Partyflock
 
Nieuws · augustus 2019
­ Nederland
Het strandseizoen loopt ten einde en het populaire Trance & House concept Sunsetterz zegt de zomer
vaarwel met een grand finale op het strand van Bloemendaal.
Crazy Wonderland festival is een mega succesvol festival dat steeds sneller uitverkoopt. Volgend jaar 2020 staat er iets heel speciaals op de planning, al kunnen we dat niet nu al verklappen.
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde een industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart.
Hiphop is al een aantal jaren de succesvolste muziekstroming in Nederland en wereldwijd. Jaarlijks komen sleutelfiguren van voor én achter dat succes samen tijdens ADE Beats, het jubilerende netwerk- en talentenplatform dat sinds tien jaar hiphop, bass en beats-cultuur in Nederland en internationaal promoot. Vandaag maakt ADE Beats 2019 het Nederlandse conferentieprogramma bekend, met sprekers als Frenna, Snelle, Vincent Patty, Josylvio, Chivv, Rimon, Glenn Faria, Rotjoch en anderen.
Een imposant terrein, zes podia en een machtige fabriekshal als kloppend hart: Herfstdrift trapt op zaterdag 23 november haar 9e editie af. Cultuurspinnerij de Vasim vormt de vertrouwde en industriële speeltuin aan de Waal, waar de beste house, techno, electronica en cultuur samenkomen. De kaartverkoop voor het festival is gestart.
Zaterdag 7 September verwelkomt de Time Out in Gemert een aantal exclusieve Hardcore acts tijdens de rave : Immortal vs Madness Industry.
Pablo Discobar en Under The Palm Trees slaan de handen ineen voor een 16 uur durende dansmarathon. Cabane Festival brengt de jonge honden en gevestigde namen van de house in Europa bij elkaar voor een zomers extravaganza. Waan je in tropische sferen met de sets van o.a. Bambounou, William Djoko B2B met Cincity, Makossa, Mauro Moreno en Pablo Discobar Soundsystem.
We hebben vette track, en de nieuwste samenwerking tussen DJ/producer Michael Jalink en Nederlandse rappers Dopebwoy & Henkie T bevredigt alleszins. Samen presenteren zij 'Ketchup Mayo', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn, warmbloedige ritmes en grommende vocalen. Een onvermijdelijke shot vettigheid voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik - nu uit op Spinnin Records.
Paul van Dyk in Lokeren
maandag 26 augustus 2019
Duitse producer, Paul van Dyk, stelt album 'Music Rescues Me' voor op zaterdag 26 oktober 2019. Het album met 15 nummers neemt je mee op een prachtig aangelegde trance-reis die je tijd en zorgen doet vergeten. Van Dyk's laatste Belgische clubnacht dateert al van 1998 in Fuse. Meer dan 20 jaar later maakt het trance icoon zijn opwachting in de nieuwe eventhal genaamd 'Radar' in Lokeren.
De 26e editie van Nederlands grootste dancefestival is sinds gisteren in volle gang. Met een recordaantal van bijna 130.000 bezoekers en 318 artiesten biedt Mysteryland voor elke dance-liefhebber de perfecte afsluiting van deze festivalzomer. Martin Garrix sluit het festival morgenavond op de imposante Main stage af. Het zal zijn eerste optreden in Nederland zijn dit jaar.
Op een zonovergoten festivalterrein in de Haarlemmermeer is de 26e editie van Mysteryland van start gegaan. Om 11.00 uur verschenen de eerste van 15.000 campinggasten aan de poorten van de camping, waar een pre-party van maar liefst 12 uur lang plaats vindt. Zaterdag en zondag zijn op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer zeventien stages te vinden, waar in totaal meer dan 300 artiesten optreden. In het gehele weekend worden er meer dan 100.000 bezoekers uit 100 verschillende landen verwacht. Alleen voor zondag, die wordt afgesloten door Martin Garrix, zijn nog losse kaarten te verkrijgen.
Rauwer, harder: toen de grote concepten in de jaren 90 het mainstream hardcore-landschap domineerden, was daar opeens Shadowlands; de rebellen uit het zuiden. Met een rauwe en underground visie op de definitie van hardcore verzetten zij zich al vanaf 1996 tegen de vercommercialisering van een muziekstijl, die groot werd in Nederland en van daaruit de hele wereld veroverde.
Luxurious XXL
donderdag 22 augustus 2019
Het festival seizoen is bijna voorbij en het indoor seizoen kan weer beginnen! En waar kan je beter binnen feesten dan bij Luxurious XXL "the Summer Vibes" op zaterdag 31 augustus in Studio A12 in Bunnik! Deze editie wordt wederom harder dan hard, litter dan lit, en heter dan hot!
Protocol labelnight
donderdag 22 augustus 2019
Protocol Recordings Announces Phase One Lineup for Their ADE Showcase, incl. Nicky Romero, Deniz Koyu, Marc Benjamin, Thomas Gold and More.
Festival Strand bijna weer van start
donderdag 22 augustus 2019
Op 30 & 31 augustus keert Festival Strand voor de 7e keer terug naar de Haarrijnse Plas in Utrecht. Met op vrijdag iconen uit de 90's als Dr. Alban, Paul Elstak en SNAP! Op zaterdag staan o.a. Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson en Davina Michelle op de planken.
Nu al feest! Dansen van 20.00u tot 00:30u is het nieuwe uitgaan. Veel
praktischer en met meer energie feest vieren. Frühstück is meteen de
dansvloer op en je weekend de beste start geven.
2e editie van Gin and Beer Fest
woensdag 21 augustus 2019
Na een fantastische eerste editie van Gin and Beer Fest keert het gin en speciaalbier festival terug naar Breda. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september aanstaande wordt PIER15 omgetoverd tot dé Gin and Beer tempel van Breda.
Star Warz is teaming up with Dispatch Recordings and Flexout Audio on October the 5th. Are you into a cool slice of DnB? Head over to Ghent's main DnB venue, Vooruit, where things will be happening soon!
A Day at the Park
maandag 19 augustus 2019
Onder meer Pan-Pot, Chris Liebing, Nicole Moudaber en De Sluwe Vos b2b Michel de Hey op affiche van eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park
Dancetour Tilburg volle bak
maandag 19 augustus 2019
Zondag 18 augustus vond de elfde editie van Dancetour Tilburg plaats. Met Lil Kleine, Bizzey, Tony Junior, STUK, LNY TNZ, Afro Bros, Paquito Moniz en Irwan werd het Leijpark in Tilburg op z'n kop gezet. In totaal bezochten 12.500 mensen Dancetour Tilburg 2019.
De Nederlandse formatie The Sunclub, bekend van hits 'Fiesta' (1997) en 'Summerjam' (2003), zijn terug met een indrukwekkende nieuwe: 'Hot Summernight'. Dit pakkende, zonovergoten nummer is geïnspireerd op de melodie van Tony Esposito's 80's hit 'Papa Chico' en met de zang en coproductie van jong supertalent Red Lemon zal deze track het zeker goed gaan doen op zowel radio- als festivals - officieel nu uit SOURCE.
Voor de vierde keer in haar bestaan ontvangt Claire het grootste clubevent ter wereld. Op penseelstreek afstand van de vleesgeworden nachtwacht presenteert de jonge club een geraffineerd programma waar spraakmakende headliners en eigen talent elkaar aanvullen in een vierdaagse muzikale wervelwind.
Lucas & Steve lanceren vandaag hun nieuwe single Why Can't You See. De plaat laat zich het best omschrijven als een echte festival hit met een stevige beat en een waanzinnig hands-in-the-air refrein. Het bekende dj-duo heeft de single voor het eerst aan een uitzinnig publiek laten horen tijdens afgelopen Tomorrowland.
This Summer Was Magic
vrijdag 16 augustus 2019
Terugkijkend op de zomer van 2019 zorgt direct voor een glimlach op je gezicht! Een hitterecord, samen met vrienden genieten op het strand en genoeg 'cheers' momenten maken dit memorabel! Gelukkig komt Bloomingdale met nog 1 datum om naar uit te kijken: zondag 29 september! Dit jouw laatste kans om dit jaar nog 1 keer bij Bloomingdale Beach binnen te stappen to have sun, beats and fun!
Voor de derde maal komt Into the Woods twee dagen boven water bij de NDSM-werf tijdens ADE. Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober steekt het festival van wal met onder andere Maya Jane Coles, Paranoid London, John Talabot, HVOB en Luke Slater.
La SHARE komt terug met de Aftershock
woensdag 14 augustus 2019
Op zaterdag 21 september is La SHARE terug met de Aftershock!
Het openminded dance concept waarbij jong en oud samen feesten alsof het nooit anders is geweest, is terug op het dak!
Castle of Love Festival is voor het 14e jaar op rij terug en is dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen! Dit altijd gezellige dance-event zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. De locatie zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, namelijk Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een sfeervolle locatie die naadloos aansluit bij de visie van Castle of Love en perfect past binnen het thema van dit jaar: fairytales.
Ryan Shaw met Re:Freshed Orchestra en Benny Rodrigues maken line-up van Soul Live Festival op zaterdag 31 augustus op de Pettelaarse Schans in 's Hertogenbosch compleet. Eerder werden al namen als Trijntje Oosterhuis, Ben l'Oncle Soul, Alain Clark en Shirma Rouse bekendgemaakt.
Get ready because we're celebrating seven years of Don't Let Daddy Know, and we have every intention to celebrate that milestone the right way! However, a night of #DLDK won't be complete without the most beautiful party people in the world, and yes, that's why you are invited. With seven years of #DLDK behind us we're ready to present the biggest and most epic DLDK weekender yet on March 6th & 7th at the massive Ziggo Dome, Amsterdam. Pre-register now for the exclusive pre-sale on August 26th at 10 AM (CEST).
Heldeep Records zal de Amsterdamse Club Maïa overnemen tijdens Amsterdam Dance Event met een Heldeep Records event op donderdag 17 oktober. De avond belooft een line-up met het label's grootste talent - dat de reputatie als één van de meest populaire ADE evenementen alleen maar hoog zal houden.
Na het daverende succes van vorig jaar, keert Eelke Kleijn's DAYS like NIGHTS concept terug tijdens het Amsterdam Dance Event. Dit jaar doet het event er een schepje bovenop, door een samenwerking aan te gaan met Guy J's Lost & Found. Op zaterdag 19 oktober zullen het Transformatorhuis en de Westerunie, in het prachtige Westerpark in Amsterdam, van 12:30 tot 20:30 volledig in het teken staan van deze bijzondere samenwerking. Voeg daar een line-up van wereldklasse aan toe en dit daytime event wordt er een not to be missed.
Appelsap 2019 gaat Thunder
maandag 12 augustus 2019
Gisteren vond de achttiende editie van Appelsap Festival plaats in het Flevopark in Amsterdam. Op het festival traden grote en vooruitstrevende (inter)nationale artiesten op als Lil Kleine & Friends, Maleek Berry (UK), Octavian zijn Essie Gang (UK), Idaly, RIMON, Tommy Wright III (US) en Funkineven (UK) en werd het festival op legendarische wijze afgesloten met een eenmalige show van The Opposites.
Craig David, Oscar & The Wolf, Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Di-rect en Duncan Laurence. Het zijn slechts enkele namen van de artiesten die optreden op het Groningse Hullabaloo Festival. Om deze eerste editie extra memorabel te maken heeft de organisatie bekend gemaakt om de munten te laten bedrukken met afbeeldingen van de artiesten die optreden op 30 en 31 augustus in het Groninger Stadspark.
Met een eigenzinnige, genreoverschrijdende single gaat Lost Frequences verder waar hij gebleven is. Nog niet zo lang geleden gooide hij hoge ogen met zijn samenwerking met Aloe Blacc ('Truth Never Lies') en nu laat hij de dancemuziekwereld wederom oplichten met een nieuwe track genaamd 'Sun Is Shining', die vandaag gelijktijdig met de nieuwe music video is uitgebracht.
A Night By Octave One
vrijdag 9 augustus 2019
Paradiso presenteert op zaterdag 31 augustus de de vierde editie van A Night By..' in de grote zaal. Het concept is eigenlijk zo simpel is als het klinkt: een gast-dj of live-act uit de elektronische muziekwereld mag zijn eigen avond cureren en samenstellen. Deze keer stelt het live-duo Octave One een eigen clubavond samen in de grote zaal.
Amsterdamse promoters Audio Obscura hebben de avontuurlijke zoektocht voortgezet naar de meest unieke locaties met de aankondiging van twee speciale evenementen tijdens Amsterdam Dance Event. Dit jaar wordt wederom een selectie van de grootste namen in house, disco en techno samengebracht op donderdag 17 en zaterdag 19 oktober in het fameuze Amsterdam Centraal Station.
De energieke Sam Feldt is naast succesvol DJ en producer ook een entrepreneur in hart en nieren. Naast dat hij momenteel de hitlijsten bestormt met zijn hit "Post Malone" heeft hij een eigen foundation opgericht om bij te dragen aan een duurzamere planeet en heeft hij een eigen bedrijf genaamd Fangage, dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten.
Nederlandse DJ/producer Oliver Heldens kondigt zijn eerste Amsterdam Dance Event show aan. Na het succes van zijn uitverkochte "Heldeep 5 World Tour", host Heldens op woensdag 16 oktober zijn eigen avond in het prachtige Paradiso in Amsterdam. De Rotterdamse Oliver staat bekend om zijn onderscheidende geluid en unieke show vibes die hij wereldwijd weet over te brengen voor een onvergetelijke avond.
Junte Uiterwijk –beter bekend als Sticks– uit Zwolle werkt samen met Kubus -Bart van de Werken- aan nieuwe muziek die niet op Spotify, YouTube, plaat of vinyl uitkomt, maar exclusief voor vier maanden te ervaren is in Museum de Fundatie in Zwolle. Daarna is het weg en nooit meer ergens te horen. Het project is een creatieve samenwerking tussen Sticks, Red Bull en Museum de Fundatie, en opent op 14 september.
Ampere Open Air
dinsdag 6 augustus 2019
On August 25th, Antwerp based collective and sustainable creative space, Ampere, will celebrate their 5th year of existence with the launch of the inaugural Ampere Open Air. Located at the Middenvijver, in the outskirts of Antwerp, the festival will feature more than 50 international and local artists divided over 5 thoughtfully curated stages and will be teaming up with the infamous Boiler Room as a stage host and live-streaming partner.
B2S en Libéma hebben een nieuwe 10-jarige huurovereenkomst afgesloten. Daarmee is de toekomst van Decibel outdoor op het bekende festivalterrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek gegarandeerd voor het komende decennium. De vernieuwde overeenkomst heeft al betrekking op de 2019 editie van Decibel, van vrijdag 16 tot en met zondag 18 augustus. Het unieke festivalterrein is dan voor het eerst tijdens Decibel outdoor
Op vrijdag 2 augustus om 16 uur stroomden de eerste festivalgangers toe voor de vijfde editie van Cirque Magique. Vanuit alle hoeken van België, en zelfs ver buiten de landsgrenzen, zakken feestvierders dit weekend af naar Ledegem voor hét meest magische elektronische festival van het jaar. Op vrijdag stond niemand minder dan Plastic Dreams-legende Jaydee, onze nationale technohelden Joyhauser en de Nederlander Reinier Zonneveld (live) op het programma.
Op 30 augustus brengen designerhiphoppers Yung Internet hun haat-liefdeverhouding met de digitale wereld tot leven in BAUT. Tijdens het nu al veelbesproken event KILOBYTE wordt een explosieve cocktail van eten, drinken, Q&A's, open mics en veel vette muziek geserveerd.
De artiesten komen en gaan, je bent helemaal in de sfeer en de biertjes stromen ook de goede kant op. Samen met je vrienden ben jij natuurlijk bij het beste festival van het jaar. Voor jou is nachtleven weggelegd, want na 00:00 uur dan begint het feest past echt.
15.000 muziekliefhebbers kwamen deze dag samen om te genieten van nationale
én lokale artiesten. Verdeeld over vijf area's stonden o.a. Kris Kross Amsterdam, Frenna, Leroy
Styles, Quintino en Tabitha geprogrammeerd. Van zomerse Urban vibes tot knallende House
tussen de palmbomen: het was één groot party paradise.
Op vrijdag 26 juli 2019 had Frequencerz de kans om hun eigen stage te hosten tijdens een van 's werelds grootste elektronische dancefestivals Tomorrowland in Boom, België. Het Nederlandse DJ-duo, bestaande uit Niels Koster (Best) en Pepijn Hol (Blaricum), had de unieke kans om het internationale publiek van Tomorrowland te overtuigen van het nieuwe concept GET WACK!
Land Of Love zet alles op alles om op 31/08 voor de 3de maal op rij het bordje uitverkocht te kunnen boven halen. Het muziekfestival, dat in 2017 met 4000 bezoekers van start ging, verwacht binnen 4 weken de kaap van 7500 bezoekers te halen. De voorverkoop loopt op schema: 75% van de gewone entreekaarten is reeds de deur uit, voor het vip deck is dit reeds 90%. Tijdig een kaart bemachtigen is dus de boodschap.
De volledige line-up van het vernieuwde Essential Festival is reeds afgerond. De line-up bestaat uit headliners als Bizzey, Blasterjaxx, Broederliefde met band, DI-RECT, Lil Kleine, Lucas & Steve, Maan met band, Memphis Maniacs, Quintino, Rondé en vele anderen. De organisatie verwacht dit jaar 15.000 liefhebbers van pop, urban tot dance op de nieuwe locatie in Oost-Maarland. Er zijn reeds 11.000 tickets verkocht. Uitblinkers dit jaar zijn namen als DI-RECT, Memphis Maniacs en Rondé waarmee de organisatie een oudere doelgroep aan wenst te spreken.
De allereerste release op PILOT6 is een feit. Sjaak sloeg voor de kick-off van het label de handen ineen met niemand minder dan Bizzey, die al jarenlang geldt als een van de smaakmakers in de Nederlandse muziekscene. Samen met de dromerige vocalen van Sarah-Jane & Luna Mae is het resultaat een urban kunststukje waar de vonken vanaf spatten: 'Wifen'.
30 augustus 2019
Trance & House concept Sunsetterz zegt de zomer vaarwel met een Grand finale op 21 september!
29 augustus 2019
Crazy Wonderland festival 2020 is een feit
28 augustus 2019
Nijmegens industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend
10-jarige hiphopconferentie ADE Beats maakt Nederlands programma bekend
Nijmegens industriële speeltuin Herfstdrift maakt line-up bekend
27 augustus 2019
Time Out verwelkomt Hardcore helden uit de jaren 90
26 augustus 2019
Pablo Discobar en Under The Palm Trees slaan de handen ineen voor een 16-urige dansmarathon
DJ/producer Michael Jalink dropt nieuwe single Ketchup Mayo (feat Dopebwoy & Henkie T)
Paul van Dyk in Lokeren
24 augustus 2019
Martin Garrix sluit Mysteryland 2019 af
23 augustus 2019
Zonnige start voor 26e editie van Mysteryland
Shadowlands Rave: verzet tegen de gevestigde orde
22 augustus 2019
Luxurious XXL
Protocol labelnight
Festival Strand bijna weer van start
21 augustus 2019
Dansen op de grootste hits tussen 20.00u en 0.00u: Frühstück is terug in Utrecht.
2e editie van Gin and Beer Fest
20 augustus 2019
Star Warz is teaming up with Dispatch Recordings and Flexout Audio
19 augustus 2019
A Day at the Park
Dancetour Tilburg volle bak
16 augustus 2019
The Sunclub en Red Lemon maken zich op voor een 'Hot Summernight (Papa Chico)'
Claire lanceert ADE programma met Denis Sulta, Nu Guinea, Phil Weeks, Detroit Swindle & PIV Records
Lucas & Steve lanceren nieuwe single 'Why Can't You See'
This Summer Was Magic
15 augustus 2019
Into The Woods ADE Festival brengt line-up naar buiten
14 augustus 2019
La SHARE komt terug met de Aftershock
Castle of Love gezelligste dancefestival van Limburg
Soul Live Festival maakt line-up compleet
Don't Let Daddy Know announces huge return to the Ziggo Dome on March 6 & 7, 2020
Heldeep Records kondigt speciaal event aan tijdens Amsterdam Dance Event
13 augustus 2019
Eelke Kleijn's DAYS like NIGHTS en Guy J's Lost & Found slaan de handen ineen tijdens ADE
12 augustus 2019
Appelsap 2019 gaat Thunder
Munten op Hullabaloo Festival worden Collectors Item
9 augustus 2019
Lost Frequencies lanceert nieuwe genreoverschrijdende single
A Night By Octave One
8 augustus 2019
Audio Obscura voegt twee evenementen in Lil' Amsterdam Centraal Station toe aan ADE 2019 programma
Sam Feldt sluit crowdfunding campagne voor bedrijf Fangage succesvol af met opbrengst van € 300.000
7 augustus 2019
Oliver Heldens presenteert zijn Paradiso show tijdens Amsterdan Dance Event
Nieuwe muziek van Sticks exclusief 4 maanden te ervaren in Museum de Fundatie
6 augustus 2019
Ampere Open Air
5 augustus 2019
Decibel outdoor nog zeker tien jaar op Beekse Bergen
Eerste festivaldag Cirque Magique schot in de roos
BAUT presenteert KILOBYTE hosted by Yung Internet
Wordt een festival ook een feestje voor je telefoon
Crazy Sexy Cool wederom uitverkocht
2 augustus 2019
Nederlands DJ-duo Frequencerz had een eigen stage tijdens Tomorrowland
Land of love op weg naar 7500 bezoekers
1 augustus 2019
Volledige line-up voor Essential Festival bekend gemaakt
Armada music trapt nieuw urban label af met grootse samenwerking tussen Sjaak en Bizzey