Partyflock
 
Nieuws · maart 2019
­ Nederland
De 'Queen of Techno', Deborah De Luca, staat dit jaar op de 15e editie van Groove Garden Festival. Met deze dame heeft het festival een van de populairste namen uit de techno scene weten binnen te halen.
Op zondag 7 juli vier je de zomer op hét ultieme zomerfestival van Nederland: Summerpark Festival. Maar liefst 40 artiesten komen naar één van Nederlands meest unieke festival locaties, het Almere Strand. Summerpark Festival breidt dit jaar uit naar 5 stages.
De muziekindustrie verandert continu, en om aan de top te blijven staan moet een artiest blijven innoveren. Zowel Armin van Buuren als Lucas & Steve weten precies wat daarvoor nodig is en dat blijkt uit hun nieuwe zomersingle: 'Don't Give Up On Me'.
Het populaire Amerikaanse muziekoutlet Billboard stelt al geruime tijd jaarlijks haar eigen lijst samen van de meest invloedrijke figuren uit de dancemuziekindustrie, en ditmaal staan er maar liefst drie namen in van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.
Na het grote succes van Lexion Revival in februari, zijn er veel vragen of er een vervolg komt. Zeker komt er dat! Op 4 mei zijn we terug met Lexion PREMIUM House Classics in Club Next, Zaandam!
Op zaterdag 27 april komt het baanbrekende concept ANTS naar Rotterdam voor een
Koningsdag afterparty met Andrea Oliva, Anotr, Richy Ahmed en vele anderen. Na het hosten
van twee stages op Kingsland Festival in Amsterdam en Rotterdam trekt de kolonie naar de
Maassilo in Rotterdam voor de officiële ANTS afterparty.
Jason Derulo staat dit jaar als headliner op Freshtival in Enschede. En dat is ook het enige moment dat de wereldster dit festivalseizoen in Nederland is. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de volledige line-up van Freshtival bekend.
Voor het tweede jaar op rij verwelkomt Radio 1 iedereen met een hart voor muziek in Kunstencentrum Vooruit te Gent. Én er is meer. Na het succes van vorig jaar in Gent zal de Classics 1000 Party dit jaar ook De Shop in Antwerpen omtoveren tot een kleurrijke danstempel.
Lakedance, op zaterdag 18 mei op Aquabest nabij Eindhoven, kent wederom een line up om van te watertanden. Onder meer Lucas & Steve en Ummet Ozcan zijn te vinden op de mainstage, terwijl The Partysquad en Ruthless zijn aangetrokken voor de Winter Park stage. Brainpower en DIO zijn te verwachten op de Heimwee stage.
Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior zijn exclusief vastgelegd voor de camping van Mysteryland op 23, 24 en 25 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer.
De line up van de eerste lustrumeditie van We Are Electric Weekender 2019, van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli op het groene Landgoed Velder in Boxtel, is nagenoeg compleet. Nadat al de komst van onder andere The Chemical Brothers, Disclosure, Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo was aangekondigd, worden nu optredens van onder meer Sam Feldt, Chocolate Puma, Donnie en Eric Prydz tezamen met ruim 100 andere dj's en live-acts bevestigd. De reguliere kaartverkoop start woensdag 27 maart om 19.00 uur.
Liefhebbers van muziek en gezelligheid kunnen met dikke stift alvast in hun agenda noteren: zaterdag 7 september, Zomerpop Opmeer: BLØF! Maar ook Johan, SFB en nog veel meer.
In navolging op de bekendmaking van de winnaars van de wereldwijde talentenjacht "Global Remix Battle I", in samenwerking met PMC Speakers, brengen Grammy Award-winnend DJ en producer Afrojack en LDH Europe vandaag de bijbehorende "Global Remix Battle I EP" uit. Deze EP bestaat uit de geremixte tracks van de winnaars en is nu beschikbaar op alle streamingplatforms wereldwijd via Wall Recordings / Armada Music.
Je zonnebril op, muziek op de achtergrond, koud drankje in de hand en met je beste vrienden de boot in. Op zondag 7 juli 2019 gaat het grootste rubberbotenfestival met 2750 deelnemers, Breda Drijft, weer van start in de haven van Breda!
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
Vandaag maakte festivalorganisator Matrixx Events de laatste artiesten bekend die op zondag 7 juli zullen optreden op Dreampop Festival. Het festival dat sinds 2017 op de zondag ná Dreamfields Festival wordt georganiseerd op Recreatiegebied Rhederlaag en voor alle leeftijden toegankelijk, weet steeds grotere artiesten vast te leggen.
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
Op zaterdag 8 juni en zondag 9 juni heeft Nijmegen dubbel zoveel te vieren, want Drift Festival viert de negende editie twee dagen lang. Zo'n zeventig artiesten geven acte de presence op het vertrouwde Vasim terrein. Vandaag maakt de organisatie het nieuwe Magia podium bekend, een live podium waar gedanst kan worden op muziek van over de hele wereld.
Met optredens van onder anderen Freddy Moreira, Jody Bernal, Billy the Kit en Def Rhyms, start Circus X het festivalseizoen met een knaller! Aanstaande zaterdag 23 maart vindt de volgende editie van Circus X plaats in de Oranjepolder, Hoek van Holland. Verwacht gekkigheid, lekkere hitjes, carnavalskrakers, verbazingwekkende circusacts, verbluffende shows. Een heerlijke dag om alles om je heen te vergeten en echt te genieten.
Het is 10 jaar geleden dat Brennan Heart (echte naam Fabian Bohn) zijn allereerste studio album 'Musical Impressions' uitbracht. Dit jaar komt Mr. I AM HARDSTYLE met alweer zijn 5e studio album genaamd "Show Your True Colors", naar eigen zeggen zijn meest persoonlijke album tot nu toe.
Q-Dance komt met een line-up om van te smullen. Tijdens Koningsnacht wordt de bezoeker optimaal verwent met hardstyle artiesten zoals B-Front, Bass Chaserz, Frequencerz, Keltek, Primeshock, Retrospect, Sound Rush en natuurlijk MC DL! Tevens sluit D-Fence de avond af met een knetterend geweld aan uptempo hardcore.
Pepsi MAX roept amateur DJ's en producers op om mee te zoeken naar 'The Sound of Tomorrow'.
Pepsi MAX roept amateur DJ's en producers op om mee te zoeken naar 'The Sound of Tomorrow'. Om de tweejarige samenwerking met Tomorrowland te vieren, heeft het merk een spannende internationale competitie opgezet, die een unieke kans geeft aan het talent van morgen.
Het Roemeense Electric Castle maakt een tweede lading artiesten bekend voor de 2019-editie, die van 17-21 juli plaatsvindt in en rondom het Banffy Kasteel. Onder meer de iconische nu-metal en rapcoreband Limp Bizkit is toegevoegd aan het affiche. Ook Nils Frahm, Chvrches, Sigma, Zomboy, Giggs, Zeds Dead, The Black Madonna, Nightmares On Wax en vele anderen maken hun opwachting in Cluj-Napoca, Roemenië.
51ste Mega Platen & CD Beurs
dinsdag 19 maart 2019
Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer het wereldwijde festijn plaats op het gebied van popmuziek: de Mega Platen & CD Beurs. Dit halfjaarlijkse staat als de grootste platenbeurs ter wereld in hoog aanzien bij popkenners, verzamelaars, dj's, fans en muziekjournalisten.
Unleashed fetish cruise
maandag 18 maart 2019
Nog maar een kleine week te gaan voordat Unleashed de waters rondom Amsterdam gaan verkennen - de hele nacht genieten van geweldige uitzichten vanaf de dansvloer, waar onze favoriete residents de revue passeren - Sofia Valentine; DJ AnnaKonda, Unleashed Sound System, Emiel Roche en dit keer verwelkomen we ook wederom DJ da Dominator!
In september 2018 kondigde Afrojack de wereldwijde wedstrijd "Global Remix Battle I" aan, in samenwerking met PMC Speakers. Een wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde en onontdekte producers.
De Nederlandse rapper Snelle komt 12 mei naar het FRAMED Festival dat plaats vindt op Papendal, tijdens de UCI BMX Supercross World Cup. Snelle is onder zijn echte naam Lars Bos nog student aan de Herman Brood Academie, maar zijn artiestennaam is tekenend voor zijn carrière.
Dit weekend is Dancefair. Dancefair is jouw toegang tot de wereld van 'electronic music'. De thuisbasis van en voor iedereen die draait, produced of instrumentalist is. Dancefair is het platform om jezelf te ontwikkelen met meer dan 200 masterclasses van top-notch producers, DJ's en music professionals.
Woensdag is het optreden van San Holo op de jubileumeditie van Pinkpop bevestigd, hij treedt daar 8 juni op. Een kleine maand later, 5 juli, staat hij op We Are Electric Weekender. Deze uiteenlopende festivalboekingen tonen dat San Holo met zijn eclectische optredens en onmiskenbaar eigen stijl een heel breed publiek aanspreekt.
Big Things Are Happening
vrijdag 15 maart 2019
Unstoppable Paaspop voegt maar liefst 67 namen aan het programma toe o.a. DJ Jean, Jett Rebel, Michelle David & The Gospel Sessions, Navarone, Ran-D, Rondé
Laat je raken door Elastiek
woensdag 13 maart 2019
De 2019 editie van het gratis festival Elastiek vindt ook dit jaar weer plaats in het groene hart van Hilvarenbeek namelijk 28, 29 en 30 juni 2019, op het Vrijthof.
Het Hongaarse zomerfestival aan het Balatonmeer maakt een derde golf namen bekend. De Jamaicaanse gangmaker Sean Paul is toegevoegd als headliner. Hij schuift aan naast eerder aangekondigde artiesten als Marshmello, Tiësto, The Chainsmokers, Armin van Buuren, DJ Snake, J Balvin, Jess Glynne en Rudimental. Ook vullen onder meer KSHMR, Desiigner, Denzel Curry, Sam Feldt en Valentino Khan het affiche aan. Balaton Sound vindt dit jaar plaats van 3-7 juli.
Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2019 is het al raven wat de klok slaat op de Transfo site in Zwevegem. Voltage Festival viert er zijn 5e verjaardag met een line-up om ù tegen te zeggen. Met onder meer Ben Klock, FJAAK, Oscar Mulero en Rebekah op de affiche, belooft het de grootste editie ooit te worden.
Famke Louise zal net als vorig jaar te zien zijn op SLAM! Koningsdag. De Youtube film van haar optreden zorgde vorig jaar binnen 1 week voor meer dan 1 miljoen views.
Zaterdag 27 en zondag 28 juli is de Gaasperplas hét kuuroord om al jouw gêne te laten varen, tijdens het verjaardagsfeest van Guilty Pleasure Festival! Dit 5-jarig jubileum kleurt zes stages met alles wat je feesthart lief is. Pure nostalgie, Amsterdamse gezelligheid, creativiteit en gekkigheid komen samen in een line-up die jouw weekend laat schitteren als nooit tevoren.
Op zaterdag 30 maart pakt Enigma grootser uit dan ooit met 4 area's in de Hemkade Zaandam! Egbertlive, Ringolive, VNTMlive en Precursorlive maken hun opwachting op de Live Techno Main Stage. 'Muzikaliteit ten top,' aldus de organisatie. Voor het grovere geweld maken Ziza, Løbster, Grace Dahl en Diøn hun opwachting op de Digital Terror Stage waar het niet hard genoeg kan. Tot slot zal er ook nog een Secret Stage te ontdekken zijn, waar Techhouse op het programma staat. Ook de artiesten voor deze stage worden secret gehouden.
Super Early Bird tickets Neverland Festival bijna uitverkocht
De organisatie geeft aan dat de Super Early Bird en de Luna Village (camping) tickets hard gevlogen zijn over de gehele periode. Het aantal Super Early Birds zijn nog maar beperkt beschikbaar en zullen vandaag uitverkocht raken.
De organisatie van WOO HAH! doet vandaag nog een schepje bovenop de line-up met de bekendmaking van 18 nieuwe live-acts: Stormzy, Trippie Redd, Flatbush Zombies, Kodak Black, JID, London On Da Track, $hirak & Friends, Hef, Jarreau Vandal, Joey Purp, JPEGMAFIA, Kojaque, Rico Nasty, Saba, Saweetie, Saint JHN en They. Eerder werden o.a. Travis Scott, Lil Uzi Vert, Pusha-T, Brockhampton en Rae Sremmurd al aangekondigd. Hiermee zijn alle headliners van WOO HAH! bekend gemaakt en doet het haar status als één van de grootste Europese hiphopfestivals eer aan. Het festival vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 bij Beekse Bergen. In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn op dit bijzondere evenemententerrein waar weekendbezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. Nieuw dit jaar is Camp WOO HAH!, een apart kampeergebied met verschillende luxe tenten en een lounge area.
Ultrasonic Festival is terug! Utrechts gezelligste festival strijkt wederom weer neer bij het mooiste plekje van Utrecht en omstreken, Maarssenveense Plassen!
Disneyland Paris heeft de line-up aangekondigd voor Electroland, een driedaags elektronisch muziekfestival dat voor het derde jaar terugkeert op 5,6 en 7 juli 2019.
Gezocht: Vrijstad-burgemeester
donderdag 7 maart 2019
Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival in Utrecht dat 5 mei voor het eerst plaatsvindt, is op zoek naar een burgemeester. Een die weet hoe een mooi feestje te bouwen. Een die boordevol gekke ideeën zit. Een die uitblinkt in lintjes doorknippen. Een die weet wat te doen met €1500, vrij te besteden voor de stad. Maar vooral een die buiten de kaders denkt, want dat is waar Vrijstad Festival immers voor staat. Niet voor niets is het motto 'Doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg!'.
Vraag je visum aan, pak je tandenborstel, regel een ticket, en gaan met die banaan! De beste buitenlandse festivals wachten op je. Ga je mee?
Het meest succesvolle album van Dr Dre, The Chronic 2001, bestaat alweer 20 jaar en dat is meer dan een reden om deze artiest van formaat de hemel in te prijzen en waar doe je dit beter dan in een voormalige kerk… precies de Paradiso!
By the Creek festival keert op 6 juli terug naar haar thuisbasis, de oevers van het recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Vandaag wordt de line-up met maar liefst 47 acts bekend gemaakt.
Op donderdag 17 en vrijdag 18 oktober staat Ziggo Dome in het teken van het spektakel: Our Story - 15 Years Tomorrowland. De komst naar Amsterdam is onderdeel van alle festiviteiten die dit jaar plaats vinden in het kader van het 15-jarig jubileum van Tomorrowland, dat jaarlijks in het Belgische Boom wordt georganiseerd.
Honderdduizenden liefhebbers van de hardere stijlen in de dancescene hebben inmiddels gekeken naar The Release. In het nieuwe, één uur durende, liveprogramma van Q-dance werd de kijker gisteravond getrakteerd op de line up van Defqon.1 Weekend Festival.
Unleashed The Fetish Cruise
vrijdag 1 maart 2019
Door de vele, vele requests is Unleashed weer terug van een sabbatical. Met hernieuwde energie hebben ze speciaal voor jullie een zeer uniek event gecreeerd - de eerste fetish boat cruise van Amsterdam! Kom en vaar mee - ervaar een nacht gevuld met passie, verleiding en energie.
29 maart 2019
'Queen of Techno' komt naar 15e editie Groove Garden Festival
Summerpark Festival kondigt line-up aan met o.a. Benny Rodrigues b2b Michel de Hey, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & Nic Fanculli
Armin van Buuren en Lucas & Steve slaan handen ineen voor nieuwe single
Armada Music levert drie namen voor de billboard dance players-lijst van 2019
28 maart 2019
LEXION presenteert Premium House Classics
ANTS kondigt officiële Kingsland afterparty aan in Maassilo Rotterdam met Andrea Oliva, Richy Ahmed & more
Hitmachine Jason Derulo komt naar Freshtival in Enschede
Classics 1000 Party op zaterdag 20 april in Gent én Antwerpen
27 maart 2019
Lucas & Steve, MK, Tujamo, Ummet Ozcan, Brainpower, DIO, The Partysquad, Secret Cinema, Tony Junior e.v.a. naar Lakedance
26 maart 2019
Camping Mysteryland verwelkomt o.a. Oliver Heldens, GTA b2b Afro Bros, MK, Sander Kleinenberg en Tony Junior
We Are Electric Weekender voegt ruim 100 nieuwe namen toe aan programma
BLØF, Johan, SFB en vele anderen naar Opmeer
25 maart 2019
Afrojack maakt winnaars Global Remix Battle bekend
Start kaartverkoop Breda Drijft om 12:00 uur
22 maart 2019
Nieuwe single Blasterjaxx is ode aan vriendschap
Guus Meeuwis, Rowwen Heze en Bizzey op Dreampop Festival
21 maart 2019
Volledig weekendprogramma The Crave Festival is bekend
20 maart 2019
Nieuw podium met wereldmuziek op dance festival Drift
Er is voor ieder wat wil(d)s op het Circus X Festival 23 maart in Hoek van Holland!
19 maart 2019
Brennan Heart 'Show Your True Colors' album
Q-Dance geeft gas op Koningsdag met "Heel Holland Hakt"
Pepsi Max en Tomorrowland gaan op zoek naar the sound of tomorrow met Fedde Le Grand
Pepsi Max® en Tomorrowland gaan op zoek naar "The Sound of Tomorrow", met Fedde Le Grand
Limp Bizkit, Nils Frahm, Chvrches, Sigma en meer naar Electric Castle 2019
51ste Mega Platen & CD Beurs
18 maart 2019
Unleashed fetish cruise
Afrojack maakt de vijf winnaars bekend van "Global Remix Battle I" in samenwerking met PMC Speakers
Snelle toegevoegd aan line up FRAMED Festival op 11 en 12 mei
15 maart 2019
DJ! Producers! Dancefair is dit weekend!
Edison winnaar San Holo toegevoegd aan Pinkpop line-up
Big Things Are Happening
13 maart 2019
Laat je raken door Elastiek
12 maart 2019
Sean Paul, KSHMR, Desiigner, Denzel Curry, Sam Feldt, Valentino Khan en meer naar Balaton Sound
Voltage Festival maakt langverwachte line-up voor 5e editie bekend
Famke Louise, Mulah B en JAYH op Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag
Guilty Pleasure's 5-jarig jubileum: dit jaar niet één, maar twee dagen feest
Techno Indoor Daytime Festival in de Hemkade Zaandam op 30 maart
8 maart 2019
Laatste Super Early Birds Neverland Festival
Organisatie maakt line-up van 3-daags festival bijna rond en introduceert Camp WOO HAH!
7 maart 2019
Bekendmaking stages Ultrasonic Festival
Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alesso en vele anderen in de line-up voor Electroland in Disneyland Paris
Gezocht: Vrijstad-burgemeester
Met Partyflock de beste buitenlandse festivals bezoeken
6 maart 2019
Een ode aan een van de grootmeesters van de hiphop: Dre Day in Paradiso.
5 maart 2019
By the Creek maakt volledige line-up bekend
Tomorrowland spektakel naar Amsterdam Dance Event 2019
1 maart 2019
Registratie voor Defqon.1 tickets is gestart
Unleashed The Fetish Cruise