Partyflock
 
Nieuws · december 2019
­ Nederland
Op woensdag 1 januari 2020 is het tijd om het nieuwe jaar maximaal in te luiden. Aan Olivier Weiter en Miss Melera de eer om in samenwerking met Sound-fleet, de koers voor dit bijzondere jaartal op volle kracht vooruit te zetten tijdens een onvervalste 'daytime' boat party.
Zijn positie als meest legendarische straatrapper van Nederland weet Hef met een bijzondere mijlpaal te claimen. Vandaag is hij met 'Tranen' op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album charts - slechts een week na de release. Eerder dit jaar wist hij ook al de nummer 1-positie te bemachtigen met zijn album 'Koud'. Hiermee is hij de eerste Nederlandse artiest ooit die dit weet te bereiken in slechts één jaar tijd. Vandaag werd Hef verrast bij hem thuis met het nieuws.
Q-dance en Art of Dance, twee van 's werelds grootste organisatoren van hard dance evenementen, bundelen de krachten voor een nieuw alles-in-1 vakantie-en festival concept: VAQATION.
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.
Organisatoren de Borrel en Vrijmiboot hebben vijf unieke locaties uitgekozen voor bijzonder gezellige oud en nieuw feesten. Concertgebouw de Doelen, de Pier van Scheveningen, de Foodhall van Arnhem, EVE in Tilburg en de monumentale Koepelkerk van Amsterdam worden 31 december omgetoverd tot pop-up club met DJ's, food, bubbels, karaoke, oliebollen en de leukste mensen van de stad.
Bluetiek-In New Years Party
maandag 23 december 2019
Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.
Heroes of Techno
maandag 23 december 2019
Na enige jaren van afwezigheid keert het Techno concept "Heroes of Techno" in 2020 weer terug in Poppodium P60 in Amstelveen.
Vandaag slaan Outsiders en de Kraaien de handen ineen om een muzikaal protest uit te brengen tegen het afschaffen van de traditionele vreugdevuren in Den Haag en omgeving. Met het nummer '1 Team' willen de mannen de positieve kanten van het vuur belichten en duidelijk maken dat het vreugdevuur al jaren saamhorigheid creëert. In de videoclip zijn onder andere beelden uit de jaren '80 te zien, waaruit duidelijk blijkt hoe ver de traditie teruggaat en waarom het afschaffen ervan de mensen emotioneel raakt. Outsiders en de Kraaien zijn zelf afkomstig uit Den Haag en hebben een warme band met het vreugdevuur, vorig jaar schoten ze hun gezamelijke videoclip 'Het Zwarte Schaap' al op de houten brandstapel. '1 Team' komt uit via ROQ 'N Rolla Music.
Bongo's Bingo is back in Amsterdam
vrijdag 20 december 2019
For those yet to discover the unique magic and mayhem of Bongo's Bingo as it proudly returns to Amsterdam in a brand new home, it is an outrageous combination of a crazy immersive live show, an all-inclusive party and heads-down game of bingo.
Zaterdag 29 augustus 2020 staat het Goffertpark in Nijmegen in het teken van de tiende editie van We Love The 90's Outdoor. Henny Huisman presenteert tijdens dit jubileum nationale en internationale artiesten die in de jaren negentig furore maakten met hun muziek. Onder anderen DJ Jazzy Jeff, Technotronic, Right Said Fred en Paul Elstak komen naar het hoofdpodium. Daarnaast biedt de Party & Bullshit Area een podium voor onder meer Mental Theo, Dune en DJ Gizmo.
Audio Obscura maakt zich op voor een speciaal feest op 1 februari in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. In het midden van de bewegende kunstinstallatie SKALAR van Kangding Ray en Christopher Bauder zal niemand minder dan Peggy Gou optreden. De Zuid-Koreaanse super ster staat bekend om haar dromerige flow in haar tracks, zoals te horen in haar grote hit van 2019 'Starry Night'.
De Puerto Ricaanse Latinster Ozuna komt naar Pal Mundo Outdoor 2020. Op 4 juli 2020 maakt hij zijn opwachting op een nieuwe locatie voor Europa's grootste Latin & Caribbean festival: het strand van Scheveningen in Den Haag. Daar verrijzen van 12.00 tot 23.00 uur vier verschillende stages met ieder hun eigen sound: de Pal Mundo Main, Caribbean, Tropical en Favela Stage
Zojuist heeft UDC Events de headliners van Dutch Valley Festival 2020 bekend gemaakt. Namens de organisatie roemt woordvoerder Rob Bout de komst van superster Anouk: 'Een primeur, want nooit eerder was Anouk bij ons te bewonderen.
Jullie zullen vast wel weer denken. wat gaan ze nu weer doen?! Het is tijd om onze thuisbasis wat extra op te krikken daar waar mogelijk. Broodrooster = beleving en dat willen we nóg meer naar voren drukken. Hoe gaan we dat dan doen? Door er een heel gaaf thema van te maken in ieder hoekje... Broodroosterfeest - Indoor festival!
Flirterz NYE 'the masquerade'
dinsdag 17 december 2019
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The Box Amsterdam. Eén ding is zeker; als je 2019 onvergetelijk wilt afsluiten en 2020 spectaculair inluiden dan moet je op Flirterz NYE aanwezig zijn! Reken op de beste DJ's verdeeld over 2 areas, verbluffend entertainment in de zaal en op het podium en vele special effects.
Wonderland Winter Festival
dinsdag 17 december 2019
Vlak voor het einde van 2019, staat Wonderland Winter Festival – Techno Special op het programma. De verwerkelijking van het sprookje Alice in Wonderland, omgezet in een duistere techno special.
Verknipt New Years Eve
dinsdag 17 december 2019
Voor het eerst maakt Verknipt het dit jaar mogelijk om het jaar net zo goed te beginnen als af te sluiten. Op 31 december wordt voor de laatste keer in 2019 nog één keer alles uit de kast gehaald: Verknipt New Years Eve! Van 22:00 tot 07:00 wordt het leven op feestelijke wijze gevierd.
Veel beweging vanuit West-Vlaanderen waar Voltage Festival zijn plannen voor 2020 uit de doeken doet. Voortaan zal de crew achter het festival opereren onder de overkoepelende naam VOLTAGE.
Deze nieuwe naam moet de lading beter dekken gezien het festival een aantal nieuwe projecten start in 2020.
Free party system Kryptosonik slaat de handen ineen met de Haagse locatie The Grey Space voor een bijzonder oud & nieuw feest. Een feest rondom een thema dat Den Haag afgelopen jaar in haar greep hield: Protest! Het is een avond waar de bezoeker zowel kan nadenken over wat protest nu eigenlijk betekent voor henzelf en de wereld waar we leven, maar tegelijkertijd daagt Kryptosonik ook uit om het protest helemaal los te laten en je te verliezen in de donderende overweldigende beats en de vrolijkheid van het feestgedruis!
Armin van Buuren en het Wereld Natuur Fonds (WWF) gaan samen miljoenen mensen in beweging brengen om plastic vervuiling te stoppen. Als Global Oceans Ambassador zet Armin zich de komende jaren in voor de wereldwijde #BeatPlastic campagne. Dat maakt WWF vandaag met trots bekend.
Na de afgelopen jaren zijn muziek op een lager pitje uitgebracht te hebben, komt Yung Nnelg met volle kracht terug met 4 verschillende releases de komende week.
Olivier Mitshel Locadia, beter bekend als Willie Wartaal, gaat aan de slag voor SLAM!. Hij richt zich in de eerste plaats op de presentatie van online formats op het YouTube-kanaal van SLAM! Series, in de toekomst zal de samenwerking verder worden uitgebouwd. Op 4 januari trapt de presentator af met het nieuwe seizoen van STATEMENTS, waar hij o.a. cabaretier Najib Amhali en Rapper Donnie verwelkomt. Daarmee maakt Willie Wartaal direct zijn debuut als presentator in een YouTube-serie.
Something For Your Mind N.Y.E
maandag 16 december 2019
De dagen worden weer korter, St Klaas is in het land, Kerstmis ligt op de loer. En de grote vraag is ieder jaar, waar gaan we heen op oudejaarsavond? In de grote steden Amsterdam en de Randstad zijn er diverse NYE feesten gepland en is de voorverkoop al volop bezig. Maar je hoeft niet altijd ver te gaan voor de betere feesten. In Arnhem onderscheid zich het ieder jaar uitverkochte NYE feest Something For Your Mind al zeven jaar van alle andere Techno Party's. Ooit begonnen in de Rijnhal en nu al jaren in de prachtige net dit jaar gerestaureerde Eusebiuskerk in Arnhem. Waar de meeste feesten een veilige commerciële Nederlandse programmering aanhouden, heeft deze organisatie ieder jaar een mix van Nationale en trendy Internationale DJ'S.
It's time to leave your ego by the door and experience the temple. Since ages people have been looking for enlightment and spiritual wisdom, but signs tell that these elements manifest from within ourselves.
Tunnelvisions is coming over to curate their own night full of psychedelic, grooving and playful sounds! This evening will be built around their latest release "Channel Tropico" which will take us on a venture into the tropics in the middle of winter!
Nieuwjaarsbal
vrijdag 13 december 2019
Dat niet de laatste dag van het oude, maar juist de eerste van het nieuwe de feestelijkste dag is om het nieuwe jaar te vieren is een feit voor de echte liefhebber. Op 1 januari 2020 kan dat ook nog eens op een hele bijzondere locatie, onder elkaar, zonder gedoe. Persoonlijk, intiem, warmbloedig en zinnenprikkelend! Aan het roer 2 wereld-bestormers en legendes.
Het programma van Paaspop zelf is nog lang niet op de helft, maar de helft van de tickets is inmiddels wèl al de deur uit. Zojuist werd bevestigd dat de volgende 27 acts van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april 2020 zullen optreden op festivalterrein De Molenheide in Schijndel:

Carnavals Sterren Parade Gala, Davina Michelle, Dermot Kennedy, Doe Maar Danny, Elvana, Frenna Deluxe, Fresku (Live), Green Tree, iPendejo!, JP Cooper, Kakkmaddafakka, Lauwtje, The Leadbeaters, Loco Loco Discoshow, Mabassa, Magic Tom & Yuri, Mike And The Moonpies, Mr. Belt & Wezol, No Turning Back, Paul Elstak, S10, Sanne Wallis de Vries, Skindred, Smartlappen Singalong Band, Ten Times A Million, Tommy Tornado & The Clerks, The Wetnecks (USA).
In 1928 het toneel van de Olympische Spelen. De plek van gouden medailles, wereldrecords en Europese titels van onze club. De plek waar Sjaak Swart z'n laatste wedstrijd speelde en De Jeugd een legendarisch 1000e optreden gaf. Het is de plek waar je langs fietst en denkt, Hoe zou het zijn? Een stadion. Midden in de stad. Duizenden mensen. De Nederlandse vlag. Of 3 kruizen op de borst. De fakkel is onderweg. Het vuur mag aan. We gaan het veld op.
Holland in the House. Diepgaande interviews met diverse internationaal scorende Nederlandse artiesten over hun muziek. Een boek voor de pure muziekliefhebber.
Dance-liefhebbers kunnen hun hart ophalen! Op zaterdagnacht 4 juli 2020 brengt ID&T een gloednieuwe show naar de Johan Cruijff ArenA: Beyond Sensation. Geïnspireerd door de organisaties' meest baanbrekende dance concepten, zet ID&T de volgende stap met Beyond Sensation. Een premium dance experience dat in het teken staat van live entertainment, show en spektakel.
De Sluwe Vos live at Lowlands
dinsdag 10 december 2019
De Sluwe Vos voert je mee terug naar Lowlands met de release van zijn analoge live set in de Bravo van afgelopen augustus. Op de full length 'Live at Lowlands' laat de Patron labelbaas zijn soms beukende soms bezwerende, maar altijd volwassen techno horen.
Het vijfdaagse strandfestival Balaton Sound heeft de eerste artiesten bekendgemaakt voor de 2020-editie. Tussen 8 en 12 juli staan Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en meer aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer. Woensdag 11 december om 12:00 uur start de verkoop met een 72-uurs Early Bird actie.
Onlangs werd door het management van Headhunterz bekend gemaakt dat de superster al zijn internationale optredens annuleert om bij te komen van het hectische leven dat bestaat uit vliegtuigen, hotels en shows waarin de superster verkeert. Binnenkort is de artiest dus (voorlopig) voor het laatst te zien in Music Dome in Kerkrade.
Met veel trots heeft UNLEASHED week hun line-up voor hun nieuwjaars event bekend gemaakt: het begin van 2020 wordt spectaculair ingeluid in The Chapel of Love and Lust: Paradiso, Amsterdam!
BLSSD New Year
vrijdag 6 december 2019
BLSSD New Year is het mooiste stijlvolle dance event rond de feestdagen. Inmiddels staat de eerste zaterdag van het nieuwe jaar bij veel FRNDS al geblokt in hun stap agenda.
De allereerste release op het nieuwe label van TIKTAK Records is een feit! Freddy Moreira released 'Culo Grande', een opzwepende track met Caribische invloeden, die je niet laat stoppen met bewegen. Alle elementen waar Freddy zijn sound om bekend staat zitten erin; high-energy, ritmisch en vrolijk.
Op 5 mei 2020 wordt 75 jaar vrijheid groots gevierd in heel Nederland, zo ook door het grootste Bevrijdingsfestival van onze hoofdstad: Het Amsterdams Verbond. Na vijf succesvolle edities bij de Tuinen van West verhuist het festival in 2020 naar een nieuwe locatie. Het Olympisch Stadion wordt het toneel voor een dag vol muziek, cultuur, kunst en het vieren van iets wat voor veel mensen op de wereld helaas nog steeds niet zo vanzelfsprekend is: vrijheid.
Paul Elstak is terug! Niet alleen presenteert hij zaterdag 14 december zijn grootste show ooit in het Gelredome, de roemruchte DJ/producer brengt nu ook een gloednieuwe single: 'Memories'. Volledig in stijl van zijn fameuze 90's happy hardcore geluid, werkte hij voor deze plaat weer samen met zijn oude kompanen Klubbheads, met als resultaat een track die een complete generatie warme herinneringen zal geven, maar ongetwijfeld ook nu nog voor enthousiaste, stampende dansvloeren zal zorgen.
Jebroer breidt zijn internationale repertoire uit met een samenwerking met de wereldberoemde Belgische DJ Regi. Nadat ze elkaar al eerder in de wandelgangen hadden gesproken vond Regi de perfecte Jebroer-melodie, Jebroer voegde daar zijn kenmerkende topline aan toe. Het resultaat was 'Rebel', een track met sterke beats en Nederlandstalige rap.
Het was een formidabel jaar voor Zwangere Guy, de artiestennaam van Gorik van Oudheusden uit Brussel. Zijn op Top Notch verschenen debuutalbum 'Wie is Guy?' kwam binnen op de eerste positie, in navolging waarvan hij een verpletterende indruk achterliet op grote festivals als Dour, Lowlands en Down The Rabbit Hole.
Hindu Nights trekt naar jaarlijkse gewoonte op oudejaar naar de balzaal en het café van Kunstencentrum Vooruit in Gent. De organisatie belooft een nacht vol 'peace', 'love' en 'rock 'n roll'. Aarzel niet als je 2020 al dansend, zingend én drinkend wil inzetten, want Hindu Nights NYE is elk jaar hopeloos uitverkocht.
Kings of Clubbing
woensdag 4 december 2019
Met nog iets meer dan een week te gaan zijn in Rotterdam de voorbereidingen voor Kings of Clubbing in volle gang. Tijdens het Grotesque Indoor festival host de organisatie weer een überdikke clubstage. Afgelopen editie bleek de zwoele club area namelijk een gigantisch succes. De geprogrammeerde acts zijn ook nu weer superlekker. Met optredens van onder andere Housequake (Roog & Erick E), Jean en Rene Amesz kunnen alle remmen weer los!
De gemeente Hellendoorn verleent geen vergunning voor een volgende editie van het Hardshock Festival in de bossen tussen Haarle en Hellendoorn. Volgens burgemeester Anneke Raven vormt drugsgebruik op het festival een gevaar voor de openbare veiligheid. 'Pure willekeur', volgens festivalorganisator Rob Telgenkamp.
Tropicalia
dinsdag 3 december 2019
Hola Ladies & Gents! We're back with a brand new edition of Tropicalia on Saturday the 11th of January 2020 @ Fort St. Gertrudis. Tropicalia is an upscale social dance party filled with fellow dancers, good DJs, dressed up people and lots of tropical vibes.
Eerste namen Vestrock 2020 bekend
dinsdag 3 december 2019
Op 5, 6 en 7 juni 2020 vindt de elfde editie van VESTROCK plaats.
Vier de feestdagen met Metz
dinsdag 3 december 2019
De leukste maand van het jaar komt er weer aan. december! En deze vier je natuurlijk met vrienden, vriendinnen, familie en. METZ! We zijn er namelijk op dinsdag 24 december tijdens Kerstavond voor een speciale 'classics of real house music' editie in Bink Rooftop (Den Haag) en uiteraard vertrouwd de Metz NYE Cruise in Rotterdam. Leuk als je erbij bent, bij een van de twee en allebei mag natuurlijk ook.
30 december 2019
Sound-fleet opent het nieuwe jaar met Olivier Weiter & Miss Melera
Hef breekt record met zijn nieuwe album 'Tranen'
27 december 2019
Q-dance en Art of Dance lanceren gloednieuw concept: VAQATION
24 december 2019
Het DIKSTE house feest van 2019 staat weer voor je deur!
23 december 2019
Oud en Nieuw vieren op een unieke locatie
Bluetiek-In New Years Party
Heroes of Techno
20 december 2019
Outsiders en De Kraaien maken muzikaal protest tegen afschaffen vreugdevuren
Bongo's Bingo is back in Amsterdam
Henny Huisman samen met o.a. DJ Jazzy Jeff, Right Said Fred, Paul Elstak, Mental Theo terug naar de jaren negentig bij We Love The 90's Outdoor
18 december 2019
Audio Obscura haalt Peggy Gou naar Amsterdam voor een optreden onder de audiovisuele installatie SKALAR
Ozuna naar Pal Mundo Outdoor op het strand van Scheveningen
Anouk, André Hazes & Broederliefde op jubileumeditie Dutch Valley
17 december 2019
Lieve Broodrooster vrienden en vriendinnen
Flirterz NYE 'the masquerade'
Wonderland Winter Festival
Verknipt New Years Eve
VOLTAGE kondigt plannen voor 2020 aan
Een out of the ordinary oud & nieuw van free party system Kryptosonik in The Grey Space
Armin van Buuren 'Global Oceans Ambassador' Wereld Natuur Fonds
16 december 2019
Yung Nnelg komt met 4(!) releases in 1 week
Willie Wartaal aan de slag voor SLAM!
Something For Your Mind N.Y.E
13 december 2019
Talee's Temple x Uki present: Talee's Temple
Tunnelvisions presents Channel Tropico
Nieuwjaarsbal
12 december 2019
Paaspop breidt line-up uit met 27 nieuwe namen
11 december 2019
Het Amsterdams Verbond naar historische locatie
10 december 2019
'Holland in the House': Een nieuw boek van Ronald Tukker
ID&T keert in 2020 terug in ArenA met Beyond Sensation
De Sluwe Vos live at Lowlands
Balaton Sound presenteert Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo en meer voor 2020-editie
9 december 2019
Voorlopig laatste show voor DJ Headhunterz in Music Dome Kerkrade
8 december 2019
Unleashed New year party in de Paradiso
6 december 2019
BLSSD New Year
Freddy Moreira released 'culo grande' de eerste release van TIKTAK Records!
Olympisch Stadion in 2020 nieuwe locatie voor Bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond
Paul Elstak X Klubbheads brengen 90's weer tot leven met nieuwe single 'Memories'
Jebroer breidt internationale repertoire uit met samenwerking Belgische Regi
Zwangere Guy bekroont succesjaar met nóg een album: 'BRUTAAL'
5 december 2019
HiNDU NiGHTS nodigt RHEA, de Gentse Royal Blood, en Eppo Janssen uit op NYE editie
4 december 2019
Kings of Clubbing
Drugsgebruik doet Hardshock Festival in Hellendoorn de das om
3 december 2019
Tropicalia
Eerste namen Vestrock 2020 bekend
Vier de feestdagen met Metz