafels wordt dit weer een dag vol met de beste hitjes, classics en house. Verdeeld over drie verschillende stages is er ook nog genoeg ruimte voor genres als Amsterdamse kroeg door Danilo Kuiters (TVOH) en Nederlandse hiphop door Jasha Rudge, we gaan los op elke muziek stijl!
Cirque Du Raw
maandag 2 maart 2020
Op 14 maart 2020 staat de eerste editie van Cirque du Raw op het programma! Dit is het eerste wapenfeit vanuit de gloednieuwe Amsterdamse organisatie Notoir. De naam Cirque du Raw verraad het al, RAW hardstyle is waar het omdraait op dit feest in de legendarische Elementenstraat!
Paaspop stormt linea recta richting uitverkocht (maar liefst 85% van de tickets is reeds verkocht) en kondigt en passant ook weer 27 namen aan waaronder -jawohl- de legendarische Duitse schlagerzanger Heino, de Zweedse psychedelische bluesy rockers Blues Pills, beflijster MEROL en Tim Knol & Blue Grass Boogieman. Daarnaast komen vooral ook de liefhebbers van decibellenparadijs The Warehouse (voor house-, EDM- en hardstyle liefhebbers) aan hun trekken.
OH MY!', dat zaterdag 18 juli 2020 plaats vindt op Almere Strand, heeft het tweede deel van de line up bekendgemaakt. Naast de grote namen die al eerder naar buiten zijn gebracht, maken ook onder anderen Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho deze zomer hun opwachting op het succesvolle urban- en popmuziekfestival. Eerder kondigde de organisatie onder meer de 'African Giant' Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Lil Durk en Frenna aan.
Een aantal weken geleden werden wij verrast met een teaser rond het STRAF_WERK x Elrow evenement in het Klokgebouw in Eindhoven met de boodschap, 'Something big is coming to Brabant'.
Eind oktober 2019 lanceerde Fresku het album In Het Diepe, zijn vierde en meest eerlijke en persoonlijke plaat tot nu toe. Voor het Red Bull Music video-format Uncut mixte de artiest uit Eindhoven twee tracks tot een indrukwekkend geheel. Met o.a. een harp, dwarsfluit, cello en celesta steekt hij de tracks Trots Op Ellende en In Het Diepe een nieuw, rauw jasje.
Toonaangevend en vernieuwend electronisch muziekfestival presenteert stevige headliners naast vernieuwende namen als E.R.P / Convextion, I-F, Legowelt, Aleksi Perälä, Mama Snake, Leon Vynehall, Awesome Tapes From Africa, Mim Suleiman, Lena Willikens en vele anderen tijdens haar 6e editie in het iconische Haagse Zuiderpark.
Op 10, 11 en 12 april staat er een gloednieuwe editie van REBiRTH Festival op je te wachten: Island of Infinity. Tijdens deze ultieme kick-off van het festivalseizoen zal je ook nog eens kunnen genieten van de full weekend experience op de REBiRTH Residence Camping, waarvan wij op een rijtje zetten waarom je die écht niet wil missen.
De langverwachte samenwerking tussen 'De Fenomeen' Donnie en 'Stack Sjouwer' Frans Bauer is een feit. Gister vertelden ze bij Jinek al over het ontstaan van hun duet 'Geen Centen Maar Spullen'. De videoclip, waarin het duo samen op de markt geniet van een haring en kibbeling, is nu hier te zien.
Kingdance Zwolle 2020
dinsdag 14 januari 2020
Twee gigantisch dikke outdoor area's, super vette podiums, alléén de beste artiesten van dit moment, spectaculaire shows én dedicated bezoekers die keihard uit hun dak gaan. Dat zijn in 2020 dé ingrediënten voor een onvergetelijke editie van Kingdance Zwolle!
Na een succesvolle uitverkochte eerste editie keert Vrijstad Festival terug! Op 5 mei 2020 zal de unieke locatie "Down Under" transformeren tot een kleurrijke stad met vijf podia waar bezoekers kunnen dansen op een breed scala aan muziekstijlen. Hiervoor heeft de organisatie de handen ineengeslagen met meerdere hostingpartijen uit het nacht- en festivalleven van Utrecht als Vunzige Deuntjes, Fiesta Macumba, Prunk & Friends, Nachtcollege en Stille Disco. Naast een brede diversiteit aan muziek staat de identiteit van de bezoekers centraal op Vrijstad.
29 december 2020
Groots online thuisfestival als afscheid van 2020 Goodbye 2020
21 december 2020
W&W conclude sold-out rave culture Thailand show with new single and music video Sequel Gold
9 december 2020
Snelle geeft inkijk in leven in documentaire voor Netflix
1 december 2020
Snelle meest beluisterde artiest van het jaar op Spotify in Nederland
20 november 2020
Brennan Heart & Friends album
18 november 2020
Sticks en Kubus werken samen op het mooiste komt nu
'538 TOP 50 Lifetime Achievement Award' voor David Guetta
Een lichtpuntje om naar uit te kijken: Stadsoase De Winterparade!
Vier Oudejaarsavond met Tomorrowland en dans het nieuwe jaar in
16 november 2020
Harrison Get Me High Out now
6 november 2020
Armin van Buuren slaat handen ineen met Duncan Laurence voor Feel Something
5 november 2020
De vrienden van Amstel Live 2021 gaat niet door
30 oktober 2020
Jebroer brengt met Timmy Trumpet en Dr Phunk Engelse versie 'Kind Van De Duivel' wereldwijd uit
21 oktober 2020
Alarmerende oproep in aanloop naar 25e editie Amsterdam Dance Event: "Je mag niet het succesvolste muzikale exportproduct aan de kant schuiven"
19 oktober 2020
Amsterdam dance Event 2020 x NDSM music digital dance parties
8 oktober 2020
Voorstel evenementensector: met sneltests vooraf kan publiek weer terugkeren
2 oktober 2020
LA$$A verzamelt meer dan 25 artiesten op debuutalbum
Nieuw album van Bakermat The Ringmaster
17 augustus 2020
Decibel Outdoor maakt line-up bekend tijdens livestream
Nederlandse evenementensector sluit zich aan bij Belgisch initiatief 'Sound of Silence'
31 juli 2020
Jonna Fraser gaat met nieuw album 'Calma' direct goud
13 juli 2020
Mooiste foto's van het festival
Tien jaar vunzige deuntjes
29 juni 2020
Danceplatform This Is Our House bestaat 5 jaar en houdt 's lands eerste Club Quiz, met dj Dimitri
5 juni 2020
Tomorrowland lanceert virtuele weekender Tomorrowland Around The World
29 mei 2020
Chivv komt op #1 binnen met zijn album 'UN4GETTABLE NIGHTS'
26 mei 2020
Madurodam zet Nederlandse DJ's in het zonnetje met eigen Dance Events
23 mei 2020
Vooruitblik Central Park
22 mei 2020
Red Bull lanceert wereldwijd nieuwe webserie Check Your DMs
Wereldrecord verbroken van de langste DJ-marathon in de hardere stijlen
19 mei 2020
Tiësto's label Musical Freedom kondigt eerste compilatie-album ooit aan genaamd 'Musical Freedom Unlimited' met daarbij 's werelds grootste back-to-back livestream
13 mei 2020
Hardstyle Duo Symphonicz komt met meerdere nieuwe tracks in live set wereldrecordpoging
1 mei 2020
The Boy Next Door, Billy The Kit en April Darby maken eigen versie wereldhit 'All That She Wants'
10 april 2020
Vrijetijdssector slaat handen ineen voor coronamonitor
25 maart 2020
Geheime Liefde op 9 en 10 mei 2020 gaat niet door. Gelukkig is er een nieuwe datum
12 maart 2020
DGTL maakt timetable bekend
10 maart 2020
VOLTAGE dropt huiveringwekkend goeie line-up voor 2020
9 maart 2020
Pump up the 90's haalt Mental Theo naar Hardenberg
6 maart 2020
909 festival Maakt lineup 2020 bekend
4 maart 2020
De line-up van TIJDMASJIEN Festival is bekend met oa Jody Bernal, Willie Wartaal en Ben Liebrand!
2 maart 2020
Cirque Du Raw
27 februari 2020
Weer 27 nieuwe namen voor Paaspop o.a. legende Heino, Tim Knol, Blues Pills & Merol
OH MY! Music Festival voegt o.a. Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho toe aan line up
31 januari 2020
Er zit zo te zien iets groots aan te komen
27 januari 2020
Fresku mixt In Het Diepe & Trots Op Ellende in oprechte Uncut-video
21 januari 2020
The Crave Festival onthult zaterdag festival line up: Nina Kraviz, Honey Dijon, Hunee, Ben Sims, DJ Stingray, Gerd Janson, Job Jobse
17 januari 2020
Waarom jij de ultieme weekend experience op de Rebirth residence camping niet wil missen
Donnie en Frans Bauer brengen 'Geen Centen Maar Spullen' uit
14 januari 2020
Kingdance Zwolle 2020
7 januari 2020
Vrijstad Festival keert terug op 5 mei 2020